Ελληνική underground σκηνή

Λιαντίνης Δημητρης

Κι αυτό και το Conspiracy of Denial κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να τα ακούσω σε βινύλιο.

Δεν ξέρω γιατί, απλά έτσι.

Stream-άρει τώρα τρομοκρατώντας ανυποψίαστους γείτονες!

Εdi (Johnson): αυτό το Πνιγερή Καταχνιά πόσο κομματάρα είναι!

Οι Awkward Situations ειναι ένα γκρουπ το οποίο δημιουργήθηκε το 2008 απο τους Νικο Λεκάνη και Γιάννη Πρινόπουλο. Έκτοτε μετά απο αλλαγες στο line up της μπάντας κατέληξαν σε ένα μοντερνο υφος μουσικής επηρεασμένο απο progressive σχηματα της δεκαετίας των 70s αλλά και της τρεχουσας εποχής.Οι Awkward Situations δουλευουν πάνω σε δικό τους υλικό το οποίο κατα τη πορεια τους αλλάζει υφος ώς αποτελεσμα των αλλαγων στο line up .Δεν επαναπαύονται σε ένα συγκεκριμενο μοτιβο μουσικής, επιζητουν την ανανέωση και το πειραματισμό στη μουσική τους.
τρέχων line up της μπάντας:
Χρηστος Πολίτης (vocals-acoustic guitar)
Νίκος Λεκάνης (guitars)
Σταύρος Μαρινος (Synth - keaboards)
Γιάννης Κιούσης (bass)
Γιαννης Πρινοπουλος (drums)

Τελευταιο δειγμα από τη δουλειά τους μπορειτε να ακουσετε στα παρακατω link:

Ωραια garage συλλογη και …αμιγως ελληνικη.

[B]http://bodyblows.bandcamp.com/album/bakuretsu[/B] :thumbup:

(Στην ιδια σελιδα βρισκει κανεις και τα αλμπουμ απο Caveman Joe & Thee Afrodykes και των The Aas)

Aδιανοητα καλο το Ληθη!! 8)

Και μια ξενέρα… συνεργασία λέει Αρτέμη με Tardive Dyskinesia

Κρίμα

Νταξ, τρελό τρολλάρισμα από Tardive. Τσίμπησα μπορώ να πω.

ΑΡΚΤΟΣ λέει…

Πολύ ωραία φάση η bakuretsu. Την τρέχει ο Νικόλας της blind bastard που διαλύθηκε. Πρόσφατα βγήκε και το βινύλιο των aas που παίζει και ο ίδιος :slight_smile:

Gutter - Everyday Insanity

YΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ

Η μεγάλη επιστροφή:

[B][U]Era Of Fear[/U][/B] (post-punk / dark-wave από Ξάνθη)

Τους είδα Βιολογικό κι έπαθα σοκ. Σκέφτηκα ότι κάπως έτσι πρέπει να ένιωσαν και όσοι έζησαν τους ΑΝΤΙ… στα 80’s.

ισχύει, εκπέμπουν τρελή αντι…-λα

ακούστε εδώ διασκευάρα.

Με κάψατε, ρε Ντίνο. Τι His Hero is Gone, γαμώτο μου.:!:

Ρε, ακούω by the way το ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ split Fields of Locut/Mass Culture, και δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχουν χωρισμένα κομμάτια, αλλά παίζουν όλοι μαζί; Ή λέω μαλακίες;

χα! Ωραίο λάιβ αυτό:p Απίστευτη πόρωση το κομμάτι.

Το split fields of locust / mass culture, περιλαμβάνει δύο κομμάτια από fields (we the few -acoustic-, conqueror) και τρία κομμάτια από Mass Culture:!:

Η πρώτη πλευρά είναι των Mass και η δεύτερη των Fields.

Κοκομπλόκο με τους Mass. Το Amoralismo το καραγούσταρα αλλά με ψιλοξενέρωναν τα φλατ φωνητικά. Εδώ τα παιδιά εκτοξεύονται. Δεν ξέρω αν πήραν άλλο τραγουδιστή (γιατί νομίζω στο προηγούμενο τα φωνητικά τα είχε αναλάβει αναγκαστικά ο κιθαρίστας επειδή είχε φύγει ο τότε τραγουδιστής ή κάτι τέτοιο), αλλά εδώ δίνουν ρέστα. Και τρομερές ιδέες, ατμοσφαιράρες, ριφάρες και τέτοια. Γαμάτο σπλιτ.

Το We the few των Fields είναι τεράστιο έπος…