Μια απορια εχω απο οσους βαζετε εξωφυλλα. Γιατι δε γραφετε κατι; Εστω δυο σειρες ρε παιδι μου.
Αυτό σκεφτόμουν και γω.
Καμια φορά τα λόγια είναι περιττά.
Ωπα, περιμενε. Το εχω απορια, δε σου κανω πλακα. Γραφεις σε ενα forum. Βαζεις το παραπανω εξωφυλλο. Τους τυπαδες, νταξ, τους ξερω και για να ειμαστε λιγο ειλικρινεις, δεν ειναι καμια τρομερα γνωστη μπαντα. Καθεσαι λοιπον κι ανοιγεις ενα τοπικ στο οποιο θα απαντουσαν το πολυ 3 ατομα. Ενω θα μπορουσαν να ενδιαφερθουν περισσοτεροι, οπως ο DarthVader της περιπτωσης μας, ο οποιος παναθεμα αν καταλαβε απ το εξωφυλλο και μονο τι παιζουν τα παιδια. Οποτε, το μονο που μενει να σκεφτω ειναι πως το βαλες πανω στη κ**** της στιγμης. ε κι επρεπε να ανοιξεις νεο τοπικ γι αυτο το λογο; Ξερεις ποσα θα ανοιγα αμα εγραφα με αυτο το σκεπτικο; Πραγματικα αρχηγε, προσπαθω να σε καταλαβω, αλλα αδυνατω. :? Κι ακομα περισσοτερο, πες μου αν θα τσεκαρες στη θεση του οποιουδηποτε ενα ξερο εξωφυλλο, διχως περιγραφη, διχως ουτε μια κουβεντα.
θαρρω πως ειστε υπερβολικοι
απο τα προσφατα ανοιγμενα θρεντ που εχουν απαντησει ατομα μετρημενα στα δακτυλα
big business - mind the drift
gov’t mule - by a thread
yeah yeah yeahs - it’s blitz
και χωρις να γινεται λογος για το τι παιζουν οι συγκεκριμενες μπαντες
για να πουμε κατι ον τοπικ
για οσους δεν γνωριζουν
ας διαβασουν ποστ nihilist που αναφερεται σε ενα παλιοτερο δισκο τους
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=384143&postcount=790
οποιος το ακουσει ας πει καμια γνωμη
Ρε, δεν το πιστεύω, υπάρχουν ακόμα?
Foul στον από πάνω για το Big Business. O δίσκος απλά έχει διαρρεύσει, δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα. Αν δεν ξέρεις τι παίζουν, τσέκαρε το ομώνυμο θρεντ στο G & A.
Κοιτα, δε ρωτησα τι παιζουνε, αλλα γιατι δε μιλα ο χριστιανος. Αμα σε χαλασε η εξηγηση, παω πασο, βαλε σκετο μπλα μπλα κι εισαι μεσα ντουγρου καρφι.
ναι μωρέ, αλλά να.
Τους ανανιμέητεντ τους είχαμε χάσει εδώ και πόσα? 16-17 χρόνια?
Δεν ήταν ποτέ το πρώτο όνομα,ούτε τόσο επιδραστικοί, που θα τους έψαχνες συνεχώς ακόμα κι αν λείπουν τόσα χρόνια.
Και απ’το πουθενά έρχεται αυτό το δισκάκι.
Τι παίζει? Πότε κάναν ριγιούνιον? Έχουν κι άλλο? Τι λέει? είναι βούρκος? είναι σπίντα? Είναι μαυρίλα? είναι οι ίδιοι? είναι τα παιδιά τους? είανι καινούρια κομμάτια? παλιά επανηχογραφημένα? είναι λάιβ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Μ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ???
Εγω πιστευω πως ειναι δακτυλος των Νεφελιμ.
(Περσι καναν το reunion. Και πρεπει να ναι καλο, ναι. Ο Φιλιππας θα το χει λιωσει ως τωρα, αναμενουμε εντυπωσεις.)
Kαλα ντε,μην βαράτε!Μερικοί ψάχνεστε για παρεξήγηση.
Λοιπόν,το νέο άλμπουμ των Σουηδών σπέρνει!Ο δίσκος ξεκινά απο εκεί (για όσους έχουν ακούσει τα προηγούμενα) που σταμάτησε το Ancient God of Evil (1994).
Για όσους δεν έχουν ιδέα να πούμε οτι τα παληκάρια παίζουν μελωδικό death/black δεκαετιάς 90.
Οι φίλοι των Dissection να τους τσεκάρουν οπωσδήποτε.
Αυτά!
Το Ancient God Of Evil ειναι ογκολιθος!!
Thirsty for pain
My hunger is cold
Dark and misty, I die alone
Thirsty for pain
My hunger is cold
Dark and misty, I die alone
Θα πεσει τρελο λιωσιμο με το καινουριο τους:D