Λολ.-
Πέφτω για ύπνο σιγά σιγά γιατί είναι μακρύς ο δρόμος για την πρωτεύουσα. Τα λέμε εκεί κορίτσια.
Same here
Τελικά το παρών θα δώσουμε και εμείς! Τα λέμε εκεί παιδιά 8)
Έλα να ετοιμαζόμαστε!!!
Κανά μπλουζάκι του φεστιβάλ θα παίζει?:-k
Ο καιρός σκοτείνιασε σήμερα, το προσέξατε, έτσι?
Όλα βαίνουν καλώς, από νωρίς Εξάρχεια για μπύρες και πάμε για μάχη.
τι ώρα ξεκινάει ;
20:00 ανοίγουν οι πόρτες, κατά τις 20:30 θα ξεκινήσει!!
Να γελάς και να κλαις μαζί.
Ηταν τοσο φαρσοκωμωδια που δεν ειναι καν αστειο,οποτε μαλλον να κλαις σκετο.
Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για τους Primordial. Δεν μπορώ να ξέρω όλη την ιστορία τους, αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση αν και οι ίδιοι θεωρούσαν ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολο βράδυ σε ολόκληρη τη συναυλιακή τους διαδρομή.
Παρ’ όλα αυτά ο Alan, οι δύο κιθαρίστες και ο μπασίστας απέδειξαν ότι αυτή η ψυχή, αυτή η δύναμη της θέλησης που βγάζουν όλα ανεξαιρέτως τα albums τους δεν είναι τυχαία, ούτε φτιαχτά. Οι τέσσερίς τους στην κατα τί παραπάνω από μισή ώρα που έπαιξαν κατέβαλαν μια τιτάνια, ηρωική, συγκινητική θα λεγα προσπάθεια να αποδώσουν τουλάχιστον υποφερτά τη σπουδαία μουσική τους. Δεν τα κατάφεραν, αλλά η προσπάθειά τους αναγνωρίστηκε από όσους είχαμε έρθει απόψε στο An για κείνους, με τεράστια στήριξη και ενθάρρυνση προς το πρόσωπό τους, που οδήγησε σε στιγμές που - το πιστεύω - μόνο σε live τέτοιου συγκροτήματος μπορούν να βιωθούν. Τον Alan να πνίγεται συνεχώς στις αγκαλιές μας και τα λαρύγγια μας να κοντεύουν να βγουν από τους λαιμούς μας. Στο τέλος το χειροκρότημα και οι ιαχές “Primordial, Primordial” θέλω να πιστεύω ότι έδειξαν και στον Alan, και στους άλλους τρεις που είπα, ότι δε χάνουμε την πίστη μας σ’ αυτό το λατρεμένο συγκρότημα. Θα τους περιμένουμε, την επόμενη φορά να έρθουν δυνατοί και πλήρεις, δηλαδή με έναν drummer που να έχει αξιοπρέπεια, ευθιξία και στοιχειώδη σεβασμό απέναντι σ’ έναν κόσμο που δεν ήρθε να δει τη γελοία φάτσα του αλλά το συγκρότημα που υποτίθεται ότι έπρεπε να υπηρετεί.
Και πάλι ένα μεγάλο, από καρδιάς respect - μαζί με ένα “για σας χαλάλι” - στον Alan και τους 3. Και επίσης ένα μπράβο στους Destroyer 666 που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κέρδισαν εύκολα τον τίτλο του συγκροτήματος της βραδιάς. Το δολοφονικό, τέρμα rock’n’roll σε ήχο και attitude blackthrash τους ξετίναξε ακόμα και κάτι φλώρους, άσχετους από blackmetal όπως εγώ.
Αυτά και πάμε για άλλα. Τί άλλο να κάνουμε δηλαδή.
Μαγκες τι ακριβως εγινε δλδ?δεν εχω καταλαβει!
Για να μην τα πολυλογούμε, αυτό το μουνί της λάσπης, αυτό το γελοίο υποκείμενο που ελπίζω να λογίζεται πλέον ως “πρώην” drummer των Primordial ήταν τόσο κόκκαλο που δεν μπορούσε να πιάσει ούτε έναν ρυθμό της προκοπής. Με αποτέλεσμα να γαμήσει την ψυχολογία των υπόλοιπων τεσσάρων, αλλά και τη δική μας, και η εμφάνιση του συγκροτήματος να τελειώσει ΠΟΛΥ πρόωρα και άδοξα.
κριμας οντως!
ευχαριστω γ την ενημερωση!
δεν πηρα χαμπαρι τι γινοταν!!!
ενταξει, αντιεπαγγελματικο αυτο που εκανε, αλλα συμβαινουν αυτα…
ας ελπισουμε να μην ειναι πρωην, λογω μιας βραδιας ανωριμοτητας…
νομιζω ειναι χρονια drummer τους.
Έτσι νομίζεις εσύ, ε;
Εγώ πάντως αν δεν τον διώξουν και ξανάρθουν ποτέ πάλι μ’ αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσω.
Όταν είσαι μπάντα σοβαρή και δισκογραφείς επαγγελματικά, όχι δε συμβαίνουν. Δεν είσαι μωρό παιδί που ανακαλύπτεις το αλκοολ.
τραγικ.
Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Όπως και ο Άλαν σε όλη τη διάρκεια του σετ, έτσι και ο κιθαρίστας που τον πιάσαμε μετά ζητούσε προσωπικά απ’ όλους συγνώμη και σε μένα υποσχέθηκε ότι η επόμενη φορά θα είναι όπως πρέπει. “With a new and sober drummer”, του λέω. “Exactly”, μου απαντάει.