Uada

Νομιζω πως με την κυκλοφορια του νεου δισκου των Uada (“στοιχειωμενος” στα λατινικα) ηρθε η ωρα να φτιαχτει και ενα τοπικ γι αυτη την πολλα υποσχομενη μπαντα, που εχει κυκλοφορησει το αριστουργηματικο- αν και με εντονες επιρροες απο Mgla- Devoid of Light (2016) και το αρκετα ενδιαφερον Cult of a Dying Sun (2018).

Οι Uada ειναι Αμερικάνοι, από το Oregon, δημιουργηθηκαν το 2014, και η μουσική τους αν και μπορεί εν συντομια να χαρακτηριστει μελωδικο black metal, εχει αρκετα στοιχεια απο heavy metal, folk και αρκετη ψυχεδελεια. Τα μέλη της μπάντας είναι:

James Sloan- Guitars
Jake Superchi- Vocals, guitars
Nate Verschoor- Bass
Elijah Losch- Drums

Πριν λίγες μέρες κυκλοφορησε το νεο τους album, Djinn, που με τις πρωτες ακροασεις με εχει εντυπωσιασει.

4 Likes

Κάπου πήρε το μάτι μου τυχαία την συγκεκριμένη μπάντα. Διάβασα μία κριτική για το “Djinn” και ομολογώ ότι “ψήθηκα” πολύ από τις αναφορές (early Maiden meets Agalloch) και είπα να ρίξω μία ακρόαση.

Εθιστικότατη και ιδιαίτερη δισκάρα. Θα “τιμήσω” δεόντως και τα προηγούμενα (όταν συνέλθω από το “Djinn”).

Thanks @RiderToUtopia για το topic, αν και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου μέχρι τώρα (πολύ κακώς). Καλή επιλογή, με προοπτικές για το μέλλον.

1 Like

To Djinn ειναι πολυ ωραιος δισκος. Ακομα καλυτερος ειναι το ντεμπουτο τους, το Devoid of light, τσεκαρε το :wink: Το ντεμπουτο περισσοτερο απ’ οτιδηποτε αλλο μου θυμιζει Mgla, αλλα δεν ειμαι και ειδικος στο ειδος! Υποσχομενη μπαντα.

24 Μαρτίου έρχονται στην Αθήνα!! (κοβιντ επιτρεπτοντος φυσικά)

1 Like