Ελληνική underground σκηνή

Σε 65 live εχουν κανει support πως και δεν τους εχεις πετυχει ? :stuck_out_tongue:

Πρεπει να εχουν myspace,ψαξε μια.

Τα παιδια ειναι απο Αλεξανδρεια Ημαθιας και πραγματικα οπου παιζουν τα ρημαζουν ολα…Η αληθεια ειναι οτι νομιζα οτι διαλυθηκαν αλλα προσφατα ειδα αυτο ( http://www.youtube.com/watch?v=M0hSNvIRPME ) και εμαθα οτι βγαζουν νεο δισκο.
Μακαρι ολος ο δισκος τους να εχει τετοια κομματια.
:metal:

Υ.Γ Καλος ορισα στο Rocking.gr :stuck_out_tongue:
Υ.Γ 2. Ο κιθαριστας τους επαιζε στους Crossover (groupαρα)

Ναι,πολυ καλη μπαντα.Εχουν και συνεργασια μ’εναν απο του professional Sinnerz νομιζω.

χωρίς να έχω την μεγαλύτερη σχέση με αυτά τα γκρουπς γιατί το είδος που παίζουν δεν με συγκίνησε ποτε, θα συμφωνήσω πάρα πολύ με τον φίλο που είπε για το θέμα της ταυτότητας, πρέπει να ψαχτούν αυτά τα συγκροτήματα λιγάκι παράπανω στο να δημιουργήσουν έναν ήχο που να είναι λίγο πιο προσωπικος, να έχει να σου πει κατι παραπάνω ώστε να τους ξεχωρίζεις.

Όσον αφορά γενικά την σκηνή, ο χρόνος θα κρίνει αν προκειται για μοδα που θα περάσει, ή που θα αφήσει το στίγμα της. Πάντα ήμουν υπέρ του old school hardcore, η προσμιξη του με το μεταλ εγκαταλείπει τα πανκ στοιχεία του και κατα κάποιον τρόπο την “γνησιότητα” του είδους. (προσωπική άποψη εδώ, ευχαρίστως να με πείσετε για το αντίθετο αν κάνω λάθος). Το παρακάτω είναι απόσπασμα από μία πρόσφατη συνεντευξη των πολύ καλών Against All Odds, που τα λέει καλά και για την σκηνή του hardcore, όσο και για τη νεώτερη του metalcore:

Υπήρχε μία φάση στην Ελλάδα π.χ στα τέλη του ?90, αρχές του 2000 που πήγαινες σ? ένα hardcore live και στα δυο λεπτά έβλεπες (τα μέλη της μπάντας) να βγάζουν τα μπλουζάκια τους, για να δείξουν τα τατουάζ τους και τους κοιλιακούς τους. Ήταν τραγικό αυτό γιατί αυτομάτως μετέτρεπαν το είδος σε μόδα και lifestyle. Είμαστε της άποψης ότι αυτό που παίζεις πρέπει να το στηρίζεις και στη σκηνή και στη ζωή σου. Και όχι π.χ να μιλάς για περηφάνια, για δύναμη, για κοινωνικό-πολιτικά θέματα, ή για προσωπικά και ξαφνικά εκτός σκηνής να είσαι κάτι τελείως άλλο.

Εμείς απλά είμαστε αυτό που είμαστε. Ούτε περίεργα κουρέματα έχουμε, ούτε προσπαθούμε να βάλουμε τα ρούχα της συναυλίας για να παίξουμε το live, ούτε να παίξουμε πιο metal για να συμβαδίζουμε με την μόδα, το metalcore.

ευκαιρίας δοθείσης

http://rocking.gr/review2616.php

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι δεν έχεις άδικο…Δηλαδή σίγουρα η εμφάνιση τόσο πολλών μπάντων της σκηνής αυτής τα τελευταία χρόνια, δείχνει ότι υπάρχει μια μόδα σχετικά με αυτό…Τώρα ο χρόνος είναι αυτός που θα μας δείξει ποιες μπάντες αξίζουν πραγματικά και ποιες τελικά ήταν πιο τρου κι όχι της στιγμής…

Δε νομίζω ότι οι metalcore-άδες παίζουν έτσι για να συμβαδίζουν με τη μόδα αλλά επειδή το γουστάρουν. Αυτό το στυλάκι εμείς ήμαστε οι γνήσιοι και οι άλλοι οι ξεπουλημένοι μόνο κομπλεξισμό δηλώνουν. Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα με τους τρου-άδες που θεωρούν όλους τους υπόλοιπους μεταλάδες ότι “ακολουθούν τη μόδα”, ακριβώς το ίδιο τελοσπάντων με τους παππούδες που λένε “στη δική μας εποχή ήμασταν πολύ πιο καλοί!”. Δε λέω να μη γίνεται κριτική, αλλά μη αμφισβητούμε τις “αγνές” προθέσεις των νέων μπαντών. Όπως σου αρέσει εσένα (δε μιλάω σε κάποιον συγκεκριμένα τώρα :stuck_out_tongue: ) το old school hardcore με τον ίδιο τρόπο αρέσει στον άλλον το metalcore. Και αν γουστάρουν να βγάζουν τις μπλούζες τους και να δείχνουν τα τατουάζ τους μαγκιά τους ,η μουσική ποτέ μα ποτέ δεν ήταν μόνη της, ειδικά για το hardcore και το punk (και το gothic) πάντα ήταν συνδεδεμένη με το lifestyle.

Και δεν ακούω -core καθόλου ε :stuck_out_tongue:

Ναι, κ εγω πιστευω πως πανω απο ολα οι νεες -core μπαντες γουσταρουν αυτο που κανουν κ δεν παιζουν ετσι επειδη ειναι της μοδας… τωρα αμα καποια απο τα μελη εχουν τατουαζ, κοιλιακους, κ φρατζες τουλαχιστον εχουν να δειξουν κατι που αρμοζει στην μουσικη που παιζουν… κ οταν παμε στις συναυλιες τους δεν βλεπουμε 4 average joes με κοντα μαλακια, αγαλματακια ακουνητα με κιθαρες πανω στην σκηνη, αλλα ενα συνολικο πακετο μπαντας, κατι που πολλες ελληνικες μπαντες δεν το εχουν.
Οσο για την ταυτοτητα, στο δευτερο δισκο θα δουμε αποτελεσματα :slight_smile:

Επανέρχομαι με μωβαστρο:

κομματάρες όλες, και ένα που ανέβασα πρόσφατα από το αγαπημένο μου Στο δωμάτιο οι τοίχοι καίνε

Ναι το εχω δει κ αυτο. btw εγω τα ανέβασα εκείνα 8) Άντε να βγει κ το pub corral β…

τα έχουμε ξαναπει για Μωβαστρο :slight_smile:

θέλω να γράψω κάποια στιγμη λίγα λογια για μία ελληνόφωνη φετινη κυκλοφορια, που ξεχωρίζει, αλλά πάντα το ξεχνάω. αμα βρω λίγο παραπάνω χρόνο θα το κάνω πάντως. Τώρα, απλώς αναφέρω ότι πρόκειται για το άλμπουμ Ανοσία των Ανάπλους. Είναι πολύ ωραία κυκλοφορία, τα παιδιά γουστάρουν 90’ς και το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο. προς το παρόν αρκεστείτε στο παρακάτω λινκ με ένα κομμάτι τους

βασικά το έχω λιώσει το άλμπουμ, το έχω αγοράσει εις διπλούν κιόλας, ένα για μένα κ ένα για δώρο.

Θα επανέλθω:!:

:bow2:

:bow2:
Τους είχα ξεχάσει αυτους. Σε κανα 15’ φευγω για σπίτι να ακούσω.

Επίσης να τιμήσουμε και τα ντόπια συγκροτήματα

Έχω την αίσθηση ότι κάτι καλό ψήνεται. Αλλά είναι πρώιμο ακόμα για να πούμε περισσότερα.

έχω να καταγγείλω ότι ο από πάνω αρέσκεται στο να βασανίζει τον κόσμο. :p:p:p

κατά τα άλλα, είναι ετοιμο το άλμπουμ των Αρχή του Τέλους, με τίτλο Θρβς. Όπως περίμενα, διανέμεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε απο δω

http://www.mediafire.com/?nxgtunmy2um

όσοι γουστάρουν Γενιά Του Χάους, πρέπει να τους τσεκάρουν :slight_smile:

κυκλοφόρησε ο νεος δίσκος του Κ. Βήτα με τίτλο Ένωση

περισσότερα μετά από το απαραίτητο λιώσιμο :smiley:

Aποφάσισα να κάνω μεγα-bump στο θρεντ, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι…

ο λόγος που ξεθάβω όλα αυτά είναι γιατί ανέβασα την ιστορική συνέντευξη των Epidemic, η μετέπειτα αποκάλυψη των τεκτενομένων της συναυλίας είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία του ιστορικού και ανελέητου κραξίματος που κατέληξε να γίνει μια μια λατρεμένη συνήθεια :stuck_out_tongue:

http://img704.imageshack.us/img704/7212/img471.jpg

enjoy:!:

Δεν ξέρω αν έχει ασχοληθεί κανείς, ήθελα εδώ και κάτι μήνες να το ποστάρω αλλά όλο το ξέχναγα.

Φανταστικοί Ήχοι-Κυρίαρχοι του σύμπαντος [2008]

Είναι project του Άγγελου Β και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα μουσική που έχει ένα ρετρό 70s ποπ χαρακτήρα αναμεμιγμένο με μιά κυρίαρχη διαστημική ατμόσφαιρα η οποία αναδεικνύεται από ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια και ambient περάσματα. Το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς οπότε κατεβάζετε από εδώ για να κρίνετε ιδίοις ωσί:

http://fantastikoihxoi.blogspot.com/search/label/Fantastikoi%20Hxoi%20Downloads

Mανο τα σπας, είναι πολύ ενδιαφέρον γκρουπ το οποίο το είχα προτείνει κάποια στιγμή παλιότερα (σε αυτό το θρεντ κιόλας), αλλά τωρα βαριεμαι να ψάχνω:p

Κούντοζ στον παναγιώτη γιατί έχω κατεβάσει τους Αρχή του Τέλους που πρότεινε, τους έδωσα μερικές ακροάσεις και μου άρεσαν αρκετά.

Xαχαχ και μαθηματικα απο πισω!:lol:

Btw μιας και αναφερθηκε και οι φλεημς μουφιες διαδιδαν?