United Darkness Fest : Primordial, Deströyer 666, Behexen, Dodsferd 05/06/10 @ ΑN

ψιτ … για τα θεωρημενα χαρτακια δεν μας ειπες ακομα … ουτε για τον προυπολογισμο σου …:wink:

η δηλωση που ελεγες χτες ηταν αυτη η απαντηση για τον ριπερ κ τα λογια του Αλαν ? τσαμπα τοση αγωνια ? τσαμπα τοσο flame στο topic ?

ο Ιρλανδος:lol2:

Γι’αυτο βασικα και η Metal Defiance την αμεσως προηγουμενη του live ειχε βαλει κατασκοπο για να μαθει αν ο Simon ειναι γερο ποτηρι σα τους συμπατριωτες.Ο κατασκοπος εφερε αρνητικη απαντηση κι ετσι μπηκε σε εφαρμογη η μεγαλη κομπινα.Πολλοι υποστηριζουν οτι οι της Metal Defiance ειναι τοσο γυφτοι που για να μειωσουν κι αλλο τα εξοδα,μεθυσαν και τον πωλητη που πουλαγε τις ρακες με δικη τους homemade μπομπα και στη συνεχεια καναν πλιατσικο ανενοχλητοι.(Πηραν καμποσα μπουκαλια γιατι εχουν κλεισει πολλα lives φετος).Πληροφοριες πως κατα τη διαρκεια του soundcheck προσφερθηκε και στον Αλαν καραμελα ουζο(για να σιγουρευτει το κολπο γκροσο)ελεγχονται ως ανακριβεις.

Αnyway,ειχες πει οτι περιμενες να το σιγουρεψεις…το σιγουρεψες?

Μπελφεγκορ στο επομενο ποστ ριξε και κανα νουμερο,καναν υπολογισμο για μας που βαριομαστε να ρθουμε σε σενα προσωπικα οπως λες για να μας πεις τι και πως.Θα σου παρει κατι δευτερολεπτα…

να δω που στον μπούτσο θα καταλήξει το θέμα…

γιατι να καταληξει ?:smiley:

Η απάντηση από το myspace τους:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ UNITED DARKNESS FEST
Bρισκομαστε στην… ευχαριστη θεση να ξεκαθαρισουμε καποια πολυ απλα πραγματα,που καποιοι για περιεργους λογους,τα κανουν να φαινονται διαφορετικα,ριχνωντας λασπη στο ονομα μας και στην προσπαθεια μας,πρωτα απ ολα να ικανοποιησουμε τους εαυτους μας,σαν οπαδοι που ειμαστε και οχι διοργανωτες με την επαγγελματικη εννοια.Παρολα αυτα,ειμαστε πολυ περισσοτερο επαγγελματιες απο καποιους αλλους,γιατι πολυ απλα,παντα κοιταζαμε και κοιταμε τι κανουμε εμεις και οχι οι αλλοι.Δες μας ενδιαφερει αλλωστε ουτε και προκειται.
Ειμασταν σιγουροι απο την αρχη οτι θα δεχθουμε επιθεση και ζηλεια…Πλεον η ολη φαση εχει ξεπερασει ακομα και σεναρια επιστημονικης φαντασιας και κακιας απο καποιους.
Κανονικα θα επρεπε να μας εξοργιζει αυτο,ναι…αλλα επειδη εχουμε μυαλο και μπορουμε να σκεφτουμε,ολη αυτη η λασπη που δεχομαστε μας δινει αξια και μας οπλιζει με περισσοτερο πεισμα για την συνεχεια.
Ουδεποτε,ειχαμε την στιριξη απο φυλλαδες,web zines,σπονσορες κλπ.Οτι καναμε και κανουμε το κανουμε με την δικη μας τσεπη,και σε αυτο τον τομεα δεν επιτρεπουμε σε κανεναν να κανει κουμαντο.Εχουμε μπει μεσα σε απειρες συναυλιες και ποτε δεν βγηκαμε να κλαφτουμε ή δεν σταματησαμε αυτο που αγαπαμε.Για αυτο,κανεις δεν εχει πει ενα μπραβο κλπ.οκ,σεβαστο.Αντιθετως,παρατηρουμε το απιστευτο ελληνικο φαινομενο να μπαινουμε και μεσα και να μας κραζουν κιολας οτι γιναμε πλουσιοι!
Ειλικρινα δεν μπορουμε να γνωριζουμε,τι σκατα κουβαλαει ο καθε τυχαρπαστος στο κεφαλι του και δεν θα ασχολουμαστε συνεχεια με αυτους.Εχουμε δεχθει ακομα και απειλες απο καποιους…ε και??Αν καποιοι νομιζουν οτι κανουν κατι αντρικιο,μεσα απο την ανωνυμια τους να απειλουν…εμεισ ειμαστε εδω…ονομαστικα…δεν κρυβομαστε απο κανεναν.
Σχετικα λοιπον με τα τελευται γεγοννοτα του UNITED DARKNESS FEST,θα τα πω μια και τελευταια φορα και οποιος καταλαβει καταλαβε.
1.μια σουμα για τα εξοδα …
αεροπορικα για 3 συγκροτηματα(14 ατομα),ξενοδοχειο για ολους,αμοιβες για behexen /destroyer 666.To οτι καποιοι νομιζουν ακομα οτι παιξανε τσαμπα τα συγκροτηματα,απλα ειναι ασχετοι και μαλακες.ειμαι ξεκαθαρος σε αυτο.
Επισης…ενοικιαση εξοπλισμου ,φαγητα/ποτα συγκροτηματων.
Προκαταβολη 2/3 της αμοιβης των PRIMORDIAL πριν καν ερθουν Αθηνα.
Την ημερα της συναυλιας απλα δεν τους δωσαμε τα υπολοιπα.Την ωρα που γραφεται αυτο το αρθρο ακομα δεν εχουμε παρει πισω την υπολοιπη αμοιβη.
Επινοικιαση του αν για 1200 ευρω+φπα εισητιριου,δηλαδη 4,5 χοντρικα απο καθε εισητιριο.
Αν εχεται μια οποιαδηποτε σχετικη γνωση περι τιμες εισητιριων,καντε μια σουμα μονο για αυτα.Για να σας βοηθησουμε,και αφου και ο καθε λακαμας,μπορει να στειλει μηνυμα στον Αλαν,2100 ηταν μονο για PRIMORDIAL…(τα αεροπορικα εννοω)
Eπισης,δεν πηραμε ποσοστα απο το merchandise των δυο συγκροτηματων,οπως κανονικα επρεπε αλλα προτιμησαμε να παρουμε ως ανταλλαγμα 2-3 μπλουζακια επειδη γουσταρουμε την φαση…
Αν καποιοι τωρα εξακολουθουν και πιστευουν οτι εχουμε βγαλει χρηματα απο αυτο το φεστιβαλ,με 260 εισητιρια,το λιγοτερο πρεπει να ναι πολυ μαλακες και πετσακιδες.
Επισης…απλα και ξεκαθαρα…οσοι μπηκαν απ την αρχη της συναυλιας,ηταν οι ιδιοι που εκατσαν και για primordial.Μετα την εμφανιση των BEHEXEN και μεχρι που τελειωσανε οι DESTROYER 666,δεν κοπικαν πανω απο 20 εισητιρια,κατανοητο αυτο?Αν μπορειτε εχει καλως.Οποτε,ας σταματησει αυτο το παραμυθι οτι οι πιο πολλοι ηρθαν μονο για PRIMORDIAL γιατι πολυ απλα οσοι το λετε αυτο ειστε ενα ματσο απο κομπλεξικους γυφτους και εβρεοκουλτουριαριδες.
Βαρεθηκαμε να σας ακουμε να κλαιγεστε για ακριβο εισητιριο και τα ρεστα,ενω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα,εκει που θελει ο καθενας τα δινει και με το παραπανω.
Σε μας οποιοι ηθελαν δεν τα δωσαν και καλα επραξαν,δεν τους κατηγορουμε γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε την ελληνικη νοοτροπια τους.
Πως τολμανε καποιοι και ζητανε λεφτα πισω,την στιγμη που οσο επαιξαν οι primordial γινοταν χαμος απο κατω και ελαχιστοι παραπονεθηκαν για τα χαλια του drummer τους,που φυσικα δεν ευθυνομασταν εμεις γιαυτο.Δεν ειμαστε κοινωνικα ιδρυμα ή κηδεμονες κανενος.Δεν μας ενδιαφερει επισης το τι προσωπικα εχει το καθε συγκροτημα μεταξυ των μελων του και ουτε ριχνουμε ευθυνες σε καποιον απο αυτους,αλλα φυσικα δεν θα θεοποιησουμε ποτε κανεναν για κατι αναλογο σαν την πραξη του ντραμερ τους.
O AΛΑΝ ηταν οσο πιο ειλικρινης γινοταν και ειναι ενας ανθρωπος αξιος σεβασμου…αλλα καποιοι εδω,πατανε και χρησιμοποιουν τα λογια του οπως τους συμφερει.
Δεν ακουσαμε κανεναν στο τελος να παραπονεθει ή να ζητησει απο μας προσωπικα επιστροφη χρηματων.Πως αυτο εγινε 2 μερες μετα,ειναι αξιο απορειας.
Επισης…θελω να δηλωσω υπευθυνα οτι φυσικα και δεν εχουμε χαμενο χρονο στην διαθεση μας για να ξημερωνουμε σε φορουμς κλπ δικτυα ανωνυμιας.
Για αυτους που ισχυριζονται οτι εχουμε δεκαδες διαφορετικα νικς ,μπορουν να το δουν με μια σχετικη ερωτηση στα αναλογα forums γιατι αυτο φαινεται απο το IP του καθενος.
Και ειμαι κατηγοριματικος…ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΣ LIVE ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΕΦΤΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΔΟΣ…ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΨ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ,ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΑΙ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ.
Οσα ακουστηκαν περι ξυλου κλπ,ειναι κατασκευασματα δικα τους,ειμαστε σε μια ηλικια που εχουμε την ωριμοτητα να λυνουμε τις διαφορες μας με τον λογο και οχι με τα χερια σαν τα παιδακια.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα κατσουμε και με σταυρωμενα χερια σε αναλογη επιθεση.
Δεν ζηταμε απο ολους να τα καταλαβουν αυτα…εμειςαπ την μερια μας ειμαστε ξεκαθαροι.Καποιοι τους κλεβουν συστηματικα και ασυστολα και ολοι με μας εχουνε προβλημα.
Λυπουμαστε αλλα δεν θα μπορεσετε να καταφερετε τιποτα με οση λασπη και να ριξεται.
Εμεις σαν οπαδοι,θα συνεχισουμε να κανουμε αυτο που γουσταρουμε και να τα δινουμε απ τις τσεπες μας.Δεν ζηταμε απο κανεναν οικτο,απλα οσοι δεν γουσταρετε το ονομα
METAL DEFIANCE πολυ απλα μην ασχοληθειτε ξανα…ουτε και σας παιρνουμε με το ζορι τα χρηματα σας.
Και επειδη καποιοι θα αναροτιουνται αν το UNITED DARKNESS θα επαναληφθει και του χρονου,λυπουμαστε για αυτο,αλλα θα το συνεχισουμε…και εκει να δειτε τα καλα…
Δεν πτοουμαστε απο ενα ματσο αμυαλους.Και μονο για αυτους τους 50-100 που μας γουσταρουνε οφειλουμε να συνεχισουμε και να τους δινουμε χαρα…και φυσικα να φερνουμε συγκροτηματα που κανεις αλλος δεν θα ρισκαρε να φερει στην Ελλαδιτσα.
Σε ολους τους φιλους που μας στηριζουν με την παρουσια τους και τα καλα τους λογια,οφειλουμε ενα ευχαριστω μεσα απο την καρδια μας,οι υπολοιποι δεν θα καταλαβουν ποτε…ας συνεχισουν να ζουν στην ψευτικο κοσμο τους,χωρις πραξεις αλλα μονο με ευκολολογια και ανωνυμια.Οι πραξεις του καθενος και το εργο του,δειχνουν ποιος ειναι.
Και επιτελους,ποσο πιο χαμηλα θα πεσετε καποιοι?
Αντε και καλο καλοκαιρι…
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(belfegor)

Κι εμένα θα μου φαινόταν περίεργο να έβγαλαν λεφτά από αυτό το live, μάλιστα συζητούσα κατά την διάρκεια του με φίλους πόσο μέσα μπορεί να μπήκαν.
Από την άλλη τα εισιτήρια όντως φαίνονταν false και αθεώρητα αλλά από την άλλη στ’αρχίδια μου κι αν δεν φορολογήθηκε, καλά έκανε.
Δεν ξέρω οι χεβιμεταλάδες τι προσωπικά έχουν, πείτε κανα κους κους για να διαλέξω πλευρά! Πάντως ο metal defiance δεν φαίνεται σκουλήκι.

Βέβαια από την άλλη τα stats είναι λίγο ασαφή όπως τα παρουσιάζει…

6:30

Μόλις γύρισα από wizard όπου και έκανα ένα γαμάτο πρόγραμμα (δίνω αυτοέπαινο όπως η Metal Defiance για το άγιο και αγνό έργο της) και με λύπη μου διαπίστωσα ότι είστε ένα μάτσο φλώροι, που δεν έχετε ούτε καν μισό αρχίδι, αφού με απειλήσατε μέσω πολλών pm και τελικά δεν φανήκατε…

εμμ, επειδή δεν έχω σκοπό να το αφήσω έτσι, θα τα πούμε αγαπούλιδες…και τότε θα δούμε εάν έχω αρχίδια…

Εδω κολλαει ενα

http://www.youtube.com/watch?v=hd7l45fwRrE

:lol:

Εμένα στ’ αρχίδια μου πάντως (έχω δυο, ναι! :D) κι αν έβγαλε λεφτά η Metal Defiance. Μαγκιά της αν το έκανε (που αμφιβάλλω πολύ) και η ευθύνη βαρύνει τους Primordial, αλλά ο έλληνας έχει γίνει τόσο ματζίρης που και για 5 ευρώ θα σκούζει σα γεροντοκόρη που της πήραν τον δονητή.

δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε διοργανωτής να μας παραθέσει τα έσοδα και τα έξοδά του. γιατί έχετε φαγωθεί όλοι τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω. στο λάηβ δεν ήρθα και δε μπορώ να ξέρω αν ήταν ή όχι θεωρημένα τα εισιτήρια. αυτό το “τα λεφτά μας πίσω!” είναι λίγο αστείο από τι στιγμή που βγήκαν όλες οι μπάντες και παίξανε. άλλο το να μην έβγαιναν οι primordial, άλλο το ότι βγήκανε και παίξανε σκατά, πολύ σκατά, πείτε το όπως θέλετε. αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι μπήκαν μέσα με 260 εισιτήρια, στο αν ήταν το λάηβ, πόσους υπολογίζανε δλδ? το ύφος της ανακοίνωσης δε μ’ άρεσε καθόλου πάντως.

:lol2: :lol2: :lol2:

:lol3: :lol3: :bow:

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!
:lol: :lol:

Αυτό…

Δεν κατάφερα να πάω λόγω δουλειάς,αλλά την επόμενη φορά θα είμαι εκεί να τιμήσουμε μια ΤΙΜΙΑ μπάντα!Ανέβηκαν κι άλλο στην εκτίμησή μου από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα!! :thumbup:

+1000

κ κει που λεει στην ανακοίνωση ότι όποιος λέει οτι πήγε μονο για Primordial μπλα μπλα ,του κατεβαζει μερικά καντήλια

ρε πούστη μου,κ βεβαια πηγα μονο γι primordial αλλά ηθελα κάγκελο,τι να κάνω ; πήγα απο την αρχή
δν ήξερα οτι κλείνατε κ πρώτο τραπέζι πίστα

το κούρασαν πολύ το θέμα οι της defiance…οσο ασχολουνται ,τόσο χειρότερη γίνεται η θέση τους

και μενα εδω και 10 σελιδες … βασικα αδιαφωρω αν μπηκαν η βγηκαν … αλλα μην δουλευομαστε κιολα ε

σοβαρα ομως το τοπικ γαμαει :lol: . Προσατανικ παρτο ολο πανω σου :lol:

για τετοιες ανακοινωσεις της Metal Defiance ζουμε … Τον ξερουμε αλλωστε τον Belfegor που δεν ασχολειται με αλλους ποτε . Βεβαια εχει τυχει να διαβασουμε και ολακαιρα τευχη του αφιερωμενα στο να κραζει συγκεκριμενο κοσμο *… δωσε τρουιλα μαστορα :smiley:

*ψαξτε εκεινο με Kaamos … μεγαλειωδες

Πω πω τι επικο τοπικ.
Δεν αγγιζει βεβαια τα απιστευτα υψη και βαθη της κοντρας Σταματουκος vs. Manowar+Manowar fans ή την καλτιλα της “συναυλιας” Epidemic στο Λονδινο στα early 90s αλλα εχει κατι το πιο underground, με ντοπιους παραγοντες, εγχωριο μετσαλ, λιγο απο εφορια (ειναι και επικαιρο), διατρητες αποδειξεις, διατρητες συναυλιες, και απεραντο κραξιμο με ή χωρις ονοματεπωνυμο και ευφανταστα νικ τυπου ΠιππεΡ (λιωνω). Φυσικα απειλες για ξυλο και ραντεβου στην “επομενη συναυλια” κλπ
:lol:

O Dude εχει δικιο σ’αυτο που ειπε. Η Metal Defiance και ο καθε διοργανωτης δεν εχει καμια υποχρεωση να βγαλει στη φορα τα οικονομικα της επειδη βγηκε καποιος και ειπε οτι ποτησανε τον ντραμερ και βγαλανε λεφτα και αλλα τετοια ωραια. Ο κεθενας μπορει να βγαινει μετα την καθε συναυλια και να λεει ο,τι του κατεβει.
Αμα καποιος εχει αποδειξεις οτι συνεβη κατι τετοιο, ας τις παει εκει που πρεπει και τοτε ας κατσει η Μetal Defiance να ασχοληθει. Με φημες και τραμπουκισμους δεν γινεται δουλεια.

Προσωπικα ποσως με ενδιαφερει αν η Metal Defiance εβγαλε λεφτα ετσι. Λες και ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο και ειναι τοσο μεγαλο σκανδαλο.

Κάτι ξέρει η ντιντι πχ, που απαντάει μ’ενα μέηλ, καλή ώρα:

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Όλοι οι λόγοι που παραθέτετε στην επιστολή σας είναι απολύτως αποδεκτοί.

Από την άλλη, το πρόγραμμα είναι αυτό και δεν αλλάζει, για πολλούς και διάφορους λόγους που ούτε εγώ δεν μπορώ να σας αναλύσω.

Στα υπόλοιπα Sonisphere της Ευρώπης, λειτουργούν με παρόμοιο, αν όχι τον ίδιο τρόπο.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας.

Με εκτίμηση,

Didi Music-Big Star Promotion:

(κοπυράιτ από άλλο συναυλιοθρεντ)

και ξεμπερδεύει. Τι τους περάσατε, τίποτα τυχαίους.

Έτσι…Βασικά από που κι ως που, να κάτσει διοργανωτής να δικαιολογείται για το αν έβγαλε κέρδος ή όχι…Δεν κατάλαβα τη νοοτροπία που έχουν μερικοί κομπλεξικοί.Τι είναι ρε μεγάλε, φιλανθρωπικό ίδρυμα, που δεν σκοπεύει σε κέρδος?Και σιγά μην στο αναλύσει κιόλας.Και στ’αρχίδια μου που δεν ήταν θεωρημένα τα εισιτήρια,τι έγινε?
Και να είχαν την ευθύνη και δεν έπαιζαν και τα μισά συγκροτήματα, να πω οκ, είναι μαλάκες, έπρεπε να δώσουν κάτι πίσω ή να κανονίσουν πάλι συναυλία με το ίδιο εισιτήριο.
Αλλά εδώ είπε ο Άλαν, οτι θα έρθουν να παίξουν είτε τσάμπα, είτε με 5-10 ευρώ εισιτήριο και ούτε αυτό σας κάνει.Δηλαδή έλεος…

pwpw…nekra…paei teleiwse kai auto…stenaxwrithika…

Έλεος παιδιά… ας λήξει κάπου… μια ζωή γκρίνια κλπ… ο κλασσικός ο λακαμάς ο έλληνας…

τέτοιες προσπάθειες πρέπει να τις υποστηρίζουμε όσο μπορούμε!!!

Για λογους που ισως εχουν εξηγηθει (σορρυ δεν εχω χρονο να διαβαζω τα παντα) η εμφανιση των Draconian στο An δεν καλυφθηκε ποτε…

Να φανταστω οτι κατι αναλογο θα συμβει και με το United Darkness Fest?:-k Πολυ περιεργος θα ημουν να μαθω τους λογους αν οντως παιζει κατι τετοιο… Και μην μου πειτε οτι ειχε πιει ο Simon.#-o
Μπορει να καλυφθει το live οπως εγινε και στο forum απο τους χρηστες με οσα παρατραγουδα τυχον υπηρξαν.

Cheers!!