Unearth - Watchers Of Rule

Ξέρω πως έχει πέσει πολύ το ρόκιν στα μουσικά, για αυτό το λόγο, σπάνια ποστάρω πια, ακόμα πιο σπάνια για νέα κυκλοφορία, αλλά που να πάρει αυτό είναι δισκάρα και αξίζει να έχει δικό του thread.

Τι να πρωτοπεί κανείς για μια μπάντα που δεν έχει βγάλει μία (1) μέτρια κυκλοφορία, αλλά αυτό εδώ παίζει να είναι ό,τι καλύτερο έχουν βγάλει. Περίμενα κάτι καλό όταν άκουσα το swarm, άλλα κάτι τόσο καλό, όχι.

Πάρτε και δυο υπερκομματαρες:
trail to fire
the swarm

Ερώτηση για την κριτική στο ρόκιν: πού ακριβώς κρύβονται οι κιθάρες ρε παιδιά? μια χαρά παραγωγή έχει.

μιλάμε για τρομερή δισκάρα. αλλαγή σελίδας για την μπάντα που επιτέλους άφησαν πίσω τα καθαρά φωνητικά . οι κιθάρες είναι το κάτι άλλο!

Οι κύριοι το ξέσκισαν το άθλημα!! Τα είπε και ο Buz στην συνέντευξη, τα είδαμε live στην Αθήνα, το φωνάζει και ο δίσκος, ο Nick τους επέτρεψε να ανέβουν τουλάχιστον ένα σκαλί πιο ψηλά. Για τα Trail to Fire, From The Tombs of Five Below, The Guards Of Contagion, Burial Lines και The Swarm δεν χρειάζεται να πούμε κάτι!!! Όσο για τις κιθάρες που κρύβονται, υπάρχουν κάποια σημεία που αν το παρατηρήσεις, γκαζώνουν τόσο άσχημα τον Trevor και τον Nick και κρύβουν τους Buz και Ken που δεν σταματάνε να σπέρνουν, προφανώς μιλάμε για λεπτομέρειες ενός ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΎ δίσκου!