Unisonic Official Video

Oι Unisonic ,τωρα με τους Kai Hansen και Michael Kiske στις ταξεις τους,εβγαλαν το πρωτο επισημο Videoclip με τη συμμετοχη τον προαναφερθεντων!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2XR65ATnBWI

[SIZE=“6”]ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!![/SIZE]αντε και κατα δω.

\m/ \m/

Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό…μα είναι ρεφρεν αυτο?? :frowning:

…δεν είναι κακό…αλλά ούτε σε ξεσηκώνει:):!:

[B][I]AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!![/I][/B]

bonus σε οποιον βρει τι παιζει στο background. οσο και να μισω αυτην την φραση, νομιζω κολλαει γαντι εδω : “τυχαιο ? δεν νομιζω!”

χαχαχαχα ΠΟΣΟ θεοί;;;;

ΘΕΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!! \m/

χαααααα.δεν υπαρχει.ειμαστε οι unisonic…

Παρτε και καινουριο τραγουδακι!

τι τραγουδακι?
τραγουδαρα ειναι

απο τι βλεπω ευρωπαικη περιοδεια απο τον Ιουνιο
μακαρι να ερθουν

Τραγουδαρα,indeed!
Kαι εγω παρακαλαω να ερθουν!

Ναι αυτό μου αρέσει περισσότερο.
Όσο για το πιο πάνω βιντεο αποδεικνύει ότι ο Kai παραμένει γαμώ τα παλικάρια!

ποοο.χαμος.ετσι οπως πρεπει να ακουγετε το i want out.αυτα ειναι.σα να μην περασε μια μερα.και το sanctuary μου αρεσε.(I want out.to live my life and to be freeeeeeeeeaaaahhhhhh)

κομματαρα!!! απλα φερτε τους για live…

Όντως μέτρησε περισσότερο το My Sanctuary. Και το live του I Want Out απλά κορυφή.

Λοιπόν, λίγο μνιέχ το ομώνυμο κομμάτι, συμπαθητικό το My Sanctuary, ντάξει μου βγαίνει λίγο να γκρινιάξω αλλά επειδή μέχρι να δω στην ίδια σκηνή Kiske και Kai να παίζουν Ηelloween θα το χω απωθημένο, λέω να κάνω την πάπια καλύτερα. Για όλα εκτός από αυτό:

:cold:
Ντάξει τα αγαπάω τα παλικάρια αλλά srsly, κάποιος να πει σ’ αυτούς τους Γερμανούς να σταματήσουν τις απόπειρες χιούμορ. Please.

χαχα… φοβεροί. Πολύ γέλιο :lol:

Η μουσική τους έτσι και έτσι με ένα πρώτο άκουσμα. Μεγάλη ευκαιρία όμως να τους δούμε λαιβ… κάτι αδιανόητο τα προηγούμενα χρόνια.

Τα κομματια καραμετρια ειναι,μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας δλδ,αλλα οτιδηποτε collaboration παιζει με αυτους τους 2 για μενα μονο μια ουσια εχει εχει και ετσι θα το βλεπω παντα.Μη υγιειης λογικη το να μη σε νοιαζει το νεο υλικο οποιωνδηποτε καλλιτεχνων γενικα αλλα τι να κανουμε,για πολλους η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μονο ρομαντισμος and im one of them:p