Μόλις το δα και μπορώ να πω ότι μ’άρεσε αρκετά! Δεν το περίμενα τόσο να πω την αλήθεια, ειδικά μετά όλες τις υπερπαραγωγές-μούφες που’χουν βγει τον τελευταίο χρόνο! Δεν ήταν μια ερωτική ιστορία όπως είπαν μερικοί… καμία σχέση! Αν κάποιος το δει ως “παραμύθι” στο παρόν, νομίζω πως θα τ’αρέσει πολύ!
Λύκοι φυσικά! Αν και στην αρχή έλεγα: “Ω ρε πουστμ… πάλι τους άξεχτους αγροίκους υποστηρίζω!” :lol: , τελικά αποδείχθηκαν κάπως καλύτεροι (σε συμπεριφορά εννοώ)!
Protimw vampire para wolf gt einai pio emfanisima ta vampirakia…H tainia poly kalh k mh xexname oti o Tatopoulos einai o theos twn teratwn <aytos ta ftiaxnei… >
apo mikrh sta vasana…An ta vampiria moiazoun ston tom cruise eyxaristws na me pioun… [/quote]
Μια από τις ιδιότητες των βαμπίρ κατά την ιστορία είναι η σαγηνευτική τους εμφάνιση εκτός από την ακόρευστη δίψα τους για αίμα, και έρχομαι τώρα εγώ και αναρωτιέμαι γιατί o Nosferatu ήταν τόσο άσχημος? :?
ΥΓ. Μην ξεχάσω εγώ είμαι με τους λύκους γιατί πήγαν κόντρα στην κυριαρχία των ισχυρών βαμπίρ! :twisted:
apo mikrh sta vasana…An ta vampiria moiazoun ston tom cruise eyxaristws na me pioun… [/quote]
Μια από τις ιδιότητες των βαμπίρ κατά την ιστορία είναι η σαγηνευτική τους εμφάνιση εκτός από την ακόρευστη δίψα τους για αίμα, και έρχομαι τώρα εγώ και αναρωτιέμαι γιατί o Nosferatu ήταν τόσο άσχημος? :?
ΥΓ. Μην ξεχάσω εγώ είμαι με τους λύκους γιατί πήγαν κόντρα στην κυριαρχία των ισχυρών βαμπίρ! :twisted:[/quote]odws o Nosferatu einai to mono vampire pou me fovizei paaara poly h maapa toy…
Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά ο ηθοποιός του πρώτου Nosferatu είχε κάποια αρρώστια (σωματική και ψυχολογική) και πολλές φορές εκτός γυρισμάτων πιάστηκε να πίνει αίμα από διάφορα ζώα! :o