Εξίσου περίεργος είμαι να δω τι θα παίξει ο Gus G. Προφανώς αρκετά από το προσωπικό του, αλλά τα άλλα τι θα είναι; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε αυτό το λάιβ θα βασιστεί σε σετλίστ των Firewind. Τέλος πάντων, αυτή η αίσθηση ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει είναι και το δυνατό χαρτί αυτής της συναυλίας. Έχω βαρεθεί τα λάιβ συγκροτημάτων σε περιοδεία που παίζουν ακριβώς τα ίδια τραγούδια, με την ίδια σειρά, με τις ίδιες ατάκες ανάμεσα, όπως το προηγούμενο βράδι στη Σόφια, το παραπροηγούμενο στο Βελιγράδι κτλ. Άντε να δούμε κάτι, έστω και λίγο, να δημιουργείται μπροστά μας, να συμμετέχουμε σε κάτι που έχει να κάνει με τέχνη…
Παιζει απο τον νεο δισκο του,και κανα 2-3 διασκευες.
Παρακαλώ να επιβεβαιώσετε όσοι πήγατε στο «Κύτταρο» την Τρίτη για εμάς που θα πάμε Τετάρτη.
Τόσο για τις ώρες όσο και για το merchandise (και κυρίως τις [I]τιμές[/I])
Καλησπέρα,
Γύρω στις 9:30 άρχισαν να γρατζουνάνε.
Δυστυχώς το cd του gus τελείωσε ,καλή τιμή για όσους το πρόλαβαν (10ευρώ)
Μια μπλούζα που πήρα ήταν στα 15.
μετα το live κατσανε για καμια φοτο;
Ποιος ασχολειται με το cd οταν ειχε 15 το LP??
Οι μπλουζες ήταν απο 10-15? ενω υπηρχε και ενα cd και lp του Leven το οποιο δυστυχως λογω αφραγγιας μετα απο αρκετες τελευταιες αγορες δεν μπορεσα να τιμησω. Πρεπει να ηταν καποιο project (Swedish metal ή καπως ετσι ήταν ο τιτλος του)
Τελείωσαν 1:30 και δεν είχα το περιθώριο να το διαπιστώσω.
Ον αουρ γουει αουτ πάντως ο φίλτατος Ματς είχε πάρει ήδη θέση για υπογραφές στο merch (και όχι μόνο).
Δεν με ενδιέφερε προσωπικά κάτι άλλο και δεν είδα όνομα του project.
Το lp σίγουρα άξιζε αλλά όπως και εσύ πρόσθεσες-λόγω των δύσκολων καιρών- το ταλιράκι φυσικά και θα το σκεφτούμε.:-k
Μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες συναυλίες σε ανάλογες τιμές.
Απιστευτη λαιβαρα! Τιγκα το κύτταρο μέχρι το τέλος… Θεος ο Jorn… μεγαλο λαρυγγι τελικά, το διαπιστώσαμε και από κοντά… Έκπληξη της βραδιας για 'μένα ο υπερθεος Mats Leven… Ρε παιδιά τι φωνή ήταν αυτή; Ακόμα και στα κομμάτια τους γκας τον οποίο δεν γουσταρω και πολυ, ο Mats εδωσε ρεστα… ηταν ο λογος που εμεινα μέσα στο κυτταρο για ολη την εμφανιση του γκας… Για uli τι να πουμε; οσοι ηρθαν στην προηγουμενη εμφανιση τον ιουνη ξερουν… απιστευτος παιχταρας, μας το απεδειξε και παλι… Καλύτερη φωνή να είχαν μόνο σαν μπάντα και όλα θα ήταν τέλεια… Τέλος ένα άπειρο respect σε μπασσιστα και ντράμμερ που έπαιξαν 3 ολόκληρα σετ (με Jorn, με gus και με uli)… Ναι έχουμε συναυλιακό μεσαίωνα επειδή δεν έρχονται maiden… οπωσδήποτε…
…άντε μπράβο, φτιάξτε μας λίγο για σήμερα…
Ειχε αρκετο κοσμο αλλα τιγκα δεν το λες σε καμια περιπτωση. Προς το τελος εφυγαν πολλοι και ηταν λογικο λογω ωρας και καθημερινης (μεγαλο φαουλ για μενα. Ας ξεκινουσε 8 ). Με κουρασε καπως και η μεγαλη φλυαρία στα solo. Οκ, κιθαριστικη βραδια αλλα να εχουν να πουν κατι τα solo. Μπλι μπλι και μπλι μπλι ξανα και ξανα…Μια φορα αρκει. Κατα τ’αλλα απολυτα σωστος. Με καλυψες απολυτα.
'Οντως το μπλι μπλι είναι κουραστικό,δεν μπορώ να πω ότι έφυγα πάντως κουρασμένος(πέρα της ώρας).
Ο ήχος γενικά μου φάνηκε να χάλασε κάπως μετά απο το πρώτο σετ του πανμέγιστου(λέγε με Jorn)
Σαν γενική εμπειρία βάλιου φορ μανει θα έλεγα(ειδικά σε προπώληση).
Αν κάποιος συμφορουμίτης θέλει να βρεθούμε σήμερα(ναι τιμάμε ότι αγαπάμε:p) για παρεάκι,θα έχει ακόμα περισσότερη πλάκα.
Άντε ωραία! Χορταστικό σετ και ορεξατους γκας, ουλι και λοιπούς διαβάζω! Αναμένουμε για σήμερα!
Believer επειδή θα πάω μόνος αν θες πάμε παρεούλα, στείλε πμ
Μου (μας) έκανες την καρδιά περιβόλι
Στο (Βρετανικό) Amazon κοστολογείται [μαζί με τα μεταφορικά, κόψανε βλέπεις και το Free Super Saver προς Ελλάδα τα μουνόπανα :x και δεν μπορούμε να το συνδυάσουμε με άλλη παραγγελία] [B]£12.68[/B], δηλ. λίγο πάνω από ?14.
Στο Play δε, 15άρι ακατέβατο.
Άντε να ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ!
T-shirt δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω, τα μπλουζάκια ΔΕΝ ακούγονται…
καλα ηταν.το cd απο το project του levens πηρα μονο.ο οποιος εμφανιζοταν που και που και εβγαζε φοτος και υπεγραφε.στο τελος μονο ο jorn εκατσε.μεχρι να φυγει και ο τελευταιος απτο κυτταρο.ο gus την εκανε με ελαφρα μετα το live.γιαυτο και θα ξαναπαω σιγουρα να τον δω.
Δυστυχώς είναι έτσι όπως λέει ο φίλος Mike(και γιατί να μην τον πιστέψω άλλωστε) ,κάτι τέτοια πράγματα είναι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.
Μάλλον τα παιδιά με τα cd των συμπαθέστατων-κατά τα άλλα- Firewind έβγαλαν τα εξώφυλλα από το σπίτι γιατί έπρεπε να πάρουν μια ανάσα βρε αδερφέ.:afro:
[B]Άτιμε Καραμητρούδη!
Που να σου σκεβρώσουν η ταστιέρες των ESP!
Που να σου καούν οι λάμπες των Blackstar![/B]
ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ CDs ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
[U]Edit[/U]: Και βινύλια γιατί ο κολλητός που σκέφτηκε «ας μην το πληρώσω τώρα και το κουβαλάω κατά την διάρκεια της συναυλίας, θα το πάρω στο τέλος», πήρε από τα 3 το μακρύτερο.
Εκτός και αν είναι θέμα Century Media οπότε πάω πάσο (και παίρνω πίσω τις κατάρες)
Σε κάθε περίπτωση, στην Ελλάδα του 2014 το παραπάνω τάληρο που θα κληθεί να καταβάλλει ο οπαδός για την απόκτηση του digipak ή βινυλίου ΜΕΤΡΑΕΙ.
Το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παω σε αυτο το live αλλα απο την Δευτερα ημουν αρρωστος και δεν μπορουσα και να λειψω απο την δουλεια, γενικα σκατα εβδομαδα και δεν μπορεσα… Κριμα, με εψηνε πολυ η ολη φαση, πρεπει να αξιζε και με το παραπανω.
Mε καλυψε απολυτα η κριτική του ρόκινγκ για όλα και όλους, πλην jorn γιατί απλά δεν τους είδα…
Δυνατό live, ίσως και πιο δυνατό απο οτι επρεπε…αναμφισβήτητα θετικό πρόσημο…
Κι εμείς την πατήσαμε με τα βινύλια…πού να τα κρατάμε τώρα, άσε στο τέλος…και τελικά φεύγοντας κρατάγαμε τ’αρ#&*δια μας…
[SPOILER]Και τώρα κάτι για τον Uli και μόνο…
[SPOILER]Άκουσε Τρισμέγιστε, είσαι ο [B]ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ[/B]με την κιθάρα εκει έξω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Δυστυχώς δεν αλλάζει και το σετλιστ σου. Καλοί και άγιοι οι σκορπιοί, αποτελείς ακρογωνιαίο λίθο στην ιστορία τους και στο μύθο τους, αλλά, αλήθεια, μόνο αυτά έχεις φτιάξει εδώ και 40 χρόνια; Εγώ, που έχω το Sails of Charon μέσα στα 10 πιο αγαπημένα μου κομάτια ever, κοντεύω να βαρεθώ να το ακούω και να ξέρω πώς θα το παίξεις, πόσο θα το τραβήξεις, πώς και πότε θα το τελειώσεις…ήμαρτον. Electric sun, δόξα τω Θεώ, τρεις δισκάρες, να μην πω τι κολοσσός ήταν και ο τελευταίος σου… Και επειδή όσοι σε ακολουθούν, ΞΕΡΟΥΝ, δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κανέναν αν έπαιζες και κάτι από τις εκπλητικές διασκευές κλασικής μουσικής, που έχεις κατά καιρούς φτιάξει… Αυτά, τα είπα και ξεθύμανα…[/SPOILER][/SPOILER]