Κυπελλο uefa

Rangers - Panathinaikos!!!

Εεεεεετσι ρεεε!! Αυτα ειναι!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Παρακαλαγα να μας πεσουν οι απιστοι! Μαλιστα χθες με το που χασαμε απο την Ατλετικο λεω ΟΚ, δεν πειραζει, ισως αυτο να εχει και κατι θετικο… μπορει να μας πεσουν οι Ουνοι, χαχαχα!!!:lol: :lol:
Δεν λεω οτι ειναι ευκολη κληρωση (καλα αν ειμαστε σοβαροι δεν επιτρεπεται να αποκλειστουμε απο αυτους) αλλα τις ηθελα τις βρετανοφιλες αδερφες!!:smiley:

Παμε γερα ρε Τριφυλλαρα, για τη Σκωτια, την Ιρλανδια και τα αδερφια μας της Celtic!!:drunk:

Ρε προδοτες το θυμαστε ακομα ε? 1-3 στο Gaybrox ε…

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ !!! :smiley: :smiley: :smiley:

καλη τυχη και στην αεκ

Κόβω και τα δύο ματς στο Χ - 2 ! Ο ΠΑΟ θα πάει καλά νομίζω. Η ΑΕΚ με Φερέρ θα έχανε σίγουρα, τώρα κρατάω μια επιφύλαξη.
Μακάρι να κερδίσουν και οι δύο πάντως. Έχουμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.

Ρε αφηστε τα κουφα και πειτε τιποτα για το στοιχημα!

Αντε, μακαρι Κοζακο…

Για Παναθηναϊκό αν παίξει σοβαρά και δεν υποτιμήσει την αντίπαλο νομίζω μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, για ΑΕΚ δεν ξέρω τι να πώ, αν συνεχίσει τις άσχημες εμφανίσεις είναι χαμένη, αν ο Κωστένογλου έχει φτιάξει την ψυχολογία των παικτών ίσως
να καταφέρει το Χ, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα…
Όπως και να`χει καλή τύχη και στους δύο…

Οταν βλεπω την αεκ με τη χεταφε και σκεφτομαι πως αυτη η ομαδα διεκδικει τιτλο χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο

Τον τιτλο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πρωταθληματος ετσι?:wink:

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! Μου χαλασαν και το στοιχημα τα κωλοζωα…

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Μπραβο ρε μπλανκο.Αυτο θα πει forward

Γκολαρα ο Μπλανκο!
Μπραβο του. Ειναι σκορερ και το δειχνει…

panathinaiko pios dixni?

EDIT:O Αντεννα το βρηκα,οκ

Μην μου λετε τετοια ρε παιδια και ουτε να το ακουσω δεν μπορεσα γμτ! Καντε εναν μικρο σχολιασμο του ματς αν μπορειτε παρακαλω. Λογικα δεν θα πρεπει να ειχε πολλες φασεις και θα πρεπει να ηταν ματς κεντρου. Ε?

το ματς ηταν παρα πολυ ανιαρο,μοιραζονται οι ομαδες απο μια κλασσικη ευκαιρια και τα γκολ στο τελος.

κανονικα επρεπε να λειξει 0-0 ουτε ικανες να βαλουν γκολ ηταν οι ομαδες.Τεσπα,1-1

Ελα μαμω την τεχνολογια μου! Βρηκα/επιασα τον Βαζελο μεσω ιντερνετ. Ενα Χ εδω και το διπλο αυριο η Ατλετικο και τα 155 ευρω ειναι δικα μου… ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ave Ismael…:smiley:

Πρόεδρε πλήρωσε τη κολόν και φέρε αυτό το παίχτη σε παρακαλώ…

Αν δεν κανω λαθος εχουμε το δικαιωμα της μονομερους αγορας του… :har:

ναι αλλα έπρεπε να έχετε δώσει 800.000 ευρώ εδώ και καιρό και η κολόν τον βγάζει στο σφυρί και για αλλους… :stuck_out_tongue: