Ναι εγώ ήμουν…χαχα!η χαρά σου στο encore απλά δεν περιγραφόταν…:lol:
sign-:oops:
Mας πιασανε !
Για απροβαριστο μια χαρα το πηγανε παντως…
Παρολο που εχουν ηδη ανεβει 2-3 βιντεακια του “I troldskog…” στο youtube, ανεβασα κι εγω το δικο μου επειδη ειναι απο τον εξωστη (ετσι για να υπαρχει και απο μια διαφορετικη οπτικη γωνια ). Δυστυχως χαθηκαν τα πρωτα δευτερολεπτα, αλλα κατα τ’ αλλα ειναι οκ.
Μεγάλο κακό σε βρήκε.
:lol: Ε ενα γεια ειπαμε.Λες να το επαθα απο τοσο λιγο ?
Οπως αποδεικνυεται ο Khal Drogo (Ο κιθαριστας με τα μακρια μαλλια στο λαηβ και
ιδρυτικο μελος των Nocternity) ειχε προειδοποιησει για το τραγουδι απο το
Bergtatt σε ξενο φορουμ το Σαββατο.Καλα θα ηταν να το ηξερα μονο εγω.
μηπως ητανε κανα dj set, γιατι για setlist λιγο δυσκολο μου φαινεται:-k.
Ο μονος με μακρια μαλλια ηταν ο Merkaal (μπασο), (αντε και λιγο ο Lethe -ντραμς) Ο Khal Drogo ηταν ο κοντοκουρεμμενος στ’ αριστερα της σκηνης…
ασχετο anyway…
Ναι ε ? Κουρευτηκε ο φλωρος ?
Στις τελευταιες φωτο που τον ειδα ηταν με μακρυ μαλλι αλλα ηταν και παλιες
οποτε συγχωρουμαι.
Eδω “φλωρος”. Ελληνικος στρατος ξερεις τι σημαινει η οχι ακομη? Παρτε ενα video με καλυτερο ηχο :http://www.youtube.com/watch?v=mjfhba31Yzc
Έπεσε τρελό δώσιμο! :lol:
Οντως, καλυτερος ο ηχος εδω… αλλα το δικο μου βιντεο ( http://www.youtube.com/watch?v=i1Nit28AWnk ) εχει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πιο ΔΙΚΑΙΟ τιτλο!!!:lol:
Ελεος ρε φιλε να πουμε.Παρεξηγηθηκες για το τιποτα.
Η μπαντα σου ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες γενικοτερα.
Ξεκολλα λιγο.Το ξερω οτι εχεις παει στρατο,αφου η Kyrck δεν λειτουργουσε
για ενα χρονο.
Και που να ελεγα και τιποτα κακο για την μπαντα δηλαδη.
Μην ανησυχεις δεν παρεξηγουμαι τοσο ευκολα, ο καθενας εχει αποψη απλα ηταν μια αφορμη για να δωσω και ενα βιντεο με καλυτερο ηχο. Υποψην οντως οχι απλως δεν εγινε προβα αλλα ουτε καν soundcheck γιατι ο τεχνικος τους δεν ηθελε να το παιξουμε μιας και φοβοταν οτι θα βλαψει το image της μπαντας, μετα απο την ανταποκριση βεβαια μας ζητησε συγνωμη και ηταν ενθουσιασμενος αλλα κριμα γιατι ειχαμε αθλιο ηχο και δεν ακουγαμε σχεδον τιποτα στην σκηνη. Τον drummer τον ειδοποιησα να παιξει την ιδια μερα στις 1 το μεσημερι και τον αλλο κιθαριστα 4 τα ξεμερωματα παρασκευης προς σαββατο οπου και ηρθε απο ελβετια κατευθειαν για αυτο τον λογο.
Μωρε μια χαρα βγηκε το τραγουδι.Ο ηχος οντως δεν ηταν καλος αλλα
σημασια εχει οτι μας τιμησαν/τε με ενα τραγουδι που ειχε 15 χρονια να παιχτει ζωντανα.
Δεν εχει παιχτει ποτε live απο Ulver και ουτε προκειται παλι, ο Garm φρικαρε με την ανταποκριση του κοινου καθως και οι υπολοιποι απο την μπαντα δεν το περιμεναν με τιποτα αλλα νομιζω οτι ηταν μια καλη απαντηση για το τι θεωρουμε οτι Ulver ειναι και θαπρεπε να ειναι. Επισης και εμεις (N) δεν προκειται να παιξουμε παλι live απλα ηταν εξαιρεση για την περισταση.
http://www.fileden.com/files/2009/1/20/2277494/Ulver%20-%20I%20Troldskog%20Faren%20Vild-%20Live%20in%20Athens.mp3
Κακώς.
Ετούτο το Σάββατο στους Ulver έζησα την πιο Οργασμική οπτικοακουστική εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ και πιθανώς θα ζήσω για πολύ, πολύ καιρό ακόμη.
Απλά.