Κυπελλο uefa

Απλα μην ακουσω καμια μαλακια οτι λογω πανό του ολυμπιακου αυτοι που τα εκαναν ηταν γαυροι γιατι κι εγω δε ξερω τι…
Το διαβασαμε σε καποια σαιτ και μας εφυγε η τριχα απο την πλατη.
Ποσες φορες σε αγωνες ελληνικων ομαδων εξω (οπως προσφατα στη μαδριτη) οι οπαδοι εχουν σημαιες αντιπαλης ομαδας για να μας πικαρουν?
Ειναι κατι που γινεται κατα κορων και εδω αλλα και εξω.
Τωρα αν αυτο θελησουν να το εχουν σαν αλλοθι αλλαζει το πραμα.
Καλο θα ηταν καθε ομαδα να αναλαβει της ευθυνες της και να αφησει τα κλαψομουνιασματα

Το πανό ήταν μόνο στο γήπεδο. Καμια σχέση με αυτό που εγινε δηλαδή.

Δηλαδη, ποσο ποιος γελοιος μπορει να ειναι καποιος! Ναι ρε, το αναρχομαρξιστοκρατουμενο παρακρατος φταιει!

Επειδη τα χουλιγκανια του Ερυθρου Αστερα ειναι αδερφοποιημενα με τα χουλιγκανια του ΟΣΦΠ, καπου παει το μυαλο μου. Αλλα ας κανει μια φορα και τη δουλεια της αστυνομια…

Και επισης,αν δεν τον γνωριζετε,τα χουλιγκανια της Παρτιζαν ειναι αδερφοποιημενα με τα χουλιγκανια του Παοκ.Και Παρτιζαν-Ερυθρος Αστερας ξερετε ποσο αγαπιουνται.
Υπηρχαν και κατι προηγουμενα απο το ματς του Παοκ στο μπασκετ περισυ στη Γιουγκοσλαβια,που επεσε αρκετο ξυλο.Αρα καπου παει το μυαλο μου.

Στο γηπεδο υπηρχαν και οπαδοι του Ολυμπιακου,αφου απ’οτι μου ειπαν παιδια που ηταν εκει ακουστηκε συνθημα του Ολυμπιακου απο την πλευρα των οπαδων του Αστερα.Τωρα τι ζορι τραβουσαν αυτοι και ηρθαν μεχρι το Χαριλαου για να το παιξουν μαγκες,δεν ξερω.

Τα επεισοδια στο κεντρο της πολης ειναι τραγικα,ειδικα τα περι μαχαιρωματος φιλαθλων που δεν προκαλεσαν.
Αλλα δε νομιζω να τα καναν αριανοι αυτα.Επιθεσεις με κρανη και τετοια ειναι συνηθεια αλλων καλων παλικαριων.

δηλαδη ? μιληστε λιγο πιο καθαρα για μας που δνε ξερουμε !

Ουτε εμεις ξερουμε. Απλα θελουμε να το παιξουμε λιγακι ντετεκτιβς…

Αλλος θα πει για αρειανους, αλλος για γαυρους, αλλος για βαζελους/παοκτσηδες, οι γελοιοτεροι ολων θα πουν για αναρχικους κτλ…

Ας αναλαβουν οι υπευθυνοι (αστυνομια) να βρουν ποιοι ειναι οι υπαιτιοι…

Καλά το να φωνάξουν ένα σύνθημα δεν σημαίνει οτι ήταν ολυμπιακοί, αλλωστε κ προχτες στο καραισκακη που ημουν πολύ κονμτα στους ισπανούς της ρεάλ, φωνάξανε υπέρ του παναθηναικού. Σημασια εχει η προληψη. Εγω σε αυτη τη χώρα δεν βλέπω καμια προβλεψη για τιποτα, αλλα ουτε και σεβασμό. Αυτα λειπουν από ορισμενους κ γινονται αυτά. Τωρα πως ειναι δυνατον τα αλλα τα αλάνια να τα κανουν λαμπογυαλο καθε φορά, δεν μου λεει κ πολλά, γιατι τους το επιτρέπει το κρατος και η αστυνομια με την αδιαφορία τους. Οι μπατσοι περνουνε ωραια το μισθό τους και είναι χειρότεροι απο δημόσιο υπάλληλο στο ΙΚΑ, τι να λέμε τώρα. Πιο πιθανό ειναι να τον πετυχεις για καφεδακι ή να διαβαζει εφημερίδα, παρα να κανει τη δουλεια του. Το κρατος ειναι στη κοψη του ξυραφιου σε τετοια θεματα. Τα αφηνει ολα στο φλου. Σου πεταει εκει κ το σταρ (που το αφηνει να ειναι ετσι) ωστε να σχολεισαι με αυτα τα “σοβαρα θεματα” (αλλωστε εχει πολυ τηλεθεαση, αρα πολλοι βλεπεουν αυτο το πραμα) και οι μαλακιες να γινονται και εσυ να βλεπεις μενεγακη πχ. Τα καλόπαιδα που τα κανε ολα αυτα, δεν σεβονται τιποτα. Αν πανε σε αλλο κρατος ομως θα θελουν το σεβασμό.

Οντως! Εγς δεν εχω κληρωθει ποτε με Μολντε και Χερενφεν ρε γμτ!!!:frowning: :lol: :lol:

Τοτε πεταγα εξω τη Γιουβε.

Ελα εχετε παιξει με ομαδαρες, αλλα εχετε παιξει κ σεις με κατι κωλοχανεία τι να λέμε τώρα, Ελεκτροπούτερε, Ζαπορίζια, Ααλμποργκ, Βισλα, Λιτεξ…

3αρα ο Ντούσαν 8)

α ρε Ντούσαν… Τελειωμένο σε έβγαζαν πάλι που θα σκοτωθείς με τους Λάτιν του Άρη :stuck_out_tongue:

Ωχ, θ’ αρχισει παλι…

βρε,με Ντούσαν δε φάγατε 4 δω και 3 όξω από Νιούκασλ στο γουέφα?

Τουλάχιστον με αυτόν φτάσαμε να παίζουμε με Νιουκάστλ… Όχι με τις Ζαπορίζιες

Εσυ ομως δεν την παλεψες με την τσερνομορετς οπως λεει και ο Κοντος!!!:lol:

πωπ πω που τη θυμηθηκες αυτηνανε?? :lol: 5 είχε φαει νομιζω. Ομάδες κι αυτές…

πού φτάσατε?:lol:
στους 32 ήτανε,του UEFA…

16 και οι υπόλοιποι είχατε αποκλειστεί ήδη 8)

θα το ψάξω και θα επανέλθω δυναμικά

Ετσι ειναι, ειχατε αποκλειστει απο Σεβίλη ενω εμεις ειχαμε περασει τη Σοσο στον προηγούμενο γυρο. (Φλεβαρης 2005, ημουν στρατο μολις ειχα μπει χαχαχαχα)

Το άρθρο συντάχθηκε από Πρετεντέρη/Τράγκα??