Premier League

So it begins. Πρόβλεψη για τα επόμενα 5, μέχρι και το ματς με τη City, max 7 βαθμούς η Chelsea

1 Like

Ξενέρα σήμερα, αν παίζανε μπαλίτσα σε όλο το ματς θα κερδίζανε με 3 γκολ. Για να δούμε την Τετάρτη τώρα με Λίβερπουλ, πιστεύω πως θα γκελάρει και αυτή σήμερα.

edit: Δε μ’αφήνει 3 σερί ποστ το πουλημένο. On top of the league ακόμη, τουλάχιστον η Τότεναμ φέρνει χ επειδή Μουρίνιο, σε αναμονή των δηλώσεων του Klopp για τη διαιτησιά και το var :sunglasses:

Πάλι κλαις :sunglasses:;

1 Like

Γιατί να κλαίω, πρώτος είμαι και 11 ματς αήττητος. Τα πέναλντι τα είδες ή περιμένεις να ακούσεις τι θα πει ο Θέμης?

Είδα αυτό που πήρε η Λίβερπουλ, ποιο άλλο να δω; Τελικά ασχολείσαι με διαιτησία ή όχι, για να ξέρουμε :stuck_out_tongue:;

Δεύτερη φορά που ρωτάς αν ασχολούμαι με τη διαιτησία, ξεχνώντας ότι εγώ είχα πει

Όταν σταματάει να είναι αστάθμητος παράγοντας, ίσως και να ασχολούμαι, πράγμα που σημαίνει πως το να μη δώσει πέναλντι στη Φούλαμ και να δώσει πέναλντι στη Λίβερπουλ δίνει ένα πολύτιμο βαθμό ( προσεγγιστικά όπως μετράνε συνήθως τη σχέση διαιτητική απόφαση/βαθμοί ) για το πρωτάθλημα και να έχουμε παιχνίδι στο Άνφιλντ την Τετάρτη. Και δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνετε σφυρίγματα φέτος και πέρσι… Αλλά εγώ ρώτησα αν ο Klopp θα κάνει παράπονα όπως κάνει συνήθως ή τώρα που ήταν υπέρ του θα εστιάσει στις απουσίες και το ότι η Φούλαμ έπαιξε με ψυχή.

Δεν είδα τη φάση της Φούλαμ που λες, γιατί είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο του ματς. Το πέναλτυ που έδωσε στη Λίβερπουλ ήταν χέρι, τι να κάνουμε τώρα. Ένα μαρκάρισμα στον Neco Williams αλλού θα δινόταν και κόκκινη, αλλά όπως είπανε και οι εκφωνητές μάλλον ήταν “yellow plus”, δεν έγινε και κάτι που έδωσε κίτρινη. Στην εποχή του VAR θεωρώ λίγο “κάπως” το να ασχολούμαστε με τη διαιτησία, οι αδικίες πια είναι σπάνιες.

Για να σε προλάβω, φέτος δεν παρακολουθώ τις δηλώσεις του Κλοπ, αλλά και να τις παρακολουθούσα, δε θα γινόμουν απολογητής του. Ούτε του Μουρίνιο παρακολουθώ, αν όντως η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα όμως φαντάζομαι θα αναφερθεί κάποια στιγμή στο θέμα σε επόμενες δηλώσεις του, να έχω τον νου μου αν είναι :smile:.

Πάμε στο ζουμί. Σήμερα η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο Φούλαμ-Λίβερπουλ, ναι ή ου; Πιστεύεις ότι υπάρχουν πια πέναλτυ που δε δίνονται;

Επίσης, εδώ και καιρό μιλάμε οι δυο μας στο τόπικ, θα μας πούνε να βρούμε δικό μας χώρο σύντομα :stuck_out_tongue:

Eσείς δεν είχατε αρχίσει από τον τραυματισμό του Van Dijk σε αυτό το τόπικ? :stuck_out_tongue:

Γυρισμένη πλάτη και είναι χέρι, νόμιζα ότι είχε αλλάξει η ερμηνεία του κανονισμού μετά το πέναλντι της Newcastle με την Tottenham

:stuck_out_tongue: Ναι σε όλα, πριν το 1-0 ο Fabinho έκανε ένα απίστευτα έξυπνο μαρκάρισμα που με το VAR ομως έπρεπε να δοθεί πέναλντι. Στο 1-1 δεν πήγε καν στο VAR, υπήρχε χέρι αλλά ήταν στα όρια του ακούσιου, εγώ δε θα το έδινα. Όπως και δε θα έδινα το χέρι στο Palace-Tottenham στις καθυστερήσεις, που για κάποιο λόγο δεν το έδειξαν/είδαν καν ( στη ροή του παιχνιδιού φάνηκε χέρι ).

Καλά δεν ξαναλέω τίποτα, θα τα πούμε στο τέλος της σεζόν

1 Like

Εύχομαι να μη σου τύχει ανάλογη περίπτωση. Γιατί λυπάμαι τον παίχτη που θα το πάθει ε, όχι εσένα :joy:. Η συγκεκριμένη δεν αφορούσε κάποια “συστηματική αδικία εναντίον της Λίβεπουλ”, το οποίο ακούγεται (και είναι) γραφικό. Εσύ με τα γραφόμενά σου υπονοείς κάποια συστηματικότητα υπέρ της Λίβερπουλ, εναντίον της Τότεναμ, ψάχνεις ένα μοτίβο που δεν υπάρχει. Η περίπτωση του Φαν Ντάϊκ ήταν μια περίπτωση η οποία εξαρτήθηκε σε τεράστιο βαθμό και από το αποτέλεσμά της, το οποίο, πώς να το κάνουμε τώρα, ήταν πολύ σοβαρό και μας γάμησε τη χρονιά. Τι μου θύμησες πάλι τον τσουρουκά τον κωλο-Πίκφορντ :rage:.

Δεν ξέρω σε ποια φάση αναφέρεσαι. Αν δεν υπήρχε εκεί το χέρι του στημένου στο τείχος σήμερα, η μπάλα θα περνούσε προς το τέρμα. Απορώ τι συζητάμε, στημένη φάση ήταν, ας το έβαζε μπροστά στο πρόσωπο για να μη χτυπήσει. Έτσι όπως το έβαλε, ήταν λάθος.

Δεν έχει σημασία αν πήγε, προφανώς του μιλήσανε. Καλά, λογαριασμό με τις φάσεις κρατούσα στην ηλικία σου, πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ε, το λέω προκαταβολικά :joy:. Επίσης, δεν υπάρχει “ακούσιο” πια. Θυμήσου το πέναλτυ στον τελικό του ΤσΛ. Καμία πρόθεση, τέρμα τεντωμένο, μαλακία για την Τότεναμ και το ματς, δε γινόταν να μην το δώσει όμως.

Έτσι, μόνο άσπρο και μαύρο, κλασσικός Μουρινικός :stuck_out_tongue:!

Αυτό άλλαξε ως οδηγία στους διαιτητές της πρεμιερ, μετά τη μούφα της Νιουκασλ με την Τοτεναμ.

Για τα άλλα που λες, έχεις δίκιο ας αφήσουμε να κάνουν ο,τι είναι να κάνουν οι διαιτητές, εγώ φταίω που το ανέφερα. Θα τα πούμε την Τετάρτη στο ντέρμπι κορυφής

Σημάδεψε ο Μανε το χέρι και το’στειλε, δεν κρατήθηκα να μην το πω

1 Like

Ε τότε έπρεπε να δοθεί μόνο και μόνο για το καλό του σημάδι!

Σήμερα προσπάθησες καθόλου για το 2-0 ή μπα; Σοβαρά ρωτάω.

Heavy metal football νόμιζα παίζατε.

Ξενέρα, στο 1ο ημίχρονο τους πάτησαν, μέχρι να μπει το γκολ κάνανε 3-4 καλές φάσεις η μπάλα κάτω, pressing, συνδυασμοί, η Palace είχε απίστευτα ανοιχτή άμυνα. Στο 2ο ημίχρονο δε βγήκαν να παίξουν, κάτσανε πίσω, πίεσε ένα 10λεπτο καλό και ισοφάρισε. Αμέσως μετά ξαναβγήκαν να κάνουν το 2-1 και είχαν 1-2 καλές φάσεις ( με μια τρελή απόκρουση στις καθυστερήσεις ). Αν παίζαν όπως έπρεπε σ’αυτό το παιχνίδι, θα κέρδιζαν εύκολα 3-0, αλλά κάθισαν πίσω και την πάτησαν. Στο τέλος ο Μουρίνιο είπε πως δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά πήγε το ματς έτσι ( βαριέμαι να πω τι είπε ακριβώς, αν θες δες τη γιατί τα εξηγεί ωραία και δε ρίχνει ευθύνη στους παίχτες, έκανε καλή ανάλυση του ματς ) όπως πήγε. Φαντάζομαι σκέφτονταν όλοι το ματς της Τετάρτης και λένε είναι σάπιοι αυτοί πίσω, κάποια στιγμή θα το βάλουμε το 2ο και στην άμυνα δε θα φάμε γκολ. Το γκολ πάλι μπήκε από στημένη φάση όπως και η πλειοψηφία, 9 από τα 11 αν θυμάμαι καλά? Συνολικά ξενέρα, είχε τα εχέγγυα αυτό το ματς να παίξουν μπαλίτσα και να μη διακινδυνεύσουν το ματς, η Palace δεν είναι τόσο καλή ομάδα.

1 Like

Αυτά είναι ευφυολογήματα των οπαδών. Ήρθε ο τίτλος; Ήρθε. Ο σκοπός επετεύχθη!

Κατάλαβα, πεταμένοι βαθμοί. Δε φταίνε οι παίχτες, τους κάλυψε ο Μουρίνιο, δε φταίει ο Μουρίνιο, αυτός δε φταίει ποτέ, μάλλον η κακή τύχη ήταν :stuck_out_tongue:. Ρε θα είναι χιτσκοκικό γκρανγκινιολικό το πρωτάθλημα φέτος, όλοι πετάνε βαθμούς δεξιά-αριστερά.

Στο 1/3 του πρωταθλήματος η πιο σταθερή ομάδα είναι η Τότεναμ. Πέρα απ’την ήττα με την Έβερτον, οι 3 ισοπαλίες ήταν χαμένοι βαθμοί και όχι κερδισμένοι, ενώ η 4η με την Τσέλσι απλά κάνεις δεν ήθελε να χάσει. Θα έλεγα και η καλύτερη ομάδα, γιατί δεν έχει υπάρξει ματς που αξιζε να χάσει, αλλά όταν με αυτες τις συνθήκες δεν έχεις μια κάποια διαφορά και είσαι ισόβαθμος έστω και στην κορυφή, σημαίνει ότι έχεις ταβάνι.

Ο Μουρίνιο στη συνέντευξή είπε κάτι πολύ ωραίο, πως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ διαφορετικές απο’τι 15-20 χρόνια πριν, όπου οι καλές ομάδες είχαν παιχταράδες και οι κακές όχι και τόσο. Τώρα όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίχτες, βασικά αντιγράφω όπως το είπε

And 20 or 15 years ago you had a big distance between the quality of players of the big clubs and smaller clubs.
In this moment, there is a difference between the dimension of the clubs, but not the quality of the players. The quality of players is very similar. They have very good players, very experienced players. And they created problems.

1 Like

Πολύ καλή πρέπει να είναι και η Λέστερ φέτος ε. Ο Βάρντι είναι αγέραστος, ο Μάντισον παικτούρα και έχει και πολύ καλό προπονητή, ο Ρότζερς είναι σοβαρός.

Ο Ρότζερς είναι παρόμοιο παράδειγμα με τον Ποκετίνο, δεν πήρε κούπα όταν μπορούσε, έκανε ένα βήμα πίσω, πήγε στη Σέλτικ και ξαναγύρισε σε μια μετριοκαλή ομάδα.

Με το υλικό που είχε στη Λίβερπουλ, θαύμα ήταν που έφτασε να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Θα τον δούμε όταν (και αν) κάνει κάποια στιγμή βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα από τη Λέστερ υπό καλύτερες συνθήκες σε σχέση με αυτές που βρήκε στο Λίβερπουλ.

1 Like

Εν τω μεταξυ, το χειροτερο για τη Λιβερπουλ φετος ειναι οι τραυματισμοι. Ετσι προχειρα που σκεφτομαι, ειναι εκτος οι Φαν Νταϊκ, Γκομεζ, Τιαγκο Αλκανταρα, Μιλνερ, με τη Μιντιλαντ χτυπησε ο πιο φορμαρισμενος μας παιχτης (Ζοτα) και θα μεινει εναμιση μηνα τουλαχιστον εξω, αλλο τοσο ο Τσιμικας, η ομαδα ειναι νοσοκομειο. Συνδυασμος ατυχιας και βαρεος προγραμματος. Και η Πρεμιερ Λιγκ ακομα σκεφτεται να επιτρεψει 5 αλλαγες, που εχουν κανει σχεδον παντου.

Και εκεινος ο Τσαμπερλειν που χαθηκε???απιστευτο αυτο το φετινο με τους τραυματισμους.χθες επαιζε με 2 αμυντικα χαφ στοπερ

Ήταν πάγκο χτες. Έρχεται από τραυματισμό κι αυτός, όπως και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ (γι’ αυτό τον έβγαλε αλλαγή).