το οτι εισαι επαγγελματιας δε σημαινει οτι εισαι ρομποτ και δεν μπορεις να παραστρατισεις καποια στιγμη.
βασικα δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα, που μελος συγκροτηματος ειναι ‘‘αλλου’’.
απλα ο drummer ‘‘χτυπαει’’ πιο πολυ, αφου ο ρολος του δεν εχει περιθωρια μη νηφαλιοτητας.
ο warrel dane στα 90’s στην αθηνα δεν ηταν σκατα?
Ρε ιντίφερεντ νιώσε λίγο και διάβασε τί έγραψα από πάνω σου. Ανεξάρτητα από το τί πιστεύεις εσύ, ο τύπος έχει φύγει ήδη, απλά παίζει να μην το ξέρει ακόμα.
καλά κι εσύ μην είσαι σίγουρος, μπορεί να βγουν να τα πιουν για να του το ανακοινώσουν και μεστην ντίρλα να θυμηθούν πόσα πέρασαν μαζί και ω αδερφέ μου περασμένα ξεχασμένα ω ναι δεν το ξανακουμπάω άσπρο πάτο!
οτι και να λεμε εμεις, στο μελλον θα δουμε τι θα γινει…
απλα, μου φαινεται δυσκολο να διωχνεις ενα μελος τοσων χρονων για μια βραδια ηλιθιοτητας, εκτος κι αν ειναι μονιμα ετσι.
το οτι σας ειπε ‘‘exactly’’ πιστευω ειναι επειδη δε τον σηκωνε να πει τιποτα αλλο, λογω ευθυνης κι ενοχων.
αλλα στις μπαντες τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.
κανεις μαλακια - εφυγες.
και σου ξαναλεω για τον dane που τα περισσοτερα χρονια ηταν χαμενος.
Σ΄αυτή την περίπτωση, άντε γειά Primordial που λέει κι ο Τσουκαλάς.
Γυρω στην μια ωρα επαιξαν, ενταξει τι να πουμε, ηρωες, ειδικα οι κιθαριστες και ο μπασιστας που προσπαθουσαν να κρατησουν τα μποσικα αλλα και ο Αλαν που παρ’ολη την απιστευτη ξενερα του οταν τραγουδαγε εβγαζε το γνωστο του παθος, πιστευω οτι αυτη η βραδυα μας εφερε ακομα πιο κοντα με την υπολοιπη μπαντα, οσο παραδοξο και αν ακουγεται αυτο.
Δεν λυπηθηκα τα λεφτα μου γιατι περασα καλα και με τα υπολοιπα συγκροτηματα αλλα και με οσα τραγουδια κουτσοεπαιξαν οι Primordial, στενοχωρηθηκα απιστευτα ομως για τους υπολοιπους που ηταν εμφανως σκασμενοι με την κατασταση.
Και εγω δεν θα ηθελα να τον ξαναδω τον συγκεκριμενο, απο την αλλη δεν βαζω τελεσιγραφα, στην τελικη δεν ξερω τι σχεσεις εχουν, αυτος θα πρεπει να ντρεπεται ομως γιατι εφερε τους αλλους σε φοβερα ασχημη θεση.
Ρε Αλαν, αφου το παληκαρι ηταν οπως ηταν, τι το’θελες και εσυ να κλεισεις με το Enter Pagan, λες και το κανεις επιτηδες
Το Enter Pagan το 'χα καημό να το ακούσω, χαίρομαι που άκουσα έστω και το μισό :lol:
Ναι κοιτα,ο Dane επινε αλλα εγραφε τα κερατα του ο ανθρωπος και γενικα ηταν ισως το σημαντικοτερο κομματι της μπαντας.Ο αλλος μονο πινει.
Πάρα πολύ κρίμα για τους Primordial. Στους Behexen ο drummer ήταν δίπλα μας, παραπάταγε, ό,τι να ναι γενικώς και πριν τους Destroyer (που αντικειμενικά ήταν το καλύτερο κομμάτι της βραδιάς) μίλησαμε με τον Alan και είπε “I’m too old to deal with an alcoholic in the band”. Επίσης, απ’ό,τι μου είπαν άλλοι, αυτό έχει ξαναγίνει 3-4 φορές.
Γι’ αυτό ίσως επέμενε “This will not happen again”
βασικα αναφερομαι στα live του κι οχι στο lifestyle του ή στην προσφορα του.
δηλαδη, ακουγεται οτι πιο παλια ανεβαινε στη σκηνη και ηταν ‘‘καμμενος’’.
δεν το εχω δει ομως με τα ματια μου.
τελοσπαντων, ας τα βρουνε μεταξυ τους για να τους δουμε σε πιο αξιοπρεπη εμφανιση.
νομιζα οτι ηταν και στα πλαισια του “δε παιρνουν ποδι ετσι ευκολα τα μελη σε τετοιες μπαντες”.Τεσπα,νταξει ειδικα αμα το χει ξανακανει δε χρειαζεται να πουμε κατι…
Εμείς τον είδαμε πάνω κάτω εκείνη την ώρα έξω από το Σάββα όπου είχαμε πάει με τα παιδιά απ’ το φόρουμ για γύρους, σε κυριολεκτικά αξιοθρήνητη κατάσταση, να μην ξέρει που πατούσε και που βρισκόταν. Εκείνη τη στιγμή εγώ τουλάχιστον δεν έδωσα και πολλή βάση (και τώρα που το σκέφτομαι η γκαντέμω η deadmemories επιβεβαιώθηκε για τους φόβους της!). Λίγο πριν βγουν στη σκηνή οι Destroyer έμαθα τη φήμη ότι παίζει και να μη δούμε Primordial και μ’ είχαν ζώσει τα φίδια μέχρι που είδα τον κιθαρίστα τους να ανεβαίνει πάνω, οπότε προς στιγμήν ησύχασα και λέω “δε μασάνε, το χουνε”. Όταν όμως είδα εκείνον να ανεβαίνει στη σκηνή μ’ ένα χαζοχαρούμενο στυλάκι, λες κι ήταν ο John Bonham ή κάτι τέτοιο, και να κινδυνεύει να φάει σαβούρα ακόμα και καθιστός στο σκαμπό του, λέω ε ντάξει, τί έχουν να δουν τα μάτια μας. Και δυστυχώς έτσι έγινε.
Παρόλο που δυστυχώς δεν τους έχω ξαναδεί και παρόλο την κατάσταση που επικράτησε στη συναυλία με τον καμμένο τον ντράμμερ, έχω να πω, οτι πλέον έχω πολύ περισσότερο σεβασμό για αυτή την μπάντα απ’ότι πριν.Οι 4(πλην του ντράμμερ εννοείται), έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να σώσουν την βραδιά.Ο Άλαν είχε φρικάρει τελείως, απορώ πως δεν του έσκασε κανα πιατίνι στο κεφάλι…Και είχε συνέχεια το νου του, για να γυρνάει και να του λέει να αλλάξει ρυθμό.Τραγικός ο τύπος τελείως.0 επαγγελματισμός…Κρίμα γιατί προμηνυόταν τρομερή βραδιά…
Το φθινόπωρο θα έρθουν με νέο δίσκο και ντράμερ και θα τους απολαύσουμε όπως τους αξίζει.
And sing their song with pride once more…
Dodsferd με χάλια ήχο και κακή (κατ’ εμε) αισθητική
Behexen σαβουροβαρεμάρα του κερατά, παρόλα αυτά επειδή εκτός από τον drummer ήταν και ο Plunderer πίτα, τον είδα να χοροπηδάει και να παίζει ξύλο με όποιον να 'ναι (ακόμα θυμάμαι εκείνο το πεντάλεπτο που έβλεπα την πλάτη του και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι είναι όντως αυτός)
Destroyer 666 ωραίοι αλλά είχα ήδη βαρεθεί και κουραστεί με τα προηγούμενα
Primordial λίγο ξενέρωμα γιατί γι’αυτούς ουσιαστικά κατέβηκα (και Dodsferd) γέλασα λίγο από μέσα μου όμως με τον τυπάκο, προσπάθησα να το πάρω ψύχραιμα και αυτό έκανα (βέβαια εκείνη την στιγμή έδωσα κι εγώ συγχωροχάρτι σε μια στιγμή αδυναμίας, όλοι οι άνθρωποι το αξίζουν αυτό το πράγμα, να υπάρξουν μαλάκες για μία στιγμή, άντε δυο).
Έλιωσα με τη φάση που όταν ήταν ν’ αλλάξει το drumming του έλεγε “HERE WE GO”.
Επίσης γέλασα με το σύντομο διάλογο
- STOP PLAYING
- Fuck you
Να πω ότι ο τύπος δίπλα μου που ήθελε να βάλει την γκόμενα του κάγκελο είναι κρετίνος κι αυτός κι αυτή. Είστε δεύτερη γαμημένη σειρά, πιάνετε κάγκελο χώνοντας μόνο τα χέρια σας και σας λέω ευγενικά ότι μ’ ενοχλείτε στα πλευρά, και ξεκινάει το λάιβ και κάνεις σαν μαλάκας για το μουνί, λίγη ντροπή.
Ο necromayhem μου έδειξε σε κάποια φάση την dead_memories, ελπίζω να μην ήταν η τύπισσα που ούρλιαζε δίπλα μου “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ LIVE”, γιατί αν ήταν την κερνάω θανατάκι.
edit: τραγικός απολογισμός - 28 ευρώ + 30 για βενζίνες = μια βραδιά για να δω μερικούς φίλους/γνωστούς
Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να είναι μαλάκες, σίγουρα.Αλλά όταν υποτίθεται είσαι επαγγελματίας, δεν έχει τέτοια…Πρέπει να σεβαστείς αυτούς που πληρώνουν για να σε δουν…Δεν θυμάμαι να έχει ακυρωθεί κάποια συναυλία Metallica επειδή ο Hetfield ήταν αλκοολικός…Και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, απλά είπα αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.
Κι εγώ το πήρα χαλαρά πάντως και είχα κλάσει στο γέλιο μερικές στιγμές.Αλλά δεν παύει να είναι απαράδεκτο…
Σαφώς και είναι άσχημο σαν σκηνικό, αλλά οκ, συνέβη, να τον κρεμάσουμε τώρα;
Απορώ με το πόσο politically correct (σηφης :oops:) είστε σε κάτι τέτοια θέματα και απομονώνεστε μόνο σε αυτά. Κι όταν είσαι επαγγελματίας πολιτικός δεν πρέπει να είσαι διεφθαρμένος και να κοροϊδεύεις, και αυτή είναι θέση βαρύτητας, τι κάνουμε γι’αυτό;
Χαλαρώστε λίγο, ο μαν τα πήγε άσχημα απόψε κι αύριο λογικά θα είναι ξενερωμένος (διπλά). Αμφιβάλλω αν έχει συμβεί 3-4 φορές ακόμα αυτό, η αντίδραση του Alan φάνηκε πρωτόγνωρη αλλά εάν συμβαίνει, τότε μάλλον η μπάντα έχει το πρόβλημα που δεν τον πουλεύει. Οκ με τη μία, δώσε ένα οκ και σε μια δεύτερη μαλακία, από κει και περα αν συστηματικά ο δικός σου γαμάει τις συναυλίες, τότε η μπάντα συνολικά έχει ευθύνη για την εικόνα αυτή και την αντιμετώπιση στον κόσμο, και αυτό θα ήθελα να μην είναι κάτι που συμβαίνει.
Στις αστειες στιγμες προσθετω 1)την επιβεβαιωση του στον Αλαν(μετα απο ερωτηση του δευτερου σε καποιο in between break),οτι “το χω”.2)Που ισως στο peak του εκνευρισμου ολων,αποφασισε να σηκωθει να πεταξει χαμογελαστος τις μπαγκετες στο κοινο(ε εκει με πιασε νευρικο,δεν αντεξα)και 3)που σε καποια φαση πηγε να μιλησει 1-2 φορες ο Αλαν και ο αλλος,στο κοσμο του Γκουφι,τον “εκοβε” με ακυρα κοπανηματα στα ντραμς οποτε ο πρωτος κοντευε να εκραγει:lol:
Σετλιστ Ντισροιερ κανεις?Μ’αρεσαν πολυ 4 κομματια(τα 2 απο οτι τσεκαρα απ τα lyrics που συγκρατησα πρεπει να ταν τα Weapons of Conquest και Blood For Blood απ το καινουριο,το The Eternal Glory of War κι αλλο ενα που παιξαν η αμεσως πριν η αμεσως μετα απο το weapons)
Πρέπει να παντρεφτώ τον κιθαρίστα των Destroyer.
Όσο για τους Dodsferd, δεν το περίμενα καθόλου αυτό από τα albums τους, μου φάνηκαν καταιγιστικοί (καλά, λες και πήγαμε σε διαφορετικές συναυλίες με τον ΒΑΝ ).
Και οι Behexen μου άρεσαν πιο πολύ απ’ όσο περίμενα, ειδικά στα παλιά τους. Αν και εδώ πράγματι, η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν ο Plunderer!
Primordial ευτυχώς εκεί που ήμουν δεν έβλεπα, και τέλος πάντων λόγω κούρασης έφυγα νωρίς, στο 3-4 κομμάτι. Δεν λέω κρίμα γι αυτό που έγινε, γιατί ο Αlan ήταν τόσο συγκινητικός και, τέλος πάντων, είναι μια συναυλία που σίιιιγουρα θα θυμάται ο κόσμος…:roll: