Σιγα μη μεινει ετσι οπως λες. Τα τρια τελευταια γκολ μπηκαν απο τη “λυσσα” του παιχτη για τον οποιο η Μπαρτσελονα πληρωσε εκατον-τοσα εκατομμυρια χωρις να ξερει καν τι θα τον κανει (οπως πολλους απο οσους εχει παρει τα τελευταια χρονια). Τελικα τον εκανε περιπλανωμενο απο εδω κι απο εκει, να συζηταει να παει στην Εβερτον και στην Αρσεναλ. Ε, εβγαλε εγωισμο ο Κοουτινιο και γι’ αυτο κατεληξε εκει το σκορ.
Ουτε στο 4-0 τον ειχε. Η ρεμονταντα ηταν μουφα, γιατι ηταν περισσοτερο προιον της διαιτησιας και λιγοτερο της ανεπαρκειας της Παρι (η οποια προφανως και υπηρχε). Επισης ηταν το ματς που ο Νεημαρ αποφασισε να φυγει, γιατι καταλαβε οτι δε θα γινοταν ποτε το νο.1 στη Μπαρτσελονα.
Αλλα ενταξει, τα καταπινει ο κοσμος αυτα, οπως και κατι μουφες αποκλεισμους της Μπαγερν τα προηγουμενα χρονια απο Ρεαλ και Ατλετικο, κι αυτα καλα ειναι αφου ειναι εναντιον των κακων Γερμανων .
Το Μπαγερν-Σιτυ το περιμενω, θα ειναι ωραιο ματς πιστευω. Το πλεονεκτημα της Σιτυ ειναι ο προπονητης της, δε νομιζω οτι εχει να περιμενει κατι απο τη φετινη της αμυνα.
Η μεγαλύτερη έλλειψη σεβασμού ειναι όταν σταματάς να παίζεις. Τότε γελοιοποιείς τον αντίπαλο.
Καλά έκανε η Μπάγερν και συνέχισε όπως καλά είχε κάνει και η Γερμανία με την Βραζιλία και πάει λέγοντας.
Ναι όπως το 13 που όλοι θυμούνται ότι ο προπονητής της Μπάρτσα είχε καρκίνο, τα 7 στην περσινή φιναλίστ Τότεναμ ενώ η ομάδα δε βλέπεται για 2 σερί σεζόν, τα 7 της Γερμανίας ενώ δεν έπαιζε ο Νευμάρ και με χειρότερη ομάδα ακόμη κι απ’το 2010, το σπασμένο πόδι του Πούσκας στο 8-3, το πέναλτι στον τελικό του 90 για να πάω και στα πιο παλιά. Τέσπα η ιστορία γράφει, πιθανώς να είμαι εγώ ο κομπλεξικός.
Τα θυμομαστε ολα αυτα. Και τις μουφες αποκλεισμους υπερ Ισπανων, και τα ματς που εχασαν τραυματισμενοι οι Ρομπεν-Ριμπερι, και τον καρκινο του Βιλανοβα. Και με βαση αυτα δεν πολυασχολουμαστε με τα σκορ. Δεν εισαι κομπλεξικος, απλως εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα μου φαινεται .
Ελα ρε, οι Ουγγροι δε σεβαστηκαν τους Γερμανους και τους εβαλαν 8 ;
Btw διαβασα οτι η Μπαρτσελονα πρεπει να δωσει 5 εκατομμυρια στη Λιβερπουλ αν ο Κοουτινιο παρει το ΤσΛ με τη Μπαγερν. Αλλο ενα τρομερο ντιλ της διοικησης…
@nnnkkk Κατανοώ να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, αλλά “μέτρια ποδοσφαιρικά χώρα” δεν μπορείς να την πεις την Γερμανία όσο και αν την αντιπαθείς. Μιλάω σαν ουδέτερος.
Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία απ’την άποψη πως είναι αστάθμητος παράγοντας και δεν κολλάει με το ποδόσφαιρο. Ο αποκλεισμός της Μπάγερν από τη Ρεάλ ας πούμε, ναι ήταν πολύ κακός. Κάνουν λόγο για το 09 με την Τσέλσι αλλά η διαιτησία εκεί ήταν τραγική και απ’τις δύο περιπτώσεις, όχι μόνο απ’την πλευρά της Τσέλσι, και έχει κορεστεί το θέμα για να αναφέρω τι έγινε. Το point μου είναι πως πολλά επιτεύγματα της Μπάγερν είναι υπερφουσκωμένα.
Όταν 6 χρόνια σερί κάνεις πλάκα στους πάντες, κάποια σκορ ξεφεύγουν.
Θα ήμουν αρκετά χαζός να αντιπαθώ κάτι ή κάποιον για ένα άθλημα. Το ποδόσφαιρο που παίζουν στηρίζεται στις αθλητικές επιδόσεις και εμένα αυτό δε μου αρέσει, είναι απλό. Ο Κλοπ πχ, όταν πήγε σε ομάδα με δυναμική είδαμε τι ομαδάρα παρουσίασε, καμία σχέση με οποιαδήποτε Μπάγερν έχουμε δει, ενώ και η Ντόρτμουντ του ήταν πολύ καλή. Δε βγάζουν ομαδάρες εύκολα στη Γερμανία, όσο και να σκεφτεί κανείς, βγάζουν τέλειους αθλητές που κάποια στιγμή κάνουν και κάτι παραπάνω. Η τριετία του Πεπ στην Μπάγερν τους ευεργέτησε υπερβολικά πολύ, όσο και να σκούζουν.
edit: Όσον αφορά τη Μπαρτσελόνα, οι καλύτερες λύσεις για προπονητή για μένα είναι κατά σειρά Κλοπ και Μουρίνιο αν βγάλουμε στην άκρη όλα τα εμπόδια για να τους πάρει.
Δε συμφωνω με αυτην την λογικη. Τον αντιπαλο τον γελοιοποιεις οταν αρχιζεις τα τσαλιμακια και τις μαλακιες στο γηπεδο. Το να χαλαρωσουν οι Γερμανοι και να μην δινουν το 100% δε θα ηταν γελοιοποιηση. Εχει γινει χιλιαδες φορες σε ποδοσφαιρικα ματς το να ριξει ταχυτητα μια ομαδα που εχει εξασφαλισει τη νικη ή την προκριση, και δεν εχει θεωρηθει ποτε ελλειψη σεβασμου προς τον αντιπαλο. Ισα ισα που ειναι το πιο συνηθες και συχνο.
Αντιθετα το να βαζεις τον Κουτινιο αλλαγη για να βαλει κι αυτος κανα 2 γκολ, αυτο ειναι προκλητικο και μεγαλο φαουλ. Θα μπορουσε ειτε να μην κανει καμια αλλαγη οταν το σκορ ειναι 5-2, ή να βαλει κανεναν μικρο να παρει συμμετοχη, οπως κανουν ολες οι αλλες ομαδες σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν συμφωνω με την εκταση οσων γραφει ο nnnkkk αλλα το συγκεκριμενο ηταν εμφανως προκλητικο και αχρειαστο.
Κλοπ και Γκουαρντιολα, δηλαδη τους καλυτερους προπονητες, δεν μπορει να τους παρει αυτη τη στιγμη. Μουρινιο δεν υπαρχει εδω και σχεδον δεκα χρονια. Πρεπει να βρει αλλη λυση η Μπαρτσελονα και θελει πολλη δουλεια και σε αλλους τομεις παιδια, δε θα εχει αμεσα αποτελεσματα. Κριμα που ξοδευει ετσι τα τελευταια καλα ποδοσφαιρικα χρονια του παικτη-φαινομενο που εχει την τυχη να εχει στις ταξεις της.
Ωραιο να κρινουμε εκ του αποτελεσματος. Ηταν λοιπον τοσο “προκλητικο” και “αχρειαστο” οσο “προκλητικη” και “αχρειαστη” ειναι η απαξιωση του Κοουτινιο απο τη Μπαρτσελονα.
Όντως? Η Ρεάλ του Μουρίνιο που έπαιξε στα ίσα το 11-12 και πήρε το πρωτάθλημα απ’τη Μπάρτσα, πρωτάθλημα με την Τσέλσι, Γιουρόπα και 2η θέση με αυτή τη Γιουνάιτεντ είναι δεν υπάρχει πουθενά?
Ασε τα whataboutism. Περαν του οτι συγκρινεις δυο εντελως ανομοια πραγματα.
Δεν εχω θεμα με τον Κουτινιο, ηταν κυριος οντως.
Αν θελεις whataboutism πιο εγκυρο, μπορω να σε επιστρεψω σε εκεινο που ελεγες πως οι ομαδες σαν την Μπαγερν θα επρεπε να σταματησουν αν εχουν μια αρκετα χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομαδα απεναντι σου, και να σου θυμησω ποσο μικρη ομαδα ηταν η Λιβερπουλ με την Μπεσικτας τοτε. Ετσι για τον τζερτζελε.
Καμμένη γη στην Ίντερ, ενώ είχε κάνει το treble? Μήπως έφτασε ταβάνι που δεν μπορούσαν να ξαναπιάσουν? Καλά για την Τσέλσι όπως και με τη United, διαφωνώ ως προς την άποψη ότι νομίζουν ότι είναι παιχταράδες μόνο και μόνο επειδή παίρνουν πολλά λεφτά και έχουν followers. Ο Μουρίνιο είναι απίστευτος προπονητής, έχει πάρει τίτλους παντού, φτιάχνει παιχταράδες και στα τέτοια του όλα από παίχτες που το παίζουν πριμαντόνες. Κάτι τέτοιο, το χρειάζεται η Μπάρτσα. Αν μπορείς να πας στη Ρεάλ και να είσαι πάνω απ’όλα και όλους και μάλιστα την ίδια εποχή που απέναντι είναι η καλύτερη ομάδα έβερ, ο πάγκος της Μπαρτσελόνα είναι παιχνιδάκι. Κανένα ποδόσφαιρο δεν τον έχει ξεπεράσει, ξέρει να παίρνει τίτλους και αυτό πάντα μετράει πολύ.
Γνωριζεις τον λογο για τον οποιο εβαλε τον Κοουτινιο στον αγωνα ο Φλικ;
Η Λιβερπουλ ειχε χασει στην Τουρκια. Φανταζομαι οτι Αγγλοι και Τουρκοι εχουν και καλες σχεσεις .
Ασε τα υποννοουμενα, εγω θα παραδεχτω τα κακως κειμενα για ομαδες που υποστηριζω (οπως π.χ. οτι η Μπαγερν ειναι υπευθυνη για το οτι το γερμανικο πρωταθλημα ειναι μονοπαντο γιατι παει και παιρνει τους καλους παιχτες των αντιπαλων), αδεια θα ανεβουν τα διχτυα σου .
Και στην Τσελσι στη δευτερη θητεια. Δες τι εκαναν την επομενη χρονια. Δεν μπορουσε κανεις να παρει τα ποδια του.
Για μενα ο Μουρινιο δεν ειναι πλεον στους too class. Το Γιουροπα με τη Γιουναιτεντ που εχει μπατζετ για ΤσΛ δε μου λεει και τοσα πολλα. Νομιζω οτι δεν μπορει να υπηρετησει μακροπνοα προτζεκτς, ειναι για να σουλουπωσει καμια ομαδα μεσα σε κανα-δυο χρονια, για κανα γρηγορο αποτελεσμα.
Ντάξει, κλασσική έκπληξη από τις ωραίες, συμβαίνουν αυτά. Το πρώτο γκολ μπήκε μετά απο τάκλιν ΑΑΑ κλάσης που ο Walker δεν ακολούθησε, το δεύτερο ήταν φάουλ και όχι οφσάιντ. Καλά να πάθει που έφαγε το 3ο στην επόμενη φάση της ευκαιρίας του Στερλινγκ. Πολύ καλύτερη, πολλές φάσεις 2-3 κλασσικές, νομίζω αν έπαιζε με ένταση θα το έπαιρνε το ματς.