UNISONIC - Νέα μπάντα απο Michael Kiske, Dennis Ward και Κai Hansen

Νέα μπάντα με όνομα UNISONIC απο τον Michael Kiske (ex-Helloween, Place Vendome, Revolution Renaissance, Avantasia, Aina κτλ.) με τον Dennis Ward (Pink Cream 69) και Kosta Zafiriou (drums, Pink Cream 69). O Ελβετός κιθαρίστας Mandy Meyer γνωστους για τις δουλειες του με Asia, Gotthard και Krokus συμπληρώνει το line-up.

Αξιοσημείωτο είναι οτι o Michael Kiske θα είναι σε μπάντα μετά απο 16 χρόνια απο την αποχώρηση του απο τους Helloween. Ο Michael Kiske συμμετείχε σε διάφορα projects και κυκλοφόρησε μερικά solo albums. Μετά το δεύτερο album με το project Place Vendome, το τρίο Ward - Kiske - Zafiriou αποφάσισαν να φτιάξουν μια νέα μπάντα. Ο Dennis Ward, που έχει παλιότερα κάνει παραγωγή σε δίσκους των Krokus, πρότεινε τον Mandy Meyer ως την τέλεια προσθήκη για το κενό του κιθαρίστα.

Ο Michael Kiske αναφέρει τα εξης για το παραπάνω γεγονος:
“Since the Place Vendome-productions I was impressed by Dennis Ward’s skills as a songwriter and producer. We were occasionally fooling around since then via email that we should do more together in the future, so the idea came up to do a new band. I was generally getting a bit tired of doing everything on my own for so many years, so it just felt like the right thing to do now. We can all only benefit from working together. No matter how good you are solo, four people will always be better than one I think, if they manage to function together. And a real band is also a very good reason to finally go on tour again - after 17 years I can´t wait to get back on stage and have some fun with the band and the fans!”

:rockon:

Πηγή: http://www.michael-kiske.de

Το ποσταρα στο τοπικ των helloween ρε boy!

Να σου πω την αλήθεια δεν το είδα και ακόμα δεν μπορώ να το βρώ 8O
Δεν το ήξερα sorry man αλλά όπως και να έχει γιατί το έβαλες στο τοπικ των Helloween? Δεν νομίζω να έχει να κάνει με τους Helloween :-k μιας και μιλάμε για μια νέα μπάντα. Απλά πιστεύω ότι θα γίνουν στο μέλλον περισσότερες αναφορές για τους Unisonic και καλό θα ήταν να υπήρχε ένα ξεχωριστό thread. Γνώμη μου…

ωραια νεα!!!:smiley:

Ελπίζω να μην κάνει πάλι μαλακισμένες δηλώσεις αν δεν πάει καλά ο δίσκος, όπως είχε κάνει και στο προσωπικό του. Πάτωσε ο δίσκος και κατηγόρισε τους οπαδούς ότι δεν τον καταλαβαίνουν λέει και δεν ξέρουν από μουσική. Από φωνή πάντως σκίζει, αν είναι καλά και τα τραγούδια θα έχουμε καλό δίσκο στα χέρια μας.

Το θέμα δεν είναι ο δίσκος πιστεύω. Έχει τραγουδίσει ήδηι σε αρκετά projects με metal μπάντες για να τον ακούσει κάποιος. Το ότι θα ανέβει στην σκηνή μετά απο 16 χρόνια είναι το σημαντικότερο και ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί.

Eτσι.Αυτο ακριβως θα εγραφα μολις:)

αμα το album ειναι σαν τα place vendome…!!!

Υποθέτω θα είναι κάτι διαφορετικό. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να το κυκλοφορήσουν με διαφορετικό όνομα. Δεν ανέφερε κανένας τους ότι οι Place Vendome δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα albums άρα δεν νομίζω να είναι παρόμοιου στυλ η μουσική… Θα έχει τις μελωδίες του αλλά πιστεύω θα είναι πιο "hard’… Ας πούμε πιο live υλικό για να σου δώσω να καταλάβεις.

Μετα την επίσημη ανακοίνωση της νεας μπάντας Unisonic (Michael Kiske, Dennis Ward, Kosta Zafiriou and Mandy Meyer), έγινε μια δήλωση στο official fanclub του Michael Kiske απο τον Kosta Zafiriou, τον drummer της μπάντας.

[I][B]"…

Since the first Place Vendome album, Michael and I (as well as Michael and Dennis) have been in loose contact with each other. We found out that we have a lot in common in regards of musical taste, which led after the second Place Vendome album to the idea of creating a band together.

The vision is to have a band consisting of grown up and experienced musicians with musical skills and feeling, creating great music that is not labeled or pushed in one direction from the beginning on: No matter if it’s Poprock, AOR, a Ballad or Hardrock: It has to be a great song, then we’ll play it!

My wish is that people will accept and appreciate our intention of just making honest rock music! "[/B][/I]

Συμφωνώ και εύχομαι ότι καλύτερο… Μια δεκαετία τώρα περιμένω πως και πως να δω live την φωνή που μεγάλωσα και είμαι σίγουρος κρίνοντας απο τα τελευταία projects του (Revolution Renaissance, Place Vendome, Trick Or Treat, Tomorrow’s Outlook) ότι θα είναι κάτι πολυ ιδιαίτερο!

H πρώτη συναυλία της μπάντας του Michael Kiske, Dennis Ward, Kosta Zafirou και Mandy Meyer επιβεβαιώθηκε και θα είναι στο Sweden Rock festival στο Sölvesborg της Σουηδίας στις 9 Ιουνίου 2010.

Αυτή είναι η δήλωση απο το φεστιβαλ σχετικά με αυτό:

“Fans of melodic metal :-k have waited long to see former Helloween singer Michael Kiske on stage:drunk: Next year’s Sweden Rock Festival will see the first live performance by the legendary singer in 16 years when he takes the stage with his new band UNISONIC. The group, which also features musicians known from Pink Cream 69 and Krokus, will be playing their own melodic hard rock originals:slight_smile: as well as a few Helloween classics.” :-s:-k

Πηγή: Sweden Rock Festival

8O#-o
Περιμένω να γίνει επιβεβαίωση και απο το ίδιο το συγκρότημα σχετικά με τα Helloween classics πριν αναφέρω κάτι για το συγκεκριμένο γεγονός αλλά όπως και να έχει το θέμα είτε παιχτούν είτε όχι εγω θα είμαι εκεί. Πάω να κλείσω εισιτήρια…

ΚΑΡΔΙΑΚΑ

εεε το θέμα είναι να περάσουν και από εδώ.
αλλά γενικά και εγώ καρδιακά…:roll:

To θεμα ειναι οτι στη πρωτη ημερομηνια που δε θα πεφτει πανω σε εξεταστικες/εξετασεις(οπως το sweden)και που θα μπορει και το ατομο με το οποιο θελω να παμε μαζι να ερθει,εχω φυγει εξω χωρις δευτερη σκεψη.Σιγα μη περιμενω τους αρκουδεηδες εδω να φερουν την(σχεδον και οχι αυτουσια αλλα και παλι)μεγαλυτερη συναυλιακη ονειρωξη μου .

Άμα είσαι τυχερός και μπορείς να πας σίγουρα να πας. Εγώ όμως που δεν έχω την δυνατότητα, κάνω προσευχές και κλπ μπας και τους δω…
Τέσπα ελπίζουμε στο καλύτερο!


Now playing: Jag Panzer - Reign of the tyrants
via FoxyTunes

Ελλάδα λίγο δύσκολο το βλέπω… Ιταλία μπορεί που είναι και η εταιρία τους (Frontiers). Ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά :slight_smile:

Λολ και θα φερνα σα παραδειγμα την Ιταλια τωρα.Ρε συ Angel,μπορουμε εμεις εδω στο Ελλαντα που χουμε σκασει 30αρια ποσες φορες για μια και μονο μπαντα να λεμε “εγω για εξω δε μπορω”(ειδικα για gigs σε γειτονικες χωρες οπως η Ιταλια που αναφερθηκε)?Για τις εδω συναυλιες πως τα βρισκουμε δηλαδη?Πιστευω ειναι πιο υγιειης η λογικη του παω εξω να δω κατι που λατρευω(και που ξερω οτι μαλλον εδω δε θα ρθει)κι ας πληρωσω και κατι παραπανω(που μπορω σε 2 βδομαδες να το μαζεψω με περικοπες αυτο το παραπανω αν μιλαμε για απλο gig κι οχι για fest ξερω γω.Που και κει αν πραγματικα θες να πας,τα μαζευεις)παρα το “μονο οτι φερουν εδω,σε οποια τιμη κι αν το φερουν”.

(Εκτος αν μιλας για ελλειψη ελευθερου χρονου η κατι αλλο)

Δεν ειναι θεμα τυχης.Σε λιγους τρεχουν απ τα μπατζακια.Εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους…αν το θες πολυ τα κανονιζεις ολο το καιρο πριν και πας.Το “τυχερος” δε κολλαει πουθενα…

Το θέμα δεν είναι ο χρόνος, αλλά το οικονομικό.Κοίτα για να πεταχτώ Ιταλία το λίγο το λιγότερο 150 ευρώ, μη πω και παραπάνω. Προσωπικά δεν έχω με την καμία την οικονομική δυνατότητα, ούτε καλά καλά για αυτές που γίνονται εδώ.Και δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, αλλά και άλλα παιδιά.
Δουλειά δεν έχω και για τους χψ λόγους,αλλιώς δεν θα καθόμουν να γκρινιάζω.
Οπότε αναγκαστικά περιμένω μπας και έρθει καμιά μπάντα.Τώρα είναι δεν είναι σωστό σαφώς και δεν το πιστεύω, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο…
Τέσπα μην συνεχίσουμε το off.

εδιτ:με το τυχερός εννοώ αν καταφέρεις να πας τελικά, όπως ελπίζεις.

Πιστεύω φίλε μου ειναι καθαρά πόσο θες να δεις αυτόν που παίζει live… Να πχ τον Roger Waters θυμάμαι όταν τον είχα δει το 2006 στην Μαλακάσα έδινε πανελλήνιες την επόμενη μέρα. Δεν παίζει να τον έχανα όμως… Να χάσω Dark Side of the Moon? Απαπα… Θυμάμαι που πέρνανε τηλέφωνο την μάνα μου απο το φροντιστήριο τότε (τελευταία μέρα πριν δώσεις πήγαινες όλη την προηγούμενη μέρα για επανάληπτικο μάθημα) και έλεγαν ότι τους είχα πει. “Πάω να δω μια συναυλία” :lol: Γύρισα κατα τις 2 γιατί περπάταγα μια ώρα μέχρι να φτάσω στο αμάξι και στις 6 έπρεπε να σηκωθω να ετοιμαστώ να πάω να δώσω πανελλήνιες. Ξέρεις μπήκα στην σχολή που ήθελα να περάσω (άσχετο αλλά έγραψα πρώτη φορά στην ζωή μου έκθεση στις πανελλήνιες) και είδα και την συναυλία. Άμα δεν είχα πάει θα το είχα μετανιώσει πέρναγα δεν πέρναγα στην σχολή. Το ΜΟΝΟ σίγουρο.

Τον Kiske μονο σε bootlegs τον Helloween τον έχω δει και είναι όνειρο απο μικρός να τον δω live. Μόνο και μόνο απο τα bootlegs που είδα… Οι Helloween ήταν και είναι η αγαπημένη μου μπάντα… Τα Keepers για εμένα είναι ότι καλύτερο απο άποψη μουσικης,στίχων κοκ. Δεν πάω όμως για τα Keepers. Μου άρεσε το τελευταίο των Place Vendome πολύ και το θεωρώ μια απο τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2009. Παω να δω την κατα την γνώμη μου καλύτερη φωνή. Πηγαίνω σε συναυλιές απο το '98 και έχω δει σχεδόν ότι μπάντα μου αρέσει live… Θα είναι κρίμα να μην τον δω ειδικά όταν θα πει και κάποια Helloween classics (αν και αμφιβάλω για αυτό). Μπορεί να πει κάποια απο αυτά που έχει γράψει αυτός. Πάντως άμα ακούσω We Got The Right, Little Time, Believe ή Longing (τα δυο τελευταία είναι προσωπικές μου προτιμήσεις) θα μείνω με την απορία γιατί γεννήθηκα το '85 και όχι νωρίτερα να δω την αγαπημένη μου μπάντα live (Hansen-Kiske-Schwichtenberg-Weikath-Grosskopf) με το Keepers line-up.
'Αρα είναι κρίμα να αναρωτιεσαι 10 χρόνια μετά γιατί να μην παίζει live ο τραγουδιστής που θεωρείς ότι κάθε νότα του σε αγγίζει και όταν παίζει να μην δηλώνεις παρόν. Όπου και να παίζει…

ΥΓ. Δεν το παίζω λεφτας μιας και είμαι φοιτητής ακόμα αλλά άμα βάζεις 2 eυρω στην άκρη απο σήμερα θα κάνεις και διακοπές στην Σουηδία :slight_smile:

E ναι.Εκει κατεληξα και γω πριν…