Οι έλληνες δν ήταν πολύ άσχημοι,παλευοντουσαν
οι behexen απο την άλλη μας ειχαν κάνει τα @@ τσουρέκια με τα θυμιατά κ τα λιβανιστίρια…
Destroyer τα σπασαν,κάναν το ζέσταμα για Primordial
Νταξ δν θα σχολιάσω τπτ περαιτέρω για τον drummer,δν θέλω να φύγει,δν ζητάω τα λεφτά μου πίσω,απλά θέλω να τους ξαναδώ,κ θα “θυμάται” ότι μας χρωστάει κάτι
Άρε Alan…δν ξέρω κ γω ποσες φορές τον αγκάλιασα κ του έσφιξα το χέρι ! Χρειαζοταν την υποστήριξή μας κ την είχε ! Του αποδείξαμε πολλά νομίζω με την παρουσία μας κ την ‘κατανοησή’ μας
Πάντως απίστευτη προσπάθεια κ τους αρμόζουν πολλά εύσημα στους κιθαρίστες κ στον μπασίστα.
Νταξ αν και ήρθα από πολύ μακριά κυρίως για Primordial μια χαρά ήταν η όλη φάση, δεν με χάλασε δηλαδή. Είδα και διάφορους φίλους/γνωστούς οπότε κομπλέ. Πάντως όσο και αν ξενέρωσα με τον ντραμερ και τα σχετικά γιατί και από μακριά ήρθα και για Primordial κυρίως δεν “κρατάω κακία”. Συμβαίνουν αυτά ε και δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πριν όταν είχαμε πάει για φαγητό στο Σάββα, έρχεται ο ντραμερ απ’ έξω και μας λέει είμαι ο ντραμερ των Primordial και είμαι σκατά απ τα ξύδια ρωτώντας που είναι το AN club. Μετα μας έπαιρνε αγκαλιά και έλεγε διάφορα δικά του. :lol: Τεσπα, του το συγχωρώ πάντως. Καλύτερα πέρασα Destroyer που χαν και κόσμο απο κάτω να γυροφέρνει και είχαν και κομπλέ ήχο. Behexen όσο είδα ψιλοαδιάφοροι σχετικά και Dodsferd χάλια ήχο γαμώ αλλά γενικά μου άρεσαν.
Φιλάκια πολλά σε όσους είδα/γνώρισα, ιδιαίτερα σε Plunderer που με κέρασε απ’ το μαγικό του τσίπουρο και μετά με τράβαγε στο πιτ στους Destroyer! Σε μπανάκο που χα καιρό να δω και μεγάλωσε και δεν είναι πια μπανάκος, όπως και σε Νομιστερέησον.
:lol::lol: Είχαμε τρελές αγκαλιές με τον ντράμερ έξω από τον Σάββα “Είμαι ο ντράμερ των Primordial και θέλω metal hug”. και εγώ κακία δεν του κρατάω, έκανε ένα λάθος, μην τον στραυρώσουμε. και καλά γενικά περασαμε. Μπορεί να μην ακούσαμε τα τραγούδια που θέλαμε και όπως θα τα θέλαμε αλλά ήταν μια σουρεαλιστική συναυλία, που όποιος δεν ήταν χτές δεν μπορεί να καταλάβει το μεγαλείο των σκηνικών και σίγουρα θα τη θυμόμαστε για πάντα. Επικό σκηνικό ήταν και εκεί που ο ντράμερ πέταξε την μπαγκέτα στο κεφάλι του Άλαν. Επίσης, όταν έπαιζαν οι Destroyer 666 ο ντράμερ είχε κάποια στιγμή ανέβει πάνω στη σκηνή και καθόταν δίπλα στα ντραμς και έκανε τα δικά του :lol:
Για κέρασέ με ρε BAN μάγκα κανα θανατάκι να μάθω και γω τι είναι… γιατί μάλλον εκείνη την ώρα που μπορούσα να σου απαντήσω δεν ήρθες αλλά έκανες μοκο κο κο κο κο, από μακριά όλοι μάγκες το παίζουν…
Εσύ μπορεί να ξέρεις να μην πηγαίνεις να μιλάς σε αγνώστους αλλά κάποιος πρέπει να σε μάθει να μην τους σχολιάζεις κιόλας…
Αυτο συν το σκηνικο που ο κακομοιρης ο Αλαν προσπαθουσε να ζητησει συγγνωμη απο τον κοσμο και ο αλλος ο ππρς δεν τον αφηνε να ακουστει γιατι βαραγε τα πιατινια του ηταν επικα, ημουν σιγουρος οτι θα γυρισει και θα τον αρπαξει, απορω πως την γλιτωσε:lol:
Ωχ, μην μου πεις, θα με… δείρεις;
Όταν κάθεσαι και κάνεις σαν δεκάχρονο που του πήραν το γλειφιτζούρι και βρίζεις μέσα στ’ αυτιά μου ακατάληπτα, σόρρυ αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Ασε που με κανόνισες έτσι κι αλλιώς, μια καλή αγκωνία στην μύτη την έφαγα έτσι όπως ύψωνες τις γροθιές σου.
Τώρα για το ποιός είναι το 10χρονο οι απόψεις διίστανται, όταν γράφεις αυτές τις βλακείες και βγάζεις τον εαυτό σου απέξω τότε μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα…
Το τι θα έκανα και τι όχι δεν πρόκειται να το μάθουμε γιατί απλά δεν είχες τα κότσια να έρθεις να το πεις μπροστά μου ενώ με τόση μεγάλη ευκολία το σχολιάζεις επανειλημμένως σε ένα φόρουμ το οποίο δεν το ενδιαφέρει τπτ άλλο πέρα από τη μουσική.
Την μπάντα την στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από τη στιγμή που άρχισε να παίζει, απλά έβγαλα το άχτι μου σε αυτόν τον τύπο που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του επαγγελματία καλλιτέχνη την στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή, το δικό σου πρόβλημα πιο είναι ακριβώς? 1 λεπτό κράτησε ο βόθρος μου για να ξεθυμάνω και εσύ το κάνεις να φαίνεται σαν να διήρκησε σε όλο το λαιβ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!
Χωνομαι στη μεση του ξυλου σαν τσουτσουνα απλα για να δωσω κι εγω ενα μεγαλο :respect: στους Primordial. Στη συναυλια δε μπορουσα να παω, αν και θα ηθελα πολυ να ημουν ακομα και με το ολο σκηνικο. Οι Primordial ειναι μια μπαντα που γουσταρω πολυ και παρα το τραγελαφικο της υποθεσης, χαρηκα πολυ με αυτο που εγινε γιατι δειιχνει οτι οι τυποι ειναι παλικαρια και παρα την μαλακια και τον τεραστιο αντιεπαγγελματισμο του ντραμερ, ενω θα μπορουσαν να να πουνε “ξερετε δε μπορουμε να παιξουμε σημερα, sorry”, βγηκαν και το παλεψαν, προσφεροντας ενα ισως αστειο για καποιους θεαμα, αλλα δειχνοντας οτι τουλαχιστον λυπουνται γι’αυτο που εγινε και οτι θελουν να αποζημιωσουν τους οπαδους που πηγαν και τα εσκασαν για να τους δουν, οπως μπορουν.
Απ’τη μια ναι, συμφωνω οτι οκ, μια (αν ειναι οντως μονο μια) μαλακια του τυπου μπορει να συγωρηθει, αλλα απ’την αλλη, επαγγελματιας εισαι ρε μαν. Οι αλλοι απο κατω πληρωνουν για να ερθουν να σε δουνε ναι παιζεις σαν επαγγελματιας, οχι να κανεις σα 16χρονο που ανακαλυπτει το ποτο.
Περιμενω παντως βιντεακια για να δω και πως ειναι να προσπαθει μια μπαντα να παιξει με τον ντραμερ σε τετοια χαλια, και να δω και τον τυπο να πεταει στον Αλαν μπαγκετες :lol:
καλησπερα σε ολους!!!ημουν και εγω εκει οι προηγουμενοι με καλυψαν στο θεμα…ομως αν το “δεκαχρονο” ηταν με ασπρη μπλουζα burzum να ξερετε οτι μπηκε και τσαμπε μεσα…παρακαλωντας στην πορτα!!!
Ρε, λοιπόν, κοίτα. Θα κάνω μία ύστατη προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις πως έχει το πράγμα μήπως και σταματήσεις το ξεκατίνιασμα. Εξαρχής μίλησα για μία (random) τύπισσα που ήταν δίπλα μου και ούρλιαζε. Υπέθεσα ότι ήταν η dead_memories, έκανα λίγο πλάκα με το θανατάκι για να κάνω πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα και την δυσάρεστη εκείνη φάση. Έτυχε να ήσουν εσύ, πολύ όμορφα, από κει και πέρα τι μου ζητάς ακριβώς; Να ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ μήπως και τι;
Σοβαρέψου λίγο, είσαι και 23 πανάθεμα σε, ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ λέει, οκ δεν στο αμφισβήτησε κανείς αυτό!
Και για να τελειώνουμε, δεν επανέλαβα κάτι, ένα ποστ έκανα και αναφορά “στην τύπισσα που έβριζε δίπλα μου”, και η συγκεκριμένη το έκανε τουλάχιστον 3 διαφορετικές στιγμές, οπότε αφού ισχυρίζεσαι ότι έβρισες μία, λέω για άλλη, άντε καλές καρδιές τώρα και δεν κρατάμε κακία, όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι και το ξύλο!
Για να μην τρελαθούμε τελείως, κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τη Mererefin για το χτεσινό της ξέσπασμα. Είχε την ίδια σκατένια ψυχολογία που είχαμε όλοι όσοι πήγαμε για να δούμε κυρίως, αν όχι αποκλειστικά, τους Primordial. Ας προσπαθήσει, όποιος την κατηγορεί, να καταλάβει τη διαφορά με κάποιον που γουστάρει μεν Primordial και ξενέρωσε μ’ αυτό που έγινε ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
Και αυτά, προσέξτε, τα λέω έχοντας μετανιώσει σιγά σιγά στη διάρκεια της μέρας γι’ αυτά που έσουρα του ντράμερ, τις ευχές να πάρει πόδι κτλ. Βλέπετε, λίγο όσα γράφτηκαν κυρίως σήμερα από αρκετά παιδιά, λίγο η ακρόαση των δίσκων του γκρουπ (που, κακά τα ψέμματα: για τους μη-μπλακμεταλλάδες οπαδούς τους ξεκινούν από το A Journey’s End, άρα οι Primordial όπως τους ξέρουμε δεν έχουν υπάρξει ποτέ χωρίς Simon O’ Laoghaire) και εκείνο το πρόσφατο documentary όπου τον βλέπεις σε στιγμές και τον κόβεις πραγματικά καλό παλικάρι, χαμηλών τόνων, κυρίως δε, ένα με τους άλλους και αναπόσπαστο μέρος της “οικογένειας”… Ε τελικά λύγισα κι εγώ. Όχι, δε θέλω πια να αλλάξει η σύνθεση αυτού του συγκροτήματος. Έτσι τους έμαθα και έτσι τους θέλω.
Απλά κόψε τις μαλακίες ρε Simon. Δηλαδή σε ικετεύω ας πούμε. Κι ας ήθελα να σε πλακώσω στις μπουνιές χτες.
Ήμουν στο 50-50 να έρθω για Primordial (τους άλλους δεν έχω ακούσει, εκτός από destroyer 666 που είχα ακούσει κάποτε όταν ήμουν μικρός), μ’αυτά που είδα δω μέσα πάλι καλά που δεν ήρθα. Θα μείνω την ανάμνηση μιας αλλά μεγάλης εμφάνισης πρόπερσι.
Μερικά ουσιώδη σχόλια λοιπόν:
ΓΟΥΑΤ???
Μπαν, αν η Μερερέφιν είναι όμορφη, να ξέρεις ότι καλά το πας ε.