United Darkness Fest : Primordial, Deströyer 666, Behexen, Dodsferd 05/06/10 @ ΑN

Ενταξει απ’οτι καταλαβαινω δεν ειχαν ποτε τετοιο σκηνικο. Δηλαδη ξερανε οτι επινε, αλλα προσεχε σε γενικες γραμμες ξερω γω, ή το κραταγε σε επιπεδα που να μπορουσε να παιξει.

Δεν ξερανε οτι θα πηγαινε και θα γινοταν τυφλα. Τωρα απο κει και περα τι να κανουνε, να τον εχουνε απο το χερι? Την ειδε καπως και πηγε και ηπιε και οι αλλοι απ’οτι καταλαβαινω του τα χωσανε ασχημα και παιζει και να χασει και τη θεση του (λεμε τωρα).
Το θεμα ειναι πως θα αντιδρασουνε τωρα που εγινε οτι εγινε και ηταν και χοντρο.
Ουτε εγω θελω να φυγει ο τυπος και μακαρι να ξεπερασει και τα προβληματα που εχει.

Ναι ρε συ, αλλά είσαι μετα Χριστόν προφήτης. Αν έβλεπες τον ντράμερ τύφλα στο μεθύσι αλλά σε επίπεδο που να νιώθει, να κωλοχτυπιέται και γενικά να είναι μέσα στην τρέλα θα έλεγες τι θεός που ήταν, τι παλικάρι, λιώμα κτλ. Το πότε και το αν θα έφτανε σε τέτοιο σημείο, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς.

Μιλάμε για μπάντα. Είναι παρέα οι άνθρωποι. Όσο και να νταντέψεις τον άλλον, αν είναι φίλος σου δεν μπορείς εύκολα να τον διώξεις επειδή υπάρχει απλά η πιθανότητα να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Και δεν τον σταύρωσε ο Νεμθεάνγκα. Την αλήθεια είπε -και πολύ καλά έκανε. Εγώ πιστεύω ότι οι μισές ροκ/μεταλ μπάντες έχω κάποιον με πολλά alcohol and substance problems (sic). Αμφιβάλλεις επ’ αυτού; Γιατί αν όχι, να η απάντησή σου.

Τι πάει να πει μετά χριστόν προφήτης ρε μάνο? Μιλάμε για ένα υπαρκτό γεγονός και την αντιμετώπισή του από τους εμπλεκόμενους.

Ποιος είπε να τον διώξουν ρε μάνο? Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, οι ίδιοι οι Primordial το υπαινίσσονται.

Επιπλέον, καταλαβαίνεις ότι μιλάω για συλλογική ευθύνη? Και φυσικά δεν αμφιβάλλω για τα γνωστά προβλήματα αλκοολ-ουσιών.

Το θέμα είναι πως τα αντιμετωπίζεις: και φαίνεται όπως τα λέει:

“ναι ξέραμε τα προβλήματά, αρκεί που τα ελέγχαμε. τώρα δε μπορούσαμε να τα ελέγξουμε, σόρυ”
Ήμαρτον.

Ε η εκ των πρωτέρων λύση θα ήταν ή να τον είχαν διώξει ή να τον νταντεύουν πριν από κάθε συναυλία, να μην τον αφήνουν να φεύγει μακριά τους για 3 ώρες πριν ξεκινήσουν ή κάτι εξίσου γραφικό.

Γενικά, αδύνατα πράγματα. Δεν ξέρω αν προτείνεις κάτι άλλο. Είναι λεπτές καταστάσεις.

Απλά, σου εξηγώ ότι είναι κάτι που συμβαίνει και που μπορεί να συμβεί στον καθένα, γι’ αυτό έχω κατανόηση. Έχουν ευθύνη αλλά από τη στιγμή που δε θα πάρουν καθόλου χρήματα από τη συγκεκριμένη συναυλία, τότε είναι ηθικά ΟΚ. Για μένα τουλάχιστον. Για σένα όχι, για να το ξανατονίζεις ότι έχει ευθύνη η μπάντα. Και σε αυτό διαφωνώ γιατί δε σε καταλαβαίνω τι έπρεπε να γίνει.

Τέσπα, δίνω αύριο, καληνύχτα φόρουμ, καληνύχτα ΑΛΑΝ και καληνύχτα Χάκο. =)

Δεν ξέρω τι μαλακίες λέτε, πάντως αν γίνει live με Primordial κι εκπτωση, θέλω μάρτυρες να παραστούν και να πουν οτι ημουν εκει, εγώ πετάω τα εισιτήρια από συναυλίες οπότε δεν έχω τις αποδείξεις μου :frowning:

Hey Alan.
In case you have still the patience to keep checking this forum out, just a few words.

When I had met you both in Athens and Thessaloniki last December I had told you that Primordial is probably my favourite band. Now, after the way you tried to deal with what happened on Saturday I?m convinced about my feelings.

Once again you proved that you really mean every single word you have put down to paper. Feelings expressed through Primordial songs such as Proud, Strength, Faith but at the same time Grief and Vexation for not being able to give as what you came here for, was all I could see in you eyes. This tremendous honesty made me even more proud for being a Primordial fan.
I believe that even people who do not follow Primordial, did realise that you are something more than a band.

Through your music you gave me power to deal with unfortunate situations in moments of distress. Now it?s our time to pay something of this back. And this support is the least we could do for you and the band.

It would be great to see the whole band together again. But even if this is not possible at the moment, please keep the Pagan flame alive. And I know you will.

RESPECT

ERIN GO BRAGH

Slainte!

PS: My apologies to the rest members of the forum for interrupting the Greek “conversation”…

φιλε The RippeR λυπαμαι που το λεω αλλα τελικα εισαι φλωρος!!ο αλλος μιλαει με ονοματεπωνυμο και θα βγαλει ολα τα στοιχεια του δημοσια και εσυ κρυβεσαι στην ανωνυμια και τον ρωτας σαν 10χρονο κοριτσακι αν σε απειλει!!ημαρτον…
ποτε δε συμπαθησα ιδιαιτερα τον belfegor ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ…

Ε, παιδιά δεν πιστεύω κανένας από σας που πιστεύει ότι η Metal Defiance “έβγαλε λεφτά στην πλάτη του” να πατάει σε live της Didi? Σωστά?

Έλα μαλάκα τους βάζεις δύσκολα τώρα.

Slainte(και προφερεται και σλοντσα) ειναι cheers kai Erin go bragh ειναι long live ireland(δεν τα γκουγκλαρα), ε;

Σταμάτα ρε clown να γελοιοποιείσαι. Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας δεν σε έχει πάρει χαμπάρι; :lol:

Εναλλακτικά μπορείτε να σταματήσετε αμφότεροι, να λύσετε τις διαφορές σας έξω και αν το επιθυμείτε να βάλετε και είσοδο για το κοινό (με θεωρημένα χαρτάκια).

Κούρασε πολύ.

Σχεδον 200 ποστ εχουν γινει απο την στιγμη που τελειωσε η συναυλια (+ οσα θα ακολουθησουν) και νομιζω οτι το συμπερασμα ειναι ενα:
Το προβλημα δεν ειναι οτι ο ντραμμερ των Primordial εκανε οτι εκανε και κατεστρεψε ενα λαιβ… αλλα οτι το λαιβ [SIZE=“5”]ηταν στη Ελλαδα[/SIZE] :lol::lol::stuck_out_tongue:
δεν λεω, ειναι ωραιο και υγειες το να γραφει ο καθενας την αποψη του (που ειναι απολυτα σεβαστες), αλλα σκεφτομουν οτι αν ειχε συμβει κατι παρομοιο σε καποια αλλη χωρα τα πραγματα δεν ηταν τοσο περιπλοκα.

Παντως περα απο την πλακα ορισμενα ποστ ειναι [SIZE=“5”]πργαματικα απολαυστικα!![/SIZE]:lol::lol: My respect!:smiley:
Αλλα οπως λεει και ο AlteredCourse, “κουρασε πολυ”

Επισημη ανακοινωση απο το Metal Defiance θα υπαρξει,αμεσως μολις επιστρεψουμε απο τα Barbados islands οπου βρισκομαστε για διακοπες μετα την κονομα μας, σωστα ριππερ? καντε λιγη υπομονη, θενξ!

θες να αναλυσεις αυτο ?

επισης καθαρα απο περιεργεια και χωρις αναλυσεις … με ποσα ατομα δεν θα μπαινατε μεσα (στα 254 χωρις να μετραμε αμοιβη primordial, ο φιλος σου ειπε οτι μπηκατε 2χιλιαρικα)? :-k

Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάζω τις σελίδες σε αυτό το thread (με ταχύτητα φωτός πληκτρολογείτε όλοι) έτσι και γίνει κάτι με τα εισιτήρια οι γνωστοί στείλτε ένα pm :stuck_out_tongue: Είτε μας δώσουν λεφτά πίσω, είτε γίνει άλλη συναυλία των primordial που είπε ο Aλαν κλπ κλπ. ΑΑΑΑ και αν μπει πάλι ο Αλαν στο ρόκιν μας του στέλνω τα φιλιά μου :roll:

Τελικα αυτο θα εξελιχτει στην πιο πολυσυζητημενη συναυλια φετος! :stuck_out_tongue:

φιλε belfegor περιμενουμε μια αναλυτικη απαντηση ετσι:wink:

Aye!:slight_smile:

Οι ακυρες οι παρεμβασεις μου ξερω γω…#-o:p:lol:

αυτα καθοτααν και εγραφε ο φιλος μας σε αλλο forum

από The RippeR στις: Κυρ Ιουν 06, 2010 5:42 pm

3 ώρες πριν της συναυλία ήταν μια χαρά, αλλά κάποιος έξυπνος απο την Metal Defiance αποφάσισε να του δώσει ένα μεγάλο μπουκάλι ρακί για να πιει. Ο άνθρωπός άμαθος όπως ήταν, ήπιε πολύ παραπάνω από ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να γίνει γκολ. Φαντάζομαι πως αυτό έγινε για να σαμποτάρουν την συναυλία και να μην δώσουν αμοιβή στη μπάντα. Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά από κάποιον της metal Defiance, επιλεξή “αμοιβή θέλουν; τα @@ μου θα πάρουν, ούτε με το αμάξι στο αεροδρόμιο δεν θα τους πάω”

Το live έκοψε 260 εισιτήρια (όχι άσχημα)

Οι πραγματικοί ξεφτίλες είναι οι δικοί μας οι γελαδάριδες που προσπαθούν να κάνουν αρπαχτες

http://demo-series.blogspot.com/
The RippeR
The Grave Digger

Re: Off Topic
από Doomsword στις: Κυρ Ιουν 06, 2010 8:45 pm

ακου να δεις…

παλι καλα που δεν πηγα και ειμουν ετοιμος αλλα οταν ειδα οτι ηταν φεστιβαλ το ακυρωσα απο τεμπελια

κριμα και παλι κριμα…

τα εδωσες τα τσογλανια της metal defiance στεγνα στον Αλαν;

και παραθετω την αποψη του ιδιου του alan ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
also have to end any rumours about the guys from Metal Defiance, they helped us in every way they could and the next day went out of their way to help Simon out after he missed his flight.
They took a big risk doing a show like this for you guys, ok so we might not take out whole fee but that is because we simply do not deserve it
So do not blame them

ΟΠΩΣ ΕΙΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ SIMON
Over the last ten years we have had many problems with Simons alcohol and subtance problems, many ups and downs

ΑΥΤΑ γιατι και το καραγκιοζιλικι πρεπει να εχει ενα οριο…