Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε γνώμες ανθρώπων για αυτό το δίσκο που ακούνε synthwave πιο δραστήρια, και ανθρώπων που όχι.
Πολυ ωραια ambient-ιλα τα πουλια, παμε για δισκο που προτεινεται λογικα μονο για τους πιο χαρκοραδες με Ουλβερ, και δη αυτους που εκτιμουν τα Silence EPs και τα διαφορα soundtracks τους. Λογικα δε θα ακουσουμε παρα πολυ την φωνη του Garm στον δισκο, και αυτο ειναι ενα κριμα, αλλα δεν πειραζει και πολυ.
Άντε να βγει!
Πολυ ωραιο review, εκφραζει απολυτα το τι παιζει με το Neverland και ο ακροατης μπορει να καταλαβει σε τεραστιο βαθμο τι να περιμενει διχως να εχει ακουσει τον δισκο πρωτα. Εν προκειμενω, εγω ειμαι αυτος ο ακροατης, αφου ανυπομονω να το ακουσω! Κραταω αυτο περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο, καθως ειναι κατι που φανηκε κι απο τα πρωτα δειγματα:
Υπάρχουν πολλά σημεία και τραγούδια που φωνάζουν πως θα ήταν υπέροχα με την φωνάρα του Kristoffer Rygg, αυτό όμως δεν υπάρχει πουθενά, το άλμπουμ είναι σχεδόν εντελώς instrumental.
Ομολογω οτι θα προτιμουσα να ακουσω ενα 4ο σερι δισκο με ομορφες φωνητικες μελωδιες απο τον Garm, εμπλουτισμενες απο συγχρονους ηλεκτρονικους ηχους. Αλλα ταυτοχρονα παραδεχομαι πως ειναι μαλλον η σωστη χρονικη στιγμη για να λαβουμε μια πιο αφαιρετικη συλλογη απο ηχους, και μπορει καλλιστα ο Garm να επιστρεψει στο μοντερνο electro/synthpop με τον επομενο δισκο, εχουμε υπομονη.
^ called it εντωμεταξυ, σε καποιον βαθμο εστω ![]()
Οχι οτι ηταν και καμια τρομερη προβλεψη, φαινοταν το πραγμα
Πράγματι, νομίζω έχεις πέσει απολύτως μέσα!
Άντε και καλή μας χρονιά.
Και ας έπαψες αγάπη να θυμίζεις.