Για αγορα παντως οχι. Εχει απαγορευτει λογω οπισθοφυλλου & λογοτυπου.
Επισης αξιζει να αναφερουμε τα μελη.
* Geoff Rickly of Thursday – vocals, guitar
* Daryl Palumbo of Glassjaw and Head Automatica (unconfirmed)
* Ben Koller of Converge (unconfirmed)
…η ταυτοτητα των οποιων (περαν του Geoff) δεν εχει αποκαλυφθει επειδη παιζουν δικαιωματα απο εταιριες κι ετσι. Οι ιδιοι διατηρουν ενα cult status και στις φωτογραφησεις εμφανιζονται με μασκες του Ροναλντ Ριγκαν.
Οι στιχοι φυσικα ειναι πολιτικοποιημενοι.
Επισης φημολογουμενα μελη:
Christopher “Chree” Conger (ex-The number 12 looks like you)
Jonah Bayer (The Lovekill)
Eric Cooper (Made Out of Babies)
The album received a limited edition CD release that was only available through the Eyeball Records webstore. Only 1,000 copies were sold. The album will not be released in stores because of copyright issues with the cover image, which is essentially the same image used for The Beatles’ Abbey Road, but with The Beatles engulfed in flames.
Πάντως έχει πλάκα που τους έκλειναν μια-μια τις σελίδες. Άρχισαν με το facebook και μετά τους έκλεισαν και το myspace. Μου έκανε πολύ εντύπωση το οτι ήταν featured band (στην αρχική σελίδα δηλαδή μαζί με όλα τα pop/rock που παίζουν τα ραδιόφωνα)
Σε όσους άρεσε το album μπορούν να ακούσουν και orchid (καμία σχέση με opeth) τους οποίους τους αναφέρουν σαν μεγάλη επιρροή, οι οποίοι έχουν και split με pig destroyer.
Ο δίσκος είναι πολύ καλός. Βέβαια τώρα για το ακροατήριο έχω και τις επιφυλάξεις μου, γιατί εγώ που δε πολυακούω τέτοια με ενθουσίασε 3 φορές που τον άκουσα. Ρε γμτ όταν η μουσική είναι καλή και υπάρχει πάθος (ξεχειλίζει στο δίσκο), τα πράγματα γίνονται τόσο εύκολα…
Το “Say Goodbye…” είναι κομματάρα όντως, το ξεχωρίζεις αμέσως. Δεν το βαλαν τυχαία τελευταίο…
Aν θέλετε κάτι μπορείτε να στέλνετε πιεμ στους χρήστες που έχετε δει ότι μπορούν να σας βοηθήσουν. Να είστε σίγουροι ότι θα χαρούν να το κάνουν Κρίμα να γεμίζουμε όλα τα θρεντς με τέτοια ποστς… θενξ