πςςςςς…αυτά είναι…αργό, βαρύ, χωρίς σαραγιεβο φυσικά…
*σε αυτή την μπάντα ποιος ήταν απο τους mds?? ο τραγουδιστής?
**παναγιωτη γράψε ενα βιβλίο ρε συ…μην τα ψάχνουμε απο εδω και εκει τα ποστ σου…
πςςςςς…αυτά είναι…αργό, βαρύ, χωρίς σαραγιεβο φυσικά…
*σε αυτή την μπάντα ποιος ήταν απο τους mds?? ο τραγουδιστής?
**παναγιωτη γράψε ενα βιβλίο ρε συ…μην τα ψάχνουμε απο εδω και εκει τα ποστ σου…
έπαιζε/εγραφε ο βλαχάκης, ντράμμερ/συνθέτης και ένα από τα ιδρυτικά μέλη των MDP!
Όλοι ξέρετε αυτό:
καιρός να ακούσετε και το αυθεντικό:
Ωραία μόντα άνοιξες!
Μεγάλη εκπλήρωση-ονείρωξη η ταινία/ντοκυμαντέρ για τη σκηνή του 80, όσο κι αν πιάνει μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτής.
To blog των παιδιών είναι αξιολογότατο και με οδήγησε στο σκάψιμο και πολύωρο διάβασμα της δουλειάς τους αλλά και ιστορίες από τη δεκαετία εκείνη στο http://orneo.blogspot.com/
ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!
To λινκ δε δουλευει…
Παναγιωτη τσεκαρε μια τις τελευταιες σειρες στο ποστ #7.
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1232309#post1232309
Ξες τπτ ?
πες μου ότι είχες πάει και στον Τύρναβο να τρελαθώ!!! Ε τους Χειμερια Ναρκη και Χαοτικη Απειλη τους ξέρω.
χαχα ωραίος!
κυκλοφόρησε το (πρώτο) άλμπουμ των Raindogs!
Πρώην μέλη των Earthbound. Οπότε, ξέρετε, λίγο πανκ, λίγο dub, λίγο reggae, λίγο από όλα τα καλά.
Δεν έχω ακούσει το άλμπουμ ακόμη, αλλά με βάση ένα ντέμο που έχω θα έχει ψωμί!
Προς το παρόν, πάρτε τραγουδάρα από το καινούργιο
με συμμετοχή Σταύρακα από Deus Ex Machina ε:!:
Ναι φετος πηγα πρωτη φορα στον Τυρναβο.Η Χειμερια Ναρκη παντως
στον Βολο ηταν φοβεροι !
Snif, snif…
Ξέρω τις πηγές σου λέμε!!!
Ωραίος, αυτό το κοιταγα και γω χθες βράδυ και έκλαιγα! χαχαχα
Κατά τα άλλα το πήρατε πρέφα ότι ανέβηκε στο mutant sounds συλλογάρα…
[B]never trash a pretty face, 1986, από ραδιο ουτοπία[/B]
Την συγκεκριμένη κασσετοσυλλογή την θυμάμαι να την ψάχνω πολλαααααααά χρόνια. Τι να λέμε
Ό,τι και να πούμε για το ΘΕΙΚΟ κ ΑΘΛΙΟ εξώφυλλο είναι λίγο… οι καθώς πρέπει μακριά από το spoiler!
[SPOILER][/SPOILER]
Excellent lo-fi DIY compilation from Greece,released in Thessaloniki, in 1986, through the Rollin Under fanzine and the radio station Radio Utopia. Musically it varies from late 70s-early 80s punk/anarcho punk with greek lyrics,garage punk, to post punk sounds and some minimal synth.
εδώ το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται
προσκυνώ…υπερ κλασικ το εξώφυλλο
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια
Πραγματικά μας βοηθάει να βλέπουμε ότι το εγχείρημα μας έχει υποστήριξη!
:rockon:
liga logia gia tin epanakikloforia apo moot point
Πέρασαν 25 χρόνια από την πρώτη κασέτα των [B]Moot Point [/B]με τίτλο ?Yeah!(Gonna blast ya fulla lead)? μέχρι να βρει τον δρόμο της στα μαύρα αυλάκια μιας έκδοσης σε βινύλιο. Μέσα από την συνεργασία της Wipe Out Records και της B-otherSide Records η κυκλοφορία αυτή έρχεται ξανά στο φως, παρουσιάζοντας ένα συγκρότημα-σταθμό για την μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης, το οποίο πάντρεψε ιδανικά τον πρωτόλειο punk ήχο με τις garage καταβολές τους, ενώ οι στίχοι τους ακροβατούν ανάμεσα στην κοινωνική ευαισθησία και την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ που το διαπερνά από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η έκδοση περιλαμβάνει 17 τραγούδια και όλο το εικαστικό της μέρος δημιουργήθηκε από την Λία Γιόκα (φωνή & πλήκτρα των Moot Point) ειδικά για την έκδοση αυτή. Η κυκλοφορία έχει γίνει σε περιορισμένη έκδοση από 240 αριθμημένες κόπιες οι οποίες περιλαμβάνουν ένα ένθετο που περιέχει φωτογραφίες και υλικό της μπάντας καθώς και τους στίχους των τραγουδιών.
Ημέρα κυκλοφορίας 20 Σεμπτεμβρίου.
genika to prwino mou itan aisxos leme!!!
mono gia rock n roll freaks vevaia to album!
πάρτε και το εξώφυλλο του επερχόμενου 7" από DXM
κλαίω. αναμένουμε με αγωνία για το καλύτερο εφταράκι έβερ. Σημειώση: στο πρόσφατο λαιβ τους στα εξάρχεια, τελείωσαν με αυτά τα 2 συνεχόμενα, και όλα τα εξάρχεια να τραντάζονται από τις φωνές και το τραγούδι του κοσμου.
έεεεεεεεεεετσι!
Το νοέμβρη γίνεται και ένα φεστιβάλ στο ΑΝ. Το διοργανώνει η Lab Records με αφορμή τις νέες κυκλοφορίες της, και συμμετέχουν Raindogs, the Dive και οι Deus Ex Machina ως headliners. Οπότε μάλλον εκεί θα δίνουν και το 7".
Αλήθεια μ’αυτούς τους [B]Raindogs[/B] τι παίζει;
Το όνομα το συναντάω όλο και πιό συχνά τελευταία και άκουσα κανα 2 κομμάτια αλλά μάλλον πολύ ska για τα γούστα μου :?
Όλα έτσι είναι; Ή μήπως έπεσα στην περίπτωση;
κοιτά και εγώ δεν τρελαίνομαι για ska, αλλά οι Raindogs γαμάνε! Είναι μέλη των Earthbound και η παραγωγή του άλμπουμ έχει γίνει από τον Jim Splif (γνωστός από Last Drive). Στο νέο άλμπουμ είναι ένα κομμάτι που συμμετέχει και ο Σταύρος των Deus Ex Machina!
Εντάξει έχουν αρκετό σκα στοιχείο, όπως εδώ πχ
από το ντέμο τους, αλλά και;; το κομμάτι γαμάει! και αυτό το λέω εγώ που δεν το πολύ-παλεύω το σκα!
Το Fight and Get ήταν το ένα που άκουσα. Μέσα έπεσες.
Αυτό μ’άρεσε μπορώ να πώ γιατι βγάζει μιά “πονηριά” (εσύ καταλαβαίνεις τι εννοώ , δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς).
Το άλλο που άκουσα ήταν αυτό,
Δεν ξέρω μου φάνηκε κάπως “ανάλαφρο”.
Έχω την εντύπωση όμως πως με λίγο αλκοόλ παραπάνω όλα όμορφα θα είναι :roll:
Όταν βγεί ο δίσκος ειδοποιείστε, να δούμε τι θα δούμε πάντως.
Το άλμπουμ έχει βγει και τα λαγωνικά μου στην Αθήνα, μου το έχουν πάρει ήδη από το Lab Records. Απλά περιμένω να έρθει τώρα από Ελλάδα!