Ποιοι πανε underground?

Πηγαίνω πολύ σπάνια κι όποτε πάω είναι κατά 80% με Rychehead.

Καποτε πολυ συχνα, τωρα πια σπανια. Οχι οτι δεν μου αρεσει, αλλα αφενος ειναι συνεχεια τα ιδια κομματια, αφετερου δεν βρισκω ευκολα παρεα…

Μεχρι πριν κανα 2 χρονια καθε μερα μεσημερακι ημουν εκει. Τωρα τελευταια εχω κοψει.

Πριν 2 χρονια πηγαινα καθε Σαβ/κο.Τωρα μεγαλωσα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Που ειναι το κακο στη λεξη pozer???..μακαρι να επαιζε πιο συχνα και να γουσταραμε και εμεις οι φιλοι των 80’s…:smiley:

Ναι, είμαι θαμώνας. Έχω πάει δύο φορές στην καφετέρια. 25/8/2006 και 30/9/2006. (!!!) Και δε μου άρεσε. :stuck_out_tongue:

Υπάρχουν χίλιες καλύτερες επιλογές σε όλη την Αθήνα από δαύτο, και το “σε τέτοια φάση είναι μόνο αυτό” δε μου λέει τίποτα. Χίλιες φορές Σακίρα χαμηλά και να πίνεις καφεδάκι, παρά 3 η ώρα το μεσημέρι Ντίμου Μπόργκιρ και να μη μπορείς να μιλήσεις.

μου αρεσει που θυμασε και τις μερες :lol: :lol: :lol:
ημερολογιο κρατας???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Shakira?? Δεν είσαι μέταλλο??

:lol: #-o
Ήταν σημαδιακές οι μέρες… :-s
Μπορεί και γι’αυτό το λόγο να μη μου αρέσει :-k αν και γενικά δεν είχε τίποτα σπουδαίο… :dunno:

Φίλε μην πιάνεσαι από αυτό το ποστ, τα καρφάκια μου από το χέρι δεν τα βγάζω.
Άσε που μια φορά είχα πάει στο αντεργκράου να χρονομετρήσω πόσο χεντμπάνγκι αντέχω. Μέτρησα 7 ώρες και όταν τελείωσα ήπια και ΜΠΥΡΑ:!:

Όχι poser, βασικά, δεν το εννούσα έτσι…

Το εννοώ με την έννοια πως σκάνε συνέχεια ποζέρια (όχι ποζεράδες)!!!

(Και άλλο ποζεράς και άλλο ποζέρι διότι:

Ποζεράς=αυτός που ακούει poser

Ποζέρι=Αυτός που το παίζει μάγκας με κάτι, γαμάω και δέρνω κι έτσι):wink:

Νομίζω ανάποδα τα είπες.

Να σου πω την αλήθεια εγώ έτσι τα ξέρω:-k

Τώρα who knows…:-k

Σωστος!Εγω πλεον δεν μπορω τοση βαβουρα… Παω για καφε.Παω να μιλησω, να κανω χαβαλε, να πω τα προβληματα μου lol, να χαλαρωσω γενικως… Με το που μπαινεις μεσα νιωθεις οτι εισαι σε συναυλια!
Θα συνεχιζα να πηγαινα αν χαμηλωναν λιγο τη μουσικουλα.Πραγματικα ομως.

+1…

Η Ολγα παει γιατι δεν παιζει Scorpions…

εχω να πατησω 2 χρονια, ισως και παραπανω. Πλεον η κατασταση ειχε γινει ανυποφορη. Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οι βλακες που ειχαν το μαγαζι, οτι στην καφετερια πας να μιλησεις και να δεις τους φιλους σου (αξιωμα που ισχυει σε καθε καφετερια του κοσμου!), και οχι για να ακους μεταλ στο τερμα. Δλδ γκαου φαση τελειως, θυμαμαι ενα πρωι Σαββατου πριν απο 3-4 χρονια που μπαινω μεσα κατα τις 12 αγουροξυπνημενος, λιωμα απο ξενυχτι και με νοοτροπια “αντε να πιω ενα καφε να ξυπνησω” και βαραγε ο αλλος Dying Fetus και αλλα συναφη για κανα διωρο στο τερμα…οπου φυγει φυγει…
Πριν φτασω σε αυτο το σημειο πηγαινα πολυ συχνα περιπου 2 μπορει και παραπανω φορες την εβδομαδα. Μεχρι που αρχισα να βλεπω πιτσιρικια να σκανε για φραπε με wristbands και η ποζερια χτυπησε κοκκινο, οποτε και το εκοψα. ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΡΕ

Καλά και όχι μόνο…

και όταν κάτι ποζέρια 25άρηδες έρχονται και στο παίζουν μάγκες με τι τι ξέρουν και τι δεν ξέρουν πάνω στο metal (“φιλαράκι, ακούς manowar? πες μου τι ώρα κατουράει ο demaio κάθε μέρα, αλλιώς δεν είσαι true οπαδός”),
τότε η ποζεριά χτυπάει 2 φορές κόκκινο και ξενερώνεις χειρότερα!!!:blow:

α φτασαμε σε τετοια επιπεδα πλεον…λολ, εχω χασει επεισοδια :stuck_out_tongue: