Underground Illustration Blogspot : ADMC07 ARTWAR

Aυτο το ποστ, αντιπροσωπευει μια μικρη προσπαθεια προωθησης των εικαστικων με τα οποια ασχολουμαι.

http://admczeroseven.blogspot.com

Σκιτσα και σχεδια λοιπον, συγκεκριμενης αισθητικης-θεματολογιας και γενικοτερη εικονογραφιση (cover art, ρουχισμος, poster art, κλπ) underground συγροτηματων και συναυλιων ακραιου και οχι μονο ηχου, κυριως(πλεον!) αντιεμπορκης και οσο το δυνατον πιο αυτοοργανομενης λογικης, προσεγγισης και στασης προς το ολο μουσικο συστημα.
Για οσους ενδιαφερονται, ενημερωθειτε για την Θεση μου, την αισθητικη μου και τους γενικοτερους “τροπους” μου.
Eιμαι ανοιχτος στη κριτικη στο σχολιασμο και στον γενικοτερο διαμοιρασμο κ χρηση της δουλειας μου για αντιεμπορικους μουσικους σκοπούς, και εννοειται στις προτασεις.
Ευχαριστω για το χρονο σας.
ΑDMC07.

Ωστέ εσύ κρύβεσαι πίσω από πολλές αφίσες που έχω δει στην πάτρα και πίσω από το εξώφυλλο των divine element:p

Πολύ ωραίες δουλειές πάντως και ωραίο το στυλ των σχεδίων σου. Μπράβο. Μ’ αρέσει και η προσεγγιση σου στο όλο θέμα. Αν χρειαστώ κάποια στιγμή τίποτα για καμιά αφίσα, εξώφυλλο κλπ θα χαρώ να σου απευθυνθώ αν φυσικά τα βρούμε:wink:.

Λατρεύω τις περισσότερες δουλειές σου, στα χα πει κι από κοντά στο καλοκαιρινό λαιβ της εστίας. Συνέχισε το ίδιο εμπνευσμένα.

Στους υπόλοιπους που δεν έχουν επαφή με τη δουλειά και τη στάση του παληκαριού και παρακολουθούν τα εικαστικά του φόρουμ συστήνεται να εντρυφήσουν άμεσα.

Ευχαριστω για τα λογια και για τη στηριξη παιδια!

μπράβο φίλε . πολύ όμορφα τα περισσότερα.(για να μην πω όλα.!)

συνέχισε.(αν και δεν περίμενες έμενα να σου το πω:p)

Well done, πολύ ενδιαφέρουσες (και “μεταλλικές”) οι δουλειές σου!

Σε έβαλα και στη blog-watch list μου.

Ευχαριστω για τα λογια παιδια!

Έχεις κάνει πολυ ωραία σχέδια!μπράβο!
[B]ΘΟΡΥΒΟΣ[/B] :smiley:

Να σαι καλα αδερφε!
Θορυβος και ματωμενα αφτια!
:wink:

Και που να δειτε τι ειχε κανει στο τοιχο του σπιτιου του :stuck_out_tongue:
Μην λεμε παλι τα ιδια.Σε καθε αφισα εκθειαζουμε και εχω ποσταρει
αρκετες φορες το Myspace του.Στηριζουμε !

Σας βρηκα ονομα ε ! Μιλα με Θανο να σου πει…