United Darkness Fest : Primordial, Deströyer 666, Behexen, Dodsferd 05/06/10 @ ΑN

Εγώ πάντως θα έδινα το 28άρι για τους DESTROYER 666 μόνους τους. Κι έρχονται κι από μακριά ε.
Αλλά είχα φτιαχτεί τρελά στην αρχή που ήταν να έρθουν οι DEN SAAKALDTE ρε γαμώτο, κρίμα. Αυτοί οι δύο σε μία μέρα, ονείρωξη.

Μια χαρα ειναι το λαιβ και η τιμη αρκετα καλη…Απο κει και περα οποιος θελει ερχεται,οποιος θελει οχι…δεν χωραει αλλη συζητηση σε αυτο το θεμα γτ ξεφευγει.

Dodsferd λέμε ρεεεεεεε!!!:metal::metal::metal::metal:

Θα συμφωνησω! :stuck_out_tongue:

Πραγματικα 0.

Ερχεται ο Danny των Anathema με 15 ευρω εισιτηριο, ο οποιος ουσιαστικα ειναι ενας ανθρωπος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με μια ακουστικη κιθαρα και το εισιτηριο ειναι υπερκομπλε, παρολο που δεν παιζει σε κανονικο χωρο.

Και γκρινιαζουμε, επειδη μας φερνουν 3 ξενες μπαντες στο An με τους Primordial για headliners, οι οποιοι δεν καταφεραν να κανουν sold out ουτε την τρυπα-παυλα-underworld, εποχες που το εισιτηριο ειχε 17 ευρω. Βαλτε κατω + τα αεροπορικα, κλπ, για το ολο πακετο.

Σοβαρευτειτε.

Edit: ή παμε να δουμε τους Paradise Lost την επομενη φορα που θα ερθουν ξανα μονοι τους, με 35 ευρω ξερωγω.

600 άτομα στο ΑΝ???
Θέλετε να πεθάνουμε στ’ αλήθεια εκείνη τη μέρα, ε?

400 μάξιμουμ, για να αναπνέουμε.

Δεν νομίζω εξάλλου να υπάρχει και πολύ μεγαλύτερη ζήτηση, εκείνες τις μέρες υπάρχουν ένα κάρο μικρά λάηβ κι επίσης πολύς κόσμος θα τα έχει ήδη σκάσει για τα μεγάλα φεστιβάλ. Κι όπως λέει και ο Άνγκμαρ, οι Primordial δεν γέμισαν ούτε το Underworld (νυν Sin City).

Οπότε hellboy, το λες και μόνος σου θα κοστίσει 10-12000, do the math λοιπόν:

28*400 = 11.200.

Αλλά δε λέω ότι είναι και φτηνό, ε.
Απλά ότι είναι λογικό.

Ωπα ρε μαγκα, μην μας δειρεις κιολας!:stuck_out_tongue:

Επιτελους! Που σαι συ ρε αρχοντα? Αντε, πες τα γιατι θα τρελαθουμε δω μεσα…

Και ουτε καν. Πολυ οριακο ειναι κ αυτο για να ζησουμε.

Θυμάστε πριν 2-3 χρόνια τι γινόταν στο Αν με Atheist, Desolation;;;;

Τέλη Αυγούστου νομίζω πως ήταν… τίγκα τελείως το μαγαζί…
λιώσαμε… χαχα…

350-400 καλά πιστεύω πως θα είναι!!
Βασικά όσο το δυνατόν περισσότεροι γιατί οι εκδηλώσεις του Metal Defiance, προσωπική μου άποψη, πάντα αξίζουν :wink:

Ναι δεν λεμε το αντιθετο,αλλα να φχαριστηθουμε και το λαιβ…μην πεφτουμε σα τα κοτοπουλα! :stuck_out_tongue:

θα φέρω το σπαθί μου και νομίζω ότι σε έχω :lightsabre::lightsabre:

καλά σίγουρα!!! :D:D

Πάλι καλά που βλέπω τα παιδιά σε καμιά συναυλία και με ενημερώνουν για πράγματα που μου ξεφεύγουν, αλλιώς θα ερχόταν ο Ιούνης κι εγώ δε θα είχα πάρει χαμπάρι ότι έρχονται για live οι [SIZE=“7”]PRIMORDIAL!!![/SIZE]

Τενκιου βέρι ματς μουτς Κολοκύθα!

Επίσης άκουσα λίγο Destroyer666 και φαίνεται ότι είναι από τις black-ιές που μπορώ ν’ ακούσω μια χαρά! Μια που θα παίξουν κι αυτοί λοιπόν θα έχω κίνητρο να ασχοληθώ μαζί τους και να περάσει ευχάριστα (το λιγότερο) η ώρα εκείνη τη μέρα μέχρι να γίνει αυτό που βασικά οι περισσότεροι θα περιμένουμε να γίνει!

Όπως είπε και ο εκφωνητής στο NBA Dunk Contest 2000, μετά το κάρφωμα κάτω από τα πόδια του Vince Carter:

[SIZE=“5”]LET’S GO HOME! LET’S GO HOME LADIES AND GENTLEMEN! THIS IS OVER[/SIZE]

All life is over. Primordial Live.

Κούκλα είναι, κρατήστε μου μία.

Εννοείται! Στο φεστιβαλ θα υπαρχουν και αφισες φυσικα, αλλα και αναμνηστικα-εκπληξη

ομορφα

Οι Primordial δεν χανονται, θα ειμαστε και εμεις εκει!!
Οσο για την αφισα, εχει ενα μικρο ορθογραφικο λαθακι στο Indipendent ειναι Independent, εκτος και εαν εχει γινει σκοπιμα :stuck_out_tongue:

Θα υπάρξει προπώληση?Και αν ναι, πότε ξεκινάει?

απ ότι ακούεται δε θα έχει προπώληση. Ελπίζω να πάντως να αλλάξει και να έχει, γιατί θα κάνουμε 100 χρόνια να μπούμε :frowning: