Όχι, με την έννοια ότι είναι ένα φολκ αριστούργημα, με ακουστικές κιθάρες μόνο και ακούς και σε φάση τον Garm να κάνει μαθήματα a capella. Άκουσε τον, Kveldssanger, θα γουστάρεις σίγουρα.
Το παρουσίασες με λέξεις και έννοιες ελκυστικότατες…
Θα τσεκάρω εννοειτε!
thanx!
οχι, υπαρχουν συνδετικοι ιστοι μεταξυ των τριων, αλλα το δευτερο δεν ειναι μπλακ.
ειναι το φολκ που παιξαν οι ουλβερ με τα ακαπελα και τις ακουστικες.
χαχαχα, πάρε δω μια δευτεράτζα!
εγραψε!
Μ’άρεσε το χθεσινό live. Ωραία φώτα,ωραίο video wall και τα τραγούδια τους πολύ όμορφα αλλά δεν το απόλαυσα όσο ήθελα όταν κάποιοι βλάκες μιλάνε εν ώρα του live.ΣΚΑΣΤΕ! Πηγαίντε μετά σε μια καφετέρια,ένα σπίτι και ξεσκιστείτε να μιλάτε!
Δεν περίμενα να ακούσω με τπτ το I Troldskog Faren Vild… Ρίγη συγκίνησης μόνο!
Ρε σεις, τοσος κοσμος μιλαγε???Εγω δεν πετυχα κανεναν.
Στο μπαρ που άραξα χωρίς να βγάλω λαλιά, ήταν 3 φυντάνια, που η κουβέντα τους ήταν η εξής:
-"ποιος είναι αυτός, ο Γκαρμ?
-“όχι, ο άλλος ο τρίκστερ είναι χαχαχα”
-“πειράζει που δε πιάνω τα βαθιά νοήματα?”
-“ρε μλκ, μην ξεχάσεις να βάλεις ξυπνητήρι”
-“πω, ξύπνησα, καλημέρα” (όταν τελείωσε)
Λοιπόν δύο πράγματα να πω. Πρώτον, αυτό που έγινε εκεί μέσα ήταν μια αποκάλυψη της black metal δύναμης. Εμένα τα οπτικά καρέ με άφησαν άφωνο. Δεύτερον, το event αυτό, που δεν ήταν συναυλία αλλά παράσταση, δεν ήταν για γκαγκάριν. Ο ήχος αρκετά καλός με κανάδυό μείον, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Και όποιος έχει να πει για τη διάρκεια, απλά δεν έχει καταλάβει τι εστί BM.
Πανεμορφα ηταν χθες αλλα ηθελα κι’αλλο.
Το κλεισιμο, ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!8O:bow:
To πρωτο album τους ειναι και το αγαπημενο μου αλλα δεν περιμενα ποτε ν’ακουσω κατι απο κει… Οταν λεει ο Garm αν μπορειτε να περιμενε κανα 20λεπτο εχουμε ενα special treat for you, λεω λες? Αλλα μπα, ας μην ονειρευομαι αδικα…
Ε, η συνεχεια δεν περιγραφεται!
Ευτυχως ειχα χωθει τριτη σειρα μπροστα και κει δεν τολμουσε να ψυθιριζει κανεις!!:lightsabre:
Μαλλον ολοι ειδατε τι μοιραζε μια κοπελα στην εισοδο. Ενα παλικαρι τη στιγμη που εμπαινα της κανει “καλα, τι θα μας κανετε εκει μεσα?” χαχαχαχαχαχ ΘΕΟΣ!
Γεμισαν πολλα τετοια “σακουλια” στο ενκορ… :roll: :lol:
Να(ακα φάσκελο στα μούτρα μου) που δεν πήγα#-o:!:
Τα γα@@@$#$$να τα γιούρια:-s[-X:!:
Πες μου την ουσιαστική σχέση των Ulver με το ΒΜ και ίσως καταλάβω τον δικό σου ορισμό
To live ήταν καλλιτεχνική μυσταγωγία.
Συμφωνώ με Red Rum, αν και προσωπικά θα έβγαζα τη λέξη “metal” και θα κρατούσα μόνο τη λέξη “black”
Φανταστική μπάντα!
Φανταστικό performance!
Ωραια ηταν, αλλα κρατησε λιγο.
Μεχρι να φτασω στο λαηβ τραβηξα τα πανδεινα με αποκορυφωμα να
χασω τα 15-20 πρωτα λεπτα !
Ειδα γνωστες φατσες,γνωρισα ΒΑΝ και πρεπει να σταμπαρα και τον tylerdurden.
Πω, μαλακια, στην ουσια εχασες το 1/3 του λαιβ
Δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβηξα…
αν φορούσες μπλουζάκι *shels σε στάμπαρα και εγώ αλλά δεν ημόυν sure…
Χα!Εσυ ησουν ο Mono guy δηλαδη ?
Θα ερχομουν να σου μιλησω αλλα ημουν σκατα ολη μερα και
δεν ειχα ορεξη για πολλα-πολλα.
Πειραζει που θελω λαηβ Ulver ξανα ?