Οκ. Τράβα λοιπόν Sonisphere που θα πληρώσεις 4 μεροκάματα και θα δεις 4 mainstream μεγαθήρια. Και εκεί θα λιώσεις καλοκαιριάτικα και θα φας και σκόνη. Το Αν στο κάτω κάτω έχει μια καλτίλα έτσι όπως είναι, ενώ το terra vibe μια σκατίλα…
[SIZE=“7”]Deströyer 666[/SIZE] λεει, τωρα το βλεπω
unchain the wolves συγκινησις και κοπανημα…για οσους επιβιωσουν απο τις προηγουμενες μερες στας αθηνας
Και τα 2 χαλια ειναι.
28 ευρω για 3 μπαντες απο το εξωτερικο μια χαρα μου φαινεται παντως.
Εδω οι Isis ειχανε 30 ευρω στο ΑΝ πριν 3 χρονια.
Κάθεστε και ασχολείστε με ανούσια πράγματα και δε βλέπετε το ποστ μου :!::!:
παιδια επειδη ειμαι φανταρος κ δεν πηρα πρεφα,primordial κατεχω.για τους αλλους μμια γευση??εισητηρια που???sorry κ ευχαριστω!!
Destroyer 666 : Black/Thrash και σιγουρα απο τις καλυτερες μπαντες του ειδους.
Behexen : Φινλανδοι Black Metallers http://www.myspace.com/congregationofbehexen
Edit : Στο Myspace των Destroyer666 εχει αυτο…
Jun 4 2010 8:00P TBA Athens
Jun 5 2010 8:00P TBA Athens
τυπογραφικο ?
σε ευχαριστω deathster!!tickets???
Δεν υπαρχει προπωληση,οπως και στα περισσοτερα λαιβ του Metal Defiance…
Τσακ! Το ξερα…
Nihilist μην εκτίθεσαι…
Πλάκα θα 'χει να κατέβουμε και να μη βρούμε :lol::lol:
…το μονο που λεω εγω ειναι οτι δεν μπορει ενα φεστιβαλ που στοιχιζει max 10-12 χιλιαδες ευρω να εχει εισητηριο 28 και ενα αλλο που στοιχιζει μερικα εκατομμυρια ευρω να εχει 85… ειναι απλα τα πραγματα.εδω τους draconian τους ειχε 22 ευρω και μπορει να επαναλαμβανομαι αλλα οι bolt thrower ερχονται με 20!!!ο συγκεκριμενος διοργανωτης στο παρελθον εχει φερει μπανταρες με εισητηριο παρα πολυ χαμηλο!! απλα νομιζω οτι τωρα πλεον το βλεπει με πιο κερδοσκοπικο ματι… ετσι και αλλιως εγω στο live θα παω αυτο ομως δεν ανερει το δικαιωμα μου στην κριτικη.
ευχαριστω
α) οι bolt thrower, ως γνωστόν, ζήτησαν οι ίδιοι να έχει μειωμένη τιμή το τικέτο.
β) το φεστιβάλ που κοστίζει εκατομμύρια, έχει και πολλαπλάσιους “πελάτες”. απλά τα πράματα.
ενώ πριν με τι μάτι το έβλεπε…με φιλανθρωπικό
nihilist οκ ρε μαν, καταλάβαμε πως δεν σ’αρέσουν οι primordial, ενα ποστ είναι αρκετό για να εκφράσεις την αποψη δυσαρέσκειας σου για κάποια μπάντα, σε ένα θρεντ.
Για να σε προφυλάξω στο λέω, όχι τίποτα άλλο, γίνεσαι και ρόμπα με τις βλακείες που λες (γράφεις και σε ολόκληρο ROCKING.GR).
φιλαρακι δεν ειναι αναγκη να ειρωνευεσαι…εγω δεν νομιζω οτι θυγω καποιον με τα λεγομενα μου!!
Μόνο την ορθογραφία.
Πάλι τα ίδια. Το avatar candy candy και η υπογραφή σε κάνουν να πιστεύεις ότι είμαι αγόρι #-o
Πολύ στραβά το πήρες και απ ότι φαίνεται δε σηκώνεις και χιούμορ. Κρίμα :? Τα επιχειρήματά σου σχετικά με το πόσο στοιχίζει το live και πόσο το χρεώνουν μπάζουν από παντού. Πόσα άτομα θα πάνε primordial και πόσα sonisphere ??? επίσης αναφέρεις τους bolt thrower οι οποίοι θα παίξουν στο gagarin, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από το an και στους οποίους πάλι θα πάει περισσότερος κόσμος. Ακόμα, οι draconian που αναφέρεις ήταν το μοναδικό ξένο συγκρότημα που έπαιξε εκείνη τη μέρα…δεν ισχύει το ίδιο με στο φεστιβάλ στο οποίο αναφέρεσαι. και τέλος οι διοργανωτές βλέπουν πάντα τα live κερδοσκοπικά κα πάντα θέλουν να βγάλουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται
sorrry εχεις δικιο δεν προσεξα την υπογραφη…αλλα επειδη το θεμα αρχιζει να ξεφευγει …ο καθενας εχει εκφρασει την αποψη του ολοι μπορουν να την δουν οποτε ολα καλα…
συμφωνω με necromantia… Πολυ καλυτερα θα ταν να φερνε καμια σκανδιναβικμπλακ μπαντα πχ Horna,Sargeist παρα Primordial.Υποθετω πως το εισητηριο ειναι τοσο λογω των Primordial
ρε παιδια μην λεμε λαλακιες ειναι ενα μινι φεστιβαλ με ξενα συγκροτηματα και τα 28 γιουρια ειναι μια καλη τιμη. το αν δεν χωραει εκατομυρια αλλα καπου 600 ατομα και τα συγκροτηματα δεν ερχονται με ταξι στην αθηνα. οι [SIZE=“4”]PRIMORDIAL[/SIZE] λαιβ ειναι απιστευτοι για οσους δεν τους εχουν δει ζωντανα.