Universe 217 + Anal Veritas + Solarmonkeys Live

[SIZE=“5”]Για όσους δεν ψήνονται για μπάλα η λύση βρίσκεται στην σκηνή του Six D.o.g.s [/SIZE]

Universe 217 + Anal Veritas + Solarmonkeys Live

Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Universe 217

Πέντε και κάτι ψιλά χρόνια έχουν περάσει από το παρθενικό, ομώνυμο ντεμπούτο Universe217. Πέντε χρόνια γεμάτα συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, support στις εγχώριες εμφανίσεις των Anathema, Saint Vitus, Wovenhand, Om, Scott Kellly (Neurosis) και Spice & the RJ Band ενώ συμμετείχαν στα Rockwave Festival και March Metal Day. Με τα ?II? EP (2009) και το split 7" με τους Lucky Funeral (2010) να φανερώνουν δειλά την εξέλιξη της μπάντας, οι Universe217 μετά τo δεύτερο full-length πόνημα τους, με τίτλο ?Familiar Places? (Venerate Industries), βρίσκει τα μέλη της μπάντας να ανιχνεύουν νέα μουσικά μονοπάτια, πιο heavy από ότι μας έχουν συνηθίσει στο παρελθόν.


Anal Veritas

Oi Anal Veritas δημιουργηθηκαν το 2003 στην Αθηνα. Μεσα σε 2 χρονια έβγαλαν το 1ο τους demo το οποιο κυκλοφορησε το 2005. Mεχρι εκεινη τη στιγμη ειχαν ηδη παιξει σε χώρους όπως το Αν, το Rodeo, το Underworld, και σε πολλα αλλα. Ειναι μια μπαντα που παιζει απλα οτι της βγαινει απο stoner hrdcore μέχρι sludge post για αυτο και πολλες φορες τα μελη της οπως και οι φιλοι αναφερουν τους Anal Veritas ως jukebox. Η Μπαντα αυτη τη στιγμη εχοντας περιπου 70 live στο ενεργητηκο της βρισκεται στο σταδιο των μιξεων του πρωτου album της που θα ονομαζεται T.V Junkies και θα κυκλοφορησει στο τελος του 2012 περιεχοντας κομματια απο την αρχη της μπαντας μεχρι και σημερα.

Solarmonkeys

Οι Solarmonkeys ξεκίνησαν στο τέλος του 2011. Εξ’ αρχής το ενδιαφέρον τους ήταν
να δουλέψουν αποκλειστικά πάνω σε δικό τους υλικό με σκοπό την κυκλοφορία
της μουσικής τους μέσω όλων των δυνατών φορέων. Οι συνθέσεις τους έχουν βασιστεί πάνω σε rock φόρμες ενώ ο ήχος τους φλερτάρει με αυτόν της σκηνής του Seattle, την περίοδο της έκρηξης του grunge, αναμεμειγμένος με πλήκτρα και λίγα ηλεκτρονικά στοιχεία.Σε κάθε περίπτωση η αγάπη τους για μπάντες όπως οι Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains, Faith No More και Tool γίνεται εύκολα αντιληπτή.


http://www.youtube.com/user/Solarmonkeys?feature=mhee http://www.youtube.com/user/Solarmonkeys/videos

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Καλή φάση:yes:

Ξέρει κανένας πόση ώρα περίπου θα παίξει το κάθε συγκρότημα?*