Όχι και 'γω τα προτιμώ και μάλιστα με διαφορά αλλά…
Πάντως κανονίζει να επιστρέψει με ορχήστρα για το Metamorphosis. Εκεί έχε γεια κόσμε!!!
Όχι και 'γω τα προτιμώ και μάλιστα με διαφορά αλλά…
Πάντως κανονίζει να επιστρέψει με ορχήστρα για το Metamorphosis. Εκεί έχε γεια κόσμε!!!
Aς πω κι εγώ κάποια πραγματάκια για τα χθεσινά…
Ο Uli είναι μοναδικός και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος. Ο τύπος είναι η μουσική η ίδια, τέλος.
Δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως και για κάποια μέλη της μπάντας. Ο τραγουδιάρης έμπαινε σε λάθος χρόνο ή δεν έμπαινε, δημιούργησε εκνευρισμό (έχω την εντύπωση ότι ο Uli έφυγε στη μέση του I’ve got to be free για αυτό το λόγο και οι άλλοι τζαμάρανε του κακού για κάμποση ώρα). Ο ένας κιθαρίστας στη γωνία ήταν σαν χαμένος στο διάστημα και απορώ του ποια είναι η χρησιμότητα τρίτης κιθάρας σε ένα τέτοιο live.
Το rythm section ήταν άψογο, ειδικά ο ντράμμερ ήταν φοβερός, αλλά…
…γιατί τόοοοσο δυνατά ο ήχος ρε παιδιά; Πόνεσαν τα αυτιά μας και δεν ακούγαμε Gorgoroth ή Sodom ξέρω γω, που και πάλι δεν βλέπω τη χρησιμότητα… Σε κάποια στιγμή ο Παπανικολάου στο πλάι είχε βουλώσει τα αυτιά του…300 νοματαίοι είμαστε-δεν είμαστε, πήγα σπίτι και πόναγε το κεφάλι μου λες και είχα φάει σφυριά από τον Θωρ…
Θα πω κι άλλα σε λίγο…
σε αυτο που λες για τον ηχο εχες απολυτο δικιο. ενω γενικα το κυτταρο βγαζει καλο ηχο στις περισσοτερες συναυλιες (καμια σχεση με fuzz) χθες πραγματικα απο την πρωτη νοτα ενοιωσα να κλαινε τα αυτακια μου πραγμα που ειχε σαν αποτελεσμα τα τραγουδια να ακουγονται παραμορφωμενα χωρις λογο. Λιγο πιο κατω να ηταν η σταθμη πιστευω οι ηχοι θα ειχαν καλυτερη διαυγεια και καθολου παραμορφωση.
Δυστυχως λογω αλλων υποχρεωσεων δεν πηγα στη συναυλια, ευχομαι να ξαναερθει συντομα με τετοιο setlist. Παντως ο δυνατος ηχος στο Κυτταρο ειναι και σε αλλες συναυλιες ενα θεμα.
…και κάτι άλλο, πιο σημαντικό…
Λατρεύω σκορπιούς. Σπουδαίο συγκρότημα, που μετά τον Ούλη έγινε μεγάλο και εμπορικό. Σπουδαιότερο όμως, δεν έγινε. Στοπ εδώ.
Έχει κάθε δικαίωμα ο Ούλης να παίζει τα κομμάτια των σκορπιών, αλλά δεν με ενδιαφέρει πια. Τον θεωρώ μεγαλύτερο καλλιτέχνη από την εμβέλεια του γκρουπ που άφησε πριν 35 χρόνια και όλα όσα έκανε μόνος του, μου το αποδεικνύουν, όσο και αν δεν κέρδισε την αναγνώριση που άξιζε.
Θέλω πλέον άλλα βήματα. Τραγουδιστές εμβέλειας για τα δικά του κομμάτια, συμφωνικές ορχήστρες για κλασική μουσική σε κανονικούς συναυλιακούς χώρους, ανοικτούς ή κλειστούς. Χύνω μπάμιες με Sails of Charon (πώς αλλιώς;) αλλά δατσινάφ…
Και μιλάμε για μια κιθάρα με έναν ήχο και ένα παίξιμο που ανασταίνει την κόλαση ολάκερη…
θυματε κανεις το line up του uli;;
αυτό ήταν
Που είδατε τον Henning Basse ρε παιδιά;
Όλα καλά και μεγάλος κιθαρίστας ο Uli, κάτι που κανείς δεν αμφισβήτησε.
Αλλά, ότι και να πείτε αυτός που είχε για τραγουδιστής δεν έκανε. Μια χαρά κιθαρίστας, αλλά δεν είναι καν τραγουδιστής.
Πάντα απορώ με τέτοιες κινήσεις και νομίζω ότι δεν κερδίζουν τίποτα μουσικοί του βεληνεκούς του Roth να συνοδεύονται από τόσο μέτριους μουσικούς.
Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι πρέπει να είμαστε αυστηροί σε τέτοια θέματα. Τίμια η διάρκεια της συναυλίας, φοβερός ο Uli, όμως με τέτοια φωνή το συνολικό live είναι μέτριο.
ΑΥΤΟ…