Ωρα να μαθουμε ποιοι απο εδω συχναζουμε underground cafe στα εξαρχεια…προσωπικα ειμαι τακτικος θαμωνας γιατι η καφετερια λεει αγρια…!!!
Βασικα η καφετερια δεν λεει καθολου… Λογω παρεας παω, αν και εχω να πατησω αρκετο καιρο…
ενας εδω
βασικα μου αρεσει και γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου αλλα παιζει και την καλυτερη μουσικη της περιοχης…αλλα και για την παρεα φυσικα…
+1!..
Αραιά και που…(το ίδιο playlist συνέχεια…Αν και παίζει Davidian πάντα… )
το καφε δε μ αρεσει. ωραιος χωρος, αλλα 6 χρονια το ιδιο playlist και φετος (!) καταφεραν να το αλλαξουν. ασε που πατανε πολλες “μουρες” και γεμισαν πλεον τα εξαρχεια μεταλλοπατιριλικι. στο καφε παντως παω που και που λογω του οτι ημουν θαμωνας και δυσκολα κοβεται τελειως. με τα λεφτα που χω ακουμπησει τοσα χρονια επρεπε να μου χαν κανει τιμητικη πλακετα.
Μια στο τοσο για κανα καφεδακι κανα πρωι που θα βρεθω στο κεντρο θα ειμαι παρεα και θα θελουμε να παμε για καφε. Αλλα ακουω εδω και μηνες τα ιδια τραγουδια… ελεος.#-o :?
και εμενα
:lol: :lol: :lol:
Πριν αρκετά χρόνια πήγαινα συχνά. Η τελευταία φορά πού πηγα πρέπει να ήταν πριν ένα χρόνο.
Πάντως σε φάση καφετέριας προτιμούσα το Διόνυσο, μιάς και το πρόγραμμα του ήταν πολύ πιο κοντά στα γούστα μου.
Μη νομίζεις πως κ οι περισσότεροι το γουστάρουμε. Περισσότερο είναι λύση ανάγκης γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο κέντρο…
καλα με τον Sentient_no…6 ειμαστε εκει πολυ συχνα…πηγα τωρα μετα την ανακαινηση δειχνει να αλλαζει το playlist…θα δουμε…
Τι ανακαίνηση έκαναν; Στα σκαμπώ κ στα τασάκια πάλι; Έλεος!
οοοοοοοοοοοχι εβαψαν το πατωμα ασπρο . :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
διονυσος ρε. τουλαχιστον ειχε dj, οχι υπολογιστη.
Και πέταγε και thrashies πρωινιάτικα…
:lol:
πες μου ενα λογω γτ ο χασαπης (ιδιοκτητης αντερ ) να πληρωσει dj ??? πες μου ???
δεν εχει. αφου ειναι η μονη μεταλ καφετερια στα εξαρχεια.
Ποζεροκαφετέρια…