Ελληνική underground σκηνή

Αν εννοεις στο ιντερνετ, σε σαιτ/μπλογκ δε νομιζω γιατι δεν το εχω πετυχει πουθενα. Ειχα βρει ομως τρια κομματια στο soulseek. “Βαριεμαι”, “Επιστημονικος Θανατος” και “Σαπιλα”.

Για όποιον πιθανώς ενδιαφέρεται, τα Αρνάκια έχουν ανεβάσει μία εναλλακτική και ηλεκτρισμένη εκτέλεση του “Μονάχα Μια Κραυγή”. Υπενθυμίζω ότι το τραγούδι αυτό το γνωρίσαμε στον δεύτερο (και ομώνυμο) δίσκο τους σε μία πανέμορφη ακουστική εκτέλεση. Σκοπεύαν τότε να κυκλοφορήσουν και την ηλεκτρισμένη εκτέλεση ως single αλλά τελικά δεν το κάνανε, οπότε σήμερα απλώς δίνουν μια γεύση από την εναλλακτική πλευρά αυτού του κομματιού.

Οι DECEPTOR ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ.
ΟΙ FUNERAL REVOLT ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ “BURIAL” EP TO 1992, ΚΑΙ ΤΟ “PERFECT SIN” ALBUM ΤΟ 2005, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ JOHN RIVERS ΤΩΝ DEAD CAN DANCE ΣΤΟ MASTERING

Ο Γιαννης Κουτσελινης τραγουδουσε στους deceptor,ο οποιος ειναι τωρα στους Biomechanical…αυτα για την ιστορια:p μια μπανταρα που αξιζε και εχω ενα κομματι τους μονο απο μια συλλογη ενος τοπικου ραδιοφωνου ειναι και οι Regent…τωρα που την ξεθαψα κιολας ας γραψω μερικες μπαντες

Still heaven
Escape
Marauder
Reflection
Cremate
Spider Kickers
Alfa
Stigma
Selefice

Μερικες φωτο απο demo που ειχα καιρο να δω:)
Acetic Voice - Led to confusion

Alfa - Empire of Fantasy

Exhumation - Deepest side of fear

Exhumation - The Rebirth (το πρωτο demo που κυκλοφορησαν)

Stigma - Epitaph

Stigma - Sickness of no Survivors

Ρε οι Despise ηταν αυτοι που λες

ε μπερδεύτηκα γαμώ το αλτζχαϊμερ μου μέσα.

Ωραίες οι φώτος με τα ντέμος.

Μιας και είδα αναφορά στους Cremate, εσύ ο από πάνω ειδικά τσέκαρε τους οπωσδήποτε αμα δεν το χεις κάνει.

Ρε έχει ακούσει κανείς την διασκευή των Indico στο Ξυπνάτε Πεθαίνω?

το ψιλοσφάξανε το κομματι. [-X

Aπό Indico τσεκαρετε αυτό:

είναι ωραίοι γενικώς οι indico, απλά η συγκεκριμένη διασκυεή δεν μου άρεσε.

btw, το rockap.gr φιλοξενεί μια συνεντευξη τους σήμερα.

http://www.rockap.gr/?p=6715

σήμερα παίζουν τα Μωρά στη Φωτιά στο Jasmin, ε

αύριο παίζουν οι Χερουβείμ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

κρίμα γιατί θα γούσταρα να τους ξαναδώ (έχω κάνα δυο χρόνια), αλλά αύριο είναι κ οι New Model Army.

IN MEMORY OF?PLUTO (THE MUSHROOMS)?

http://velvetmagazine.gr/2010/10/in-memory-of-pluto/

sorry για το διπλό ποστ… αλλά με την ευκαιρία επανακυκλοφορίας της Υπέρβασης, φιλοξενείται ένα αφιέρωμα (ή συνέντευξη, δεν ξέρω ακόμα) των Metro Decay στην LIFO…

Πολύ καλή κίνηση, για να μαθαίνουν κ οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι. :!:

εν όψει της συναυλίας των Συνθετικών στο γαγάριν, πάρτε και μία συνέντευξη που δώσανε

http://www.rockap.gr/?p=6768

ΔΕΝ έχω διαβάσει ακόμα την συνεντευξη, αλλά ήδη έχει γίνει της πουτάνας χαχαχαχαχαχα

γουστάρω:!:

ψηθηκα να τη διαβασω τωρα και γω στα καπακια…σορυ, δεν παρακολουθησα προηγουμενα ποστ, αυτο σχετικα με την επανακυκλοφορια της Υπερβασης, ποτε παιζει να γινει?

Περα απο το ιντερνετ που πλεον εχω το δισκο κατεβασμενο, θυμαμε μικρος που ειχα σε κασσετα-και ακομα εχω νομιζω- τα μαυρο κυκνο, σκιες, παγωμα παθους και darkwave υμνο κειμιλια…κοινως ανυπομονω να το αγορασω:D

λοιπόν. το 7" (= Σκιές + Κειμήλια) έχει επανακυκλοφορήσει πέρισυ από την Ειρκτή records (βινύλιο) κ είναι ακόμη διαθέσιμο. Η ίδια εταιρεία, αυτές τις μέρες επανακυκλοφορεί και την Υπέρβαση σε βινύλιο. Μάλλον μέχρι τέλος του μήνα.

(Αν ψάξεις καλά σε μεταχειρισμενάδικα, παίζει να πετύχεις και το cd που είχε περιέχει την Υπέρβαση μαζί με το 7" = επανακυκλοφορία από την FM records, 1994. Αυτή είναι η μονάδική φορά που έχει βγει ολόκληρο το άλμπουμ σε cd. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο cd μου έχει αχρηστευτεί από την χρήση…)

super, ξεκιναω απο βδομαδα που θα ειμαι αθηνα το ψαξιμο για το 7’’ και αναμενουμε Υπερβαση…η αληθεια βεβαια ειναι οτι θα τρεξω λιγο μπας και βρω το cd που εχει και τα 2 μεσα…τελεια νεα οπως και ναχει, το Υπερβαση πρεπει να ειναι απο τους αγαπημενους μου δισκους εβερ ανεξαρτητου ειδους…πολλες αναμνησεις, αλλες εποχες…thanxs man:D

Βαριέμαι.

[CENTER]

[/CENTER]

[U]Scoria - Tired Lover (1985)[/U]

[U]Scoria - Passion of Lovers (bauhaus cover- 1986)[/U]

[U]Σκωρία - Μάσκα (1996)[/U]

Ως αρχή τής πορείας τών SCORIA θεωρείται το 1984.Η αρχική σύνθεση ήταν:Αγγελος Κακουράτος (κιθάρα),Γεράσιμος Μπονάνος (πλήκτρα-φωνή),Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσσο) καί Α.Λεβής (τύμπανα).Επίσης γιά μικρά χρονικά διαστήματα συμμετείχαν οι Χρήστος Παξινός (φωνή) και Διονύσης Ραγκούσης (μπάσσο).Τέλος,μέ την αποχώρηση τών Παπατριανταφύλλου,Ραγκούση και Παξινού,ο Γεράσιμος Μπονάνος ανέλαβε τη θέση τού μπασσίστα καί το σχήμα οριστικοποιήθηκε ώς τριμελές.
Κεντρικής σημασίας γιά την δράση τών SCORIA υπήρξε το club ΣΚΙΑΧΤΡΟ,που ίδρυσε ο Αγγελος Κακουράτος τό 1984 στό Νέο Φάληρο καί από το οποίο πέρασαν επίσης πολλά συγκροτήματα τής τότε Ελληνικής σκηνής,όπως οι ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,PANX ROMANA,ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΥΚ,κλπ.
Εκτός από τίς τακτικές εμφανίσεις τους στό ΣΚΙΑΧΤΡΟ,οι SCORIA έπαιξαν καί σέ άλλα γνωστά live clubs όπως η ΣΟΦΙΤΑ,το MAD CLUB καί τό RODEO.Υπήρξαν επίσης μέλη τής συλλογικής κίνησης ΑΕΤΑ (Ανεξάρτητες Εκφραστικές ΤΑσεις),μέσω τής οποίας έπαιξαν σέ διάφορες εκδηλώσεις μέ αποκορύφωμα τό διήμερο rock festival στό θέατρο Λυκαβηττού.
Το 1987 ο Άγγελος Κακουράτος αποχώρησε από την διαχείριση τού ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ.Τόν διαδέχτηκε ο Διονύσης Ραγκούσης,ο οποίος τό μετονόμασε σέ ROCK PALAIS.Στίς 9 Νοεμβρίου τού ίδιου έτους καί αφού στο μεταξύ είχε προσχωρήσει στο σχήμα ο Γιάννης Καραχρήστος (πλήκτρα),οι SCORIA πραγματοποίησαν εκεί την τελευταία τους εμφάνιση.Ακολούθησε μιά μακρά περίοδος αδράνειας καί μιά προσπάθεια ανασύστασης τού γκρούπ μέ τους Κακουράτο,Μπονάνο και Λεβή και μέ συμμετοχή τής Α.Κοκκίνου (κιθάρα).Ωστόσο,μόνο μιά εμφάνιση πραγματοποιήθηκε, στο club ΑΓΚΑΘΙ στην Κυψέλη. Στα μέσα του 1997 έρχεται η τελική διάλυση των SCORIA, έχοντας όμως προλάβει να κυκλοφορήσουν το 1996 το CD «Ζωής Ενεκεν».
Η δισκογραφική παρουσία τών SCORIA κατά την πρώτη περίοδο ύπαρξής τους αποτελείται από το ομώνυμο maxi single,τό LP «BOTH» καί την συμμετοχή τους στήν ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΤΙ-ΘΑΝΑΤΟΥ.

ετοιμάζεται η 2η συλλογή της Death Rock Greece σε λίγο καιρό!!!

:vibrate::vibrate:

υπενθυμίζω την πρώτη συλλογή

η οποία είναι διαθέσιμη προς δωρεάν download εδώ