μπα, καλύτερα να θυμάμαι την πρώτη φορά που τους είδα στο ΑΝ:
ενα κριμα. ειμαι κοντα στα λεγομενα του μπαν, οτι στις γκομενες και στους πραημορντιαλ δινουμε δευτερη ευκαιρια. Dodsferd ενω ειχαν ομορφες στιγμες, τα φωνητικα με χαλαγανε και τους χαλαγανε. τους Behexen δεν τους ειδα. οι Deströyer 666 ηταν οι δυνατοι της βραδιας, πολυ δυναμη και ομορφο στησιμο.
όλα έγιναν από λάθος…μετά από 400 περίπου ml τσίπουρο τσιλιλη και τους άψογους dodsferd…στην σκηνή βγήκαν οι Behexen αλλά ο Plunderer έβλεπε Destroyer
#-o
Και μετά λέτε για τον Simon O’Laoghaire (αν ήταν αυτός) εδω πέρα εγώ μπέρδεψα τους καραφλούς και τους μαλλιάδες…
:lol::lol::lol:
ΓΑΜΩ ΤΑ LIVE
Αλλά αν θέλουμε να περάσουμε και καλά χτυπάμε ένα ποτηράκι…αλλιώς είμαστε κριτές και γκρινιάρηδες
Πάνω απο όλα Destroyer και NAI οι Behexen έχουν πέρα απο τον Νίκο Αναστόπουλο (παλαιό συντάκτη του χάμερ) και άλλον έναν οπαδό…:roll:
Α πρέπει να πω ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα (επιτέλους!) τα δύο παλιοτόμαρα από πάνω.
Αν και με το ΝοΜιστεράκη πρέπει να ήμουν κάπως αγενής πάνω στα νεύρα μου εκείνη τη στιγμή. Σόρι ρε μαν!
Επίσης χάρηκα που γνώρισα εκείνη τη σουρλουλού την Ολμάιτι. (Ρε. Δε μοιάζεις με το Φέθρυ. Σοβαρά.)
έντιτ
Και βέβαια τη μορφάρα τον Προσατάνικ! Ένα cheers επίσης στη Mererefin (που νόμιζα ότι ήταν Ο Mererefin).
Υοu too mister!
σουρλουλού - χεχεχεχεχε - θα χασκογελάω τη μισή μέρα μ’ αυτό!
Καλά, ήταν κανονικό rocking meeting η συναυλία…
Σε γενικες γραμμες ηταν ωραιο λαιβ.Εγω κυριως για τις 2 πρωτες μπαντες πηγα κι εμεινα ευχαριστημενος και για Destroyer χωρις να κοβω και φλεβα…Primordial εμεινα για 3-4 κομματια και μετα την εκανα,καθ’οτι ημουν και καπακι απο δουλεια αλλα το εβλεπα πως κατι δεν θα πηγαινε καλα,εβγαινε στη σκηνη αυτο το κλιμα.Ο drummer ολα τα λεφτα,και μονο απτο υφος του καταλαβαινες πως ηταν σε αστρικο ταξιδι!Χαιρε σε οσους γνωρισα/ξαναειδα απο εδω μεσα
ρε τι περιπετειες ζησατε…?? :lol::lol:
κριμα παντως…
μην ξενερωνετε…
θα ξαναερθουν και θα κοψουν κολους…(και τοτε θα ειμαι και εγω,.,ελπιζω :roll:)
Τελικα ποση ωρα επαιξαν οι Primordial?
Μόλις επέστρεψα Θεσ/νίκη, πτώμα αλλά ικανοποιημένος.
Dodsferd αρκετά καλοί, άκουσα και 3-4 που ήθελα.
Behexen μου άρεσαν πολύ, το καταευχαριστήθηκα.
Για Destroyer 666 δεν έχω να πω και πολλά, απλά γάμησαν τα πάντα.
Primordial τώρα γίναν τα γνωστά με τον drummer, οπότε δε θα κάτσω να κρίνω ιδιαίτερα.
All in all, ωραία φάση ήτανε, παρά την ταλαιπωρία.
Cheers σε Prosatanic/necromayhem 8)
Όσο για τους υπόλοιπους να με συγχωρείτε παίδες, απλά δε σας ξέρω ποιοι είστε :oops:
Μιας και ζητήθηκε και Setlist από Destroyer 666, ιδού:
Predator
I Am Not Deceived
Last Revelation
Sons of Perdition
A Breed Apart
Blood for Blood
Black City
Trial by Fire
Satan’s Hammer
Australian and Antichrist
The Eternal Glory of War
Οι Dodsferd ηταν λιγο απογοητευτικοι… Πιστευω φαινεται πως ειναι περισσοτερο μπαντα στουντιο και οχι για live… Ειδικα τα φωνητικα του wrath ηταν οτι να ναι.
Οι Behexen ιδιαιτερα κοινοτυποι. Μακρυ μαλλι μεχρι τη μεση grim face, 10 κιλα corpsepaint. Απλα βαρετοι
Destroyer666 ηταν η μονη αποζημιωση για μενα.
Καταρχάς hail στο μισό φόρουμ που είδα στο ΑΝ (check και Σε Ειδα).
Παίζει να είναι μακράν η μεγαλύτερη συμμετοχή σε λάηβ, ποσοστιαία.
Τώρα για το live καθαυτό δεν έχω να πω και πολλά. Οι Dodsferd ήταν γαμάτοι με ωραίο blackmetal ήχο όπως έπρεπε. Τα φωνητικά ούτε με χάλασαν ούτε έκοψα και φλέβες. Behexen δεν είδα γιατί πήγα για φαϊ και μπύρες. Destroyer τίγκα συναυλικοί ως αναμενόταν (με έναν μανιασμένο Plunderer στο πιτ :drunk:) και για Primordial δεν έχω να πω κάτι άλλο, πλην του ατελείωτου respect στον Άλαν και τη λοιπή (πλην ντράμερ) μπάντα. Θα τους ξαναδούμε σύντομα όπως πρέπει, είναι 100% βέβαιο.
Χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα διώξουν ή όχι τον ντράμερ, απλά να σημειώσω ότι παίζει στην μπάντα από το Journey’s End, κάτι λιγότερο από μια ολόκληρη ζωή δηλαδή.
χαχα, ειναι σα να με βαλεις εμενα σ’ ενα λαηβ με τουλ χεντλαηνερς, που παιζουν πιο πριν λινκπαρκ, σοαντ,λιμπισκτ και κορν. και περιμενω να δω τους τουλ και μαθαινω οτι ο ντανυ επαθε κατι αναλογο.
Θέλω να προσθέσω ότι στον “Σάββα” που τον είδαμε μας ρώτησε που είναι το An γιατί είχε χαθεί #-o του είπαμε αλλά μετά τον συναντήσαμε πάλι να παλεύει να βρει το δρόμο. Τελικά ήταν βάσιμος ο φόβος μου, γιατί δεν γίνεται όταν κάνεις 1 βήμα μπροστά και 3 πίσω να μπορείς να παίξεις ντράμς
γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις Αυτή που περιγράφεις ήταν η merefin, η οποία ήταν αρκετά εκνευρισμένη με το αυτά που γινόντουσαν και με το δίκιο της
Εγώ ήμουν πιο δίπλα, συχνά χαμένη κάτω από την Ιρλανδική σημαία που είχε φέρει ο Thorgal :drunk:
μαρεσαν ολα τα γκρουπ και ιδιως οι destroyer 666 που πραγματικα εσκισαν και αρχιζει ενεδελεχης ερευνα, γιατι εως τωρα μονο κατι σκορπια τραγουδια ηξερα
Μπεχεξεν νταξ ωραιοι, ανιεροι λολ
Κρίμα για τους Primordial, και για ολους εμας, εγω πηγα κυριως για αυτους. Ο ντραμμερ ήταν τερμα κόκκαλο, αποκλειεται αυτος να μπορει να παιξει σκεφτηκα, οταν τον ειδα να ανεβαινει παραπατωντας στην σκηνη.
Δεν ξερω πως την ειδε, αλλα ηταν πραγματικα αντι-επαγγελματικη και τραγικη η συμπεριφορα του. Σε φασεις, του φευγανε οι μπαγκετες, εκτος ρυθμου συνεχεια, τελειωνε το τραγουδι και αυτος συνεχιζε να παιζει, λιωμα τελειως…και τα 6 τραγουδια που επαιξαν, κατορθωμα ηταν
ηταν τα
the golden spiral
sons of the Morrigan
as rome burns
the coffin ships
gods to the godless
empire falls
to enter pagan - το 1/3 του λολ
οι υπολοιποι 4 αξιζουν συγχαρητηρια για την φιλοτιμη προσπαθεια που κατεβαλαν για να παιξουν εστω αυτα τα τραγουδια, ενω ηταν πολυ νευριασμενοι
δεν ξερω εαν θα τον διωξουν, γιατι ειναι 15 χρονια στην μπαντα, αλλα εαν εχει ξαναγινει αυτο, ισως δεν γινεται και αλλιως
Επίσης επικό σκηνικό να του σπάει η μπαγκέτα και να συνεχίζει να παίζει με τη σπασμένη. Πάει ο Αλαν να του δώσει μια άλλη και αυτός δε την έπαιρνε. Και ένα παληκάρι απο τη διοργάνωση του τραβάει τη σπασμένη απο τα χέρια και του βάζει μια καινούρια, ενώ αυτός συνέχιζε να παίζει :lol:
Μολις ξυπνησα απο ξενυχτι, λοιπον…
Περασα μια χαρα στο live, Dodsferd πολυ καλοι, πρωτοτυπος ελληνικος μπλακ ηχος, Behexen και αυτοι καλοι, ακουσα 3 κομματια που ηθελα και το σκηνικο με τα κερια κλπ ειχε φαση
Destroyer τα γαμησανε ολα, τα παιδια παιζουν μουσικαρα και σε καθε κομματι γινονταν και απο 2 πιτ. Ο ορισμος της συναυλιακης μπαντας.
Τωρα για Primordial, ακομα και αν ο drummer ηταν κλασμενος, μου αρεσε ολη η φαση. Και αυτος ο Αλαν, γουσταρει πολυ 8) Δεν εχω να πω τιποτα αλλο τα περισσοτερα τα εχετε πει εσεις.
Χάρηκα για γνωριμια με Freedom και DeadMemories.
Hail και για την σημαία.
Eτσι.
Μιλαμε για απιστευτη καταθεση ψυχης απο τον τρισμεγιστο ΑΛΑΝ. ΟΚ, δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα μαλλον, αλλα δεν ξερω ποσοι τετοιοι frontmen υπαρχουν αυτη τη στιγμη στη μουσικη…
Μπορει να χαλαστηκα που δεν ειδα ο,τι περιμενα να δω (και το set-list που μοιρασανε στη αρχη ηταν παρα πολυ καλο, αν και σχετικα μικρο) ομως απο την αλλη ειδα μια τρομερα τιμια και ειλικρινη προσπαθεια απόλη την μπαντα να αποδωσουν τα ανατριχιαστικα ασματα τους υπο αυτες τις συνθηκες. Ναι, δεν τα καταφεραν αλλα παλεψαν. Εμειναν σχεδον 1ωρα πανω στη σκηνη γιατι το εβλεπες στα ματια τους οτι δεν ηθελαν να μας αφησουν ετσι. Ακομα και ο Alan που με το “ξεκιναει” το Son of the Morrigan τα παιρνει ασχημα, πεταει το μικροφωνο, φτυνει και φευγει (εκει νομιζα πως πραγματικα δεν θα ξαναβγει) τελικα ξαναγυρναει και μας δινει την ψυχη του. Μπορει να εχασαν μια μαχη αλλα ΠΑΛΕΨΑΝ. With Pride Once More. Kαι γι’αυτο με κερδισαν ακομα περισσοτερο απο χθες.
Οχι, δεν ειμαι αντικειμενικος. Ειμαι οπαδος. Ομως πειτε μου ποσες μπαντες θα ειχαν κανει τετοια προσπαθεια υπο αναλογες συνθηκες…
Οντως.
Με ρωτησε ο pumpkin χθες μετα το live απο ποτε ειναι ο συγκεκριμενος στην μπαντα και του λεω “Δεν θυμαμαι καλα, σιγουρα στα 4 τελευταια, αλλα για πιο πριν δεν ειμαι σιγουρος”. Τελικα ειναι απο το Joutney’s End, δηλαδη σχεδον σε ολοκληρη τη δισκογραφικη πορεια της μπαντας (5 απο τα 6 αλμπουμς). δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να φυγει… Και προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου αν τον ξαναδω. Αρκει να “θυμαται” (???) πως μας χρωσταει κατι…
Για τις αλλες μπαντες να πω πως με κερδισαν πολυ οι Destroyer. Τα προηγουμενα δεν θελω να τα σχολιασω καθολου εκτος απο το οτι μου αρεσε το τελευταιο τραγουδι απο Behexen.
Γαμωτο, πειτε ρε οτι θα ειστε ολοι εκει, μονο τον Angmar αναγνωρισα που τον ξερω απο παλια και τον Ουλβερ που ειχαμε παει μαζι, συναντηση ροκιν εγινε κανονικα. αμα με πετυχε κανεις ημουν αυτος με την μπλουζα Summoning παντως
Εμενα πλακα πλακα μου αρεσαν οι Behexen παρ’οτι δεν ειχα ξανακουσει, πρεπει να τους τσεκαρω.
Σε πέτυχα εγώ, τη μπλούζα Summoning δηλαδή.
IRELAND=IRE+LAND=ΟΡΓΗ+ΧΩΡΑ