UNITY pt1 : ULI JON ROTH / GUS G. GREEK TOUR 2014 ! ( Ft. JORN LANDE & MATS LEVEN )

ααααααααα αυτά είναι νέααααααααα… τρελαίνομαι :D:D:D
https://www.facebook.com/events/1516528971905464/

Θεσσαλονίκη 8/3/2014 στο Βlock 33 !

να αναμενουμε κ Αθηνα λογικα;

Οπως μου ειπε ο Αραβιδης αυριο θα βγει η ανακοινωση για Αθηνα

Αντε επιτελους!!!Ανμονη εως τοτε…#$%&#%@$%@$%#!@

MAXIMUM PLEASURE ATHENS…!!!
TΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ LIVE ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 18 EUROS MEXΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ μετα το περας της ημερομηνιας το εισιτηριο θα κοστιζει 22 euros και στην εισοδο το ιδιο! Η προπωληση ξεκιναει την επομενη βδομαδα την Παρασκευη 7 Φεβρουαριου απο το Shiva Records , Monsterville ( Σπυρου Τρικουπη 10 , εξαρχεια ) & Νο Remorse , μεσω internet στο ticketarena.gr απο αυριο! Spread the word please!

Κέρκυρα - 7 Τεχνών: Παρασκευή 7 Μαρτίου

Έδεσσα - Καναβουργείο: Κυριακή 9 Μαρτίου

ποιος να μας το έλεγε… ο Roth ανα την Ελλάδα με GusG

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΒLOCK 33
Τιμή: 18 euro μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου και από εκεί και έπειτα 22 euro μέχρι τη μέρα του live.
Σημεία Προπώλησης: Ticket House, Alone, Dizzy Dolls, Bar Διώροφο (Καλαμαριά).

ΑΘΗΝΑ: ΤΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΚΥΤTAΡΟ
Τιμή: 18 euro μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου και από εκεί και έπειτα 22 euro μέχρι τη μέρα του live.
Σημεία Προπώλησης: No Remorse, Sirens, Shiva, Monsterville.

Επίσης, στην από κάθε άποψη εξαιρετική συνεύρεση επί σκηνής των Uli Jon Roth και Gus G, πέρα από τις εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο προστέθηκαν δύο ακόμα συναυλίες σε πόλεις στην χώρα μας. Μια στην Κέρκυρα και μια στην Έδεσσα.

Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες και οι χώροι είναι οι εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΕΠΤΑ ΤΕΧΝΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΒLOCK 33
ΕΔΕΣΣΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΚΑΝΝΑΒΟΥΡΓΕΙΟ
KYΠΡΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ / SAVINO LIVE
ΑΘΗΝΑ: ΤΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΚΥΤTAΡΟ

Πηγε κανενας Κερκυρα να μας πει εντυπωσεις?
Εγω εχω κλεισει για Τεταρτη.

επειδη δε θα μπορεσω τελικα, αν θελει καποιος εισητηριο 18 ευρω για την τριτη ας μου πει

Καλά ήταν χθές…βασικά δεν μπορείς να μη γουστάρεις όταν ακούς τραγούδια των Scorpions της περιόδου 74-78…τον Roth συνόδεψε το ίδιο γκρουπ με πέρσι, οπότε όσοι διατυπώσατε ενστάσεις για τον τραγουδιστή που επέλεξε, κρατήστε τις…ο δάσκαλος και πάλι έθελξε φυσικά…ο Gus G απο την άλλη αποτελεί μεγαθήριο στη μουσική μας και το απέδειξε και χθες…ο σόλο δίσκος του μοιάζει πιο πολυσυλλεκτικός, αν και με πρώτο άκουσμα σε συναυλία δεν βγάζεις εύκολα και πόρισμα…ο Leven με το Candlemass μπλουζάκι του υπήρξε ο,τι πιο metal χθες πάνω στο σανίδι, ενώ ο Jorn είναι μεγάλος τραγουδιστής, αλλά μου φαίνεται εγκλωβισμένος στο ύφος Dio…τοσο σε κινήσεις όσο και χροιά…απο την άλλη δεν νομιμοποιούμαι να εκφέρω και γνώμη, γιατί πλήν Ark, δεν τον έχω ακούσει και ιδιαίτερα…

το προγραμμα πως πηγε; και ποση ωρα επαιξαν;
thanx

9:30-10:10 Jorn

10:30-11:10 Gus G με Leven

11:30-01.15: Roth και στο φινάλε με Gus/Leven/Lande

κατά προσέγγιση οι ώρες, αλλά τελείωσε 01.15…το merch είχε το cd του Gus στα 10 ευρώ, ένα cd άλλο μαλλον απο project του Jorn, t-shirts Roth και Gus G.

το παω 15 ευρω, αντε ρε μαγκες ενας μη μεινω με το εισητηριο στο χερι :stuck_out_tongue:

εχουμε setlist;;

Α ρε Mats εισαι αρχοντας.Ωραια ηταν καλα περασαμε, απλα η φαση ηταν πιο ροκ παρα μεταλ.Αλλα μια χαρα.

Ποιες θα είναι οι ώρες εμφάνισης για τις συναυλίες στην Αθήνα; Ελπίζω να τηρηθεί το πρόγραμμα για να προλάβουμε το τρενο.

set list απο Θεσ/κη με επιφύλαξη:

All Night Long

(Scorpions song)

Longing for Fire

(Scorpions song)

Catch Your Train

(Scorpions song)

Crying Days

(Scorpions song)

The Sails of Charon

(Scorpions song)

We’ll Burn the Sky

(Scorpions song)

Fly to the Rainbow

(Scorpions song)

In Trance

(Scorpions song)

Polar Nights

(Scorpions song)

Hell Cat

(Scorpions song)

Pictured Life

(Scorpions song)(With Gus G. and Mats Leven)

Jam

(With Gus G.)

Mistreated

(Deep Purple cover)(With Gus G. and Jorn Lande)

Eύχομαι να ισχύει η επιφύλαξη και να ακουσουμε κατι που δεν έχουμε ξανακουσει…
Τα εχουμε ματαπεί…έχει τόσα πράγματα να παίξει ο θεός, προσωπικά και κλασικά και κοντεύω να βαρεθώ (αν είναι δυνατόν) το Sails of Charon…

Δεν ξέρω ποτε θα σκασω μυτη, σήμερα ή αύριο, θα δείξει…

Έτσι κι αλλιώς ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…και με καλή παρέα…