Όπως και το Up the Hammers δεν καλύφθηκε ποτέ…
Απο μικρος ο συμφορουμιτης Ripper ηταν οξυθυμος και ειχε προβλημα στο σχολειο με τους καθηγητες αλλα ελεινε παντα τις διαφορες του
http://www.youtube.com/watch?v=nC4ZrxBPPCA&feature=related
(Mονο για χαβαλε γινονται ολα γιατι αλλιως δεν τραβαει το θεμα αλλο)
Οι Draconian δεν καλυφθηκαν ποτε, επειδη δυστυχως εκεινη την εποχη ημουν ο μονος στο site που εχει πραγματικη επαφη με τη μπαντα και δε μπορουσα να το αναλαβω. Ανθρωποι ειμαστε. Το κειμενο για το United Darkness ομως εχει γραφτει, λιγη υπομονη και θα το διαβασετε συντομως
edit: η αληθεια ειναι πως μου βγηκε λιγο περιεργο, κι οπως θα καταλαβετε, αποτυπωνει τα πραγματα κατω απο την δικη μου υποκειμενικα αντικειμενικη αληθεια. λολ
ωχ_____
Κι εγώ το ίδιο πράγμα σκέφτηκα.
Γιατι σβηστηκε το τελευταιο ποστ μου?
Εντιτ:Καποιος πρεπει να βρει γυναικα
Σωστοτατος ο Ανγκμαρ
ΟΚ, το διαβασαμε και μπορω να πω πως μ’αρεσε η δικη σου υποκειμενικα αντικειμενικη αληθεια!
Η αληθεια ειναι πως εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να πω πως αισθανθηκα πολυ διαφορετικα απ’ο,τι περιγραφεις… Μαλιστα οταν διαβαζα το review μου χαν ερθει στο μυαλο οι στιχοι απο Heathen Tribes και ειδα μερος τους γραμμενο στο τελος!!8O
Οπως ειχε γραψει και ο ιδιος ο Alan: “This is our homage, our simple anthem to you all. Take it for what it is and with the respect it is meant…”
Iσως αυτη τη φορα να το εννοει περισσοτερο απο ποτε…
οι Έλληνες black metallers Dodsferd όσον αφορά τις δικές μου, τουλάχιστον, εντυπώσεις, νίκησαν μέχρι και τους Φιλανδούς Behexen που ακολούθησαν στη σκηνή, οι οποίοι φυσικά συνοδεύονταν από ένα ανάλογο cult image που ομολογουμένως ταιριάζει στη φύση της μουσικής τους.
Ακριβές σκορ?
Όβερ ή άντερ?
Πόσα γκολ?
Ημίχρονο-τελικό?
Σκόρερ?
Αν και λείπουν τα παραπάνω, όπως λένε κι αυτοί που ξέρουν, ωραίο ριβιού.
Θενκς guys. Η γνωμη σας σημαινει πολλα για μενα.
Ειμαι σιγουρος παντως πως υπαρχουν πολλοι που δεν περασαν καλα, αλλα αφου το ευχαριστηθηκα, δε μπορω να γινω πιο ‘‘αντικειμενικος’’ και να γραψω κατι που δεν το νοιωθω / πιστευω. :? Πειτε με fanboy αν θελετε, γνκ εχω αποδειξει πως δε φοβαμαι να κρινω τις αγαπημενες μου μπαντες (συνηθως τις κρινω αυστηροτερα απ τις κανονικες), αλλα αυτη τη φορα δε μου βγηκε κατι αλλο παρα θετικα συναισθηματα. :-s
Από το facebook της μπάντας:
Due to circumstances beyond our control we are now left in a position to advertise for a drummer.
We need someone who is determined, commited to their craft, who can step up to the plate of touring and playing big festivals. Previous experience would of course be preferable.
No half measures, no glass is half empty attitudes…Someone who will bring their style and energy to the band and of course a fucking killer drummer. Nothing less.
There is a new album in the offing, the possibility of standing on the stages of some of the biggest metal festivals in 2011 and of course some form of income from those…
It’s preferable they know extreme metal of course, thats where we came from, but more importantly, the Maidens, Sabbaths, Motorheads and Thin Lizzys of this world as thats where the drumming in Primordial has for the most part been holding court…Samples available on www.myspace.com/primordialofficial
We rehearse in Dublin of course so a proximity to there is preferable but we are not adverse to someone from abroad who can work hard when the time comes and is near enough to a Ryanair terminal, or a relocation to Dublin is also a possibility…
If you are interested please contact
κανε live στην ελλαδα και θα χασεις την θεση σου.!!
Τελικά όπως κάποιοι είχαμε προβλέψει μία ώρα μετά τη συναυλία, δεν τη γλίτωσε ο Simon-άκος μας… κρίμα, αλλά ας πρόσεχε λίγο κι αυτός.
Ελπίζω να τον ξαναπάρουν κάποτε, γιατί είναι μέρος της ιστορίας του γκρουπ, αλλά ας είναι, τώρα προχωράμε και βλέπουμε.
Τώρα για το review, τελικά όντως ο Γιάννης αποτύπωσε την ουσία του τί έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Μπορεί να αισθάνομαι ότι είδα διαφορετική συναυλία απ’ αυτόν, αλλά έδειξε ότι αυτό το ξέρει κι ο ίδιος και το συμπεριέλαβε ως στοιχείο. Αυτή την αντίθεση δηλαδή στην ψυχολογία όσων περίμεναν πως και πως να τους δουν για πρώτη φορά και αυτών που τους είχαν δει (και μάλιστα κάποιοι 2 και 3 φορές), ήταν λίγο πολύ “χορτασμένοι” και άρα δεν τα βάψανε και μαύρα με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Βέβαια οι αμπαλιές που μου λεγε μετά το live, ειδικά για τους Priest… δε νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ να επανορθώσει γι’ αυτές. Δεν τις μεταφέρω μόνο και μόνο για να μην τον κάνω τελείως ρόμπα… :roll:
Μπα, δε ντρεπομαι. Εξακολουθω να θεωρω το Demolition συγκλονιστικο Priest δισκο. Και το British Steel ειναι λιγο υπερτιμημενο, Sin After Sin, Sad Wings, Killing Machine!!! διαλεξε και παρε, ολα το νικουν κατα κρατος. Αμε. Ειδικα το Killing Machine, ισως το πιο αδικημενο Priest album ever.
Περιμενω τις ντοματες.
Μετά από αυτή την πρόταση και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα δεις ανάθεμα για 12η φορά (χωρίς να ντρέπεσαι) οδηγούμαστε στο -ασφαλές πλέον- συμπέρασμα ότι είναι πολύ κοντά η μέρα που θα θεωρείς αγαπημένο σου τρόπο διασκέδασης το να αλείφεσαι με λάδι και να αυνανίζεσαι βλέποντας ΗΕ-ΜΑΝ. Ψάξου.
έντιτ μετά το αποκάτω ποστ. Τουλάχιστον δε θα νιώθεις μόνος. :hippy:
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ. british steel my ass. sin after sin, killing machine εννοείται καλύτερα. καλά, το sad wings τι το γραψες, αυτονόητο ήταν.
γρακχος, τσιμουδιά. άντε, τσικουδιά έστω. bleeding αμπαλος…
Look out, here’s Starbreeeaaakeeeeer, cruisin’ into toooown
π.σ.: καλα, σταματαω. να το παιξουνε λαιβ ομως αυτο. χτες.
Καλά σας γαμάει το Μπρίτις Στηλ κοριτσάρες μου!
The Rage δεν έχει κανένα απ αυτά που λέτε οπότε :bye:.
Τζων, ακριβώς τα ίδια εισέπραξα απ’ το live man, ειδικά στο σημείο για το ρομαντισμό και την ειλικρίνεια πόσο δίκιο έχεις! Και καλά έκανες και το “άργησες” κάπως το report, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να αφήνει κάποιος να περάσει ένα διάστημα απ’ το live ώστε να φιλτράρει καλύτερα κάποια πράγματα.
λωλ, όποτε λες για μπριτις στηλ, το ίδιο κομμάτι αναφέρεις :roll:
μάλλον είσαι κι εσύ ΑΜΠΟΛΟΣ.