Ulver - 6/6/2017

Οκ ανοίγω τοπικ αφού έγινε τo live (lol) και αυτό για να πουν κανα δύο άτομα την γνώμη τους.

Όσον αφορά εμένα, ήταν μαγικοί. Ακόμα το live σκέφτομαι. Όλος ο νέος δίσκος αλλά δεν πιστεύω να χάλασε κανέναν μιας και είναι μαγεία η ποπ αλα Ulver, Εμπειρία ζωής παρά τα μικροπροβλήματα. Βέβαια είναι η αγαπημένη μου μπάντα, την οποία είδα για πρώτη φορά, επομένως δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Θα μπορούσαν και ένα encore με κάποιο παλιό τραγούδι μιας και μόνο το Future Sound Of Music έπαιξαν αλλά χαλάλι.
Angelus Novus και So Falls The World κλάμα μόνο.

Άψογο live απο όλες τις απόψεις. Σίγουρα 2-3 κομμάτια τα θέλαμε ακόμα. Απο sun και roses θα κόλλαγαν άνετα πιστεύω. Αλλά και πάλι, να ακους αυτή τη φωνή για πάνω απο μία ώρα ειναι εμπειρία. Τι άλλο να πεις. Ηχος αψεγάδιαστος, video, laser, φωτισμός να δένουν άψογα με τον ήχο, ο τελευταίος δίσκαρος παιγμένος ολόκληρος, το so falls the world το highlight της συναυλίας (για μένα), μπάντα να αποδίδει άψογα και να γουστάρει πίσω απο κρουστά και laptops (φουλ ροκ στήσιμο :P)…όλα κομπλέ. Μόνο ομορφιές είχαμε.
Επίσης, το στήσιμο της σκηνής για τους ulver, με όλον αυτό τον εξοπλισμό, δικαιολογεί την απουσία σαπόρτ σχήματος. Και καλύτερα εδώ που τα λέμε. Δεν μπορώ να σκεφτώ καποιον που να μπορεί να προλογίσει τους λύκους.