Uli Jon Roth - 40th Scorpions Anniversary Greek Tour 2013

ρε Αστάλδε τι έγινε στην Καβάλα??

SOK KAI DEOS APLA!

Min to xasete, apla theoulis! Opos kathe fora

(sorry gia ta greeklish - ekana format kai den evala ellinika akoma)

Φαίνεται ενδιαφέρον, αν τα οικονομικά είναι καλά ίσως…

με χαλαει πολυ αυτη η μεγαλη διαφορα στις τιμες… αν παω θα το αποφασισω τελευταια στιγμη, δεν πιστευω στην εισοδο να εχει πανω απο 23 ε…:?

Ρε μαλακες δεν το πιστευω οτι εγινε αυτο το live. Οι τυποι μας γαμησανε για δυο μιση ωρες. Τι να πουμε; Για την μπαντα; Τον τραγουδιστη; Το σετλιστ; Τον ηχο; Τον μαγο της κιθαρας; Για για το οτι τελειωσαν οτι τραγουδι ξεραν απο scorpions και παιξανε σερι all along the watchtower, if six was nine , little wing (σε extended version); Και δωσαμε 10 ευρω για αυτο το πραγμα; !!! Να πω σοκ και δεος που ειπε ο αστάλντο ειναι λιγο. Πολυ λιγο
Το σετλιστ ηταν πανω κατω αυτο http://www.setlist.fm/setlist/uli-jon-roth/2013/luxor-live-arnhem-netherlands-5bd9abb0.html

Συν τουλαχιστον τα

yellow raven.pictured life .catch the train, speedys coming

ο Roth υπερτεραστιος αλλα αν συγκρινω το σημερινο με το προπερσινο λαιβ στο μυλο ο τραγουδιστης φετος ηταν πολυ κατωτερος και ο ηχος εμενα δε μου φανηκε καθολου καλος σε συγκριση με προπερσυ.
Επισης μου φανηκε υπερβολικο να εχει αλλους ΔΥΟ κιθαριστες μαζι του.
Σετλιστ και τιμη ομως ηταν gg

Καλημερα,επειδη ενας φιλος δεν θα μπορεσει να ερθει στο λαιβ της Αθηνας και μου εχει μεινει το εισητηριο του,οποιος το θελει ας μου στειλει μηνυμα.Ευχαριστω!

Ρε γαμώ τα σπανάκια μου μέσα, μόνο εγώ θέλω να ακούσω Βιβάλντηδες, Παγκανίνηδες, Μπαχαίους και Μπετοβενάκηδες;
Καλοί και άγιοι οι Σκορπιοί, αλλά κάτι άλλο; Και θα ήθελα και το Amadeus…και ναι, απαιτητικός…

αν το πάμε έτσι , να προσθέσουμε Cast Away Your Chains ,Land Of Dawn , Stay In The Light και καμιά δεκαριά άλλα.

αλλά αν πρέπει να είμαστε συμφώνοι με το concept ,θα ήθελα Living And Dying, Robot Man, This Is My Song .
Γιατί δεν το κάνει τετράωρο το live ?

θα ειμαι λιγο αυστηρος 8)

δεν πηγα χτες στην συναυλια γιατι ηξερα οτι θα ειναι μια απο τα ιδια.
τον Roth γουσταρω απιστευτα και εχω δει 5 φορες. αυτες οι περιοδιες ειναι καθαρα “εισπρακτικες”.

σιγουρα οσοι δεν τον εχουν δει ειναι μια τρομερη εμπειρια αλλα μετα απο μερικες φορες κατανταει βαρετο.

το σετ λιστ ηταν κυριολεκτικα μια απο τα ιδια ειναι κομματια που εχουν παιχτει σχεδον σε καθε Live απο το ιδιο

ελπιζω να κανει μια περιοδια με electric sun σετ λιστ για να γουσταρουμε :slight_smile:

εγω δεν εχω δει roth ουτε με scorpions μαζι ουτε μονο του.οποτε ειναι καλη ευκαιρια.εχω ετοιμασει κατι βινυλια για σημερα στο πινοκιο.θα παει κανεις αλλος;

ωρα εναρξης για αθηνα??

εβγαλα φοτο με το μπασιστα.αυτος ρε δεν ειναι των fates warning ο παλιος;8O8O8O

fair warning

χαιρετω
γνωριζετε εαν θα υπαρχει πωληση εισιτηριων σημερα εξω απο το συναυλιακο χωρο η αλλου?
ΑDIOS

Μόλις μπήκα σπίτι. Θα γκρινιάξω για κάμποσα, οπότε καληνύχτα…

μειναμε καπως ετσι 8O 8O 8O 8O για περιπου 2 ωρες και 40 λεπτα… ποτα ξαναρχεται ειπαμε;;

Μαγεια,οτι και να πεις ειναι λιγο

τεραστιος ο Γιαννης στα 2 κομματια που ειπε.ειδικα στο in trance.

λόγω μέσης έφυγα στις 2 ώρες και 15 λεπτά… τι να λεμε τώρα, τεράστιος μουσικός ο roth, στα χρόνια του άλλοι δεν θα αντέχουν ούτε μισή ώρα…

παράπονο: λίγος κόσμος, και νομίζω κακός ήχος…