Universe217, 3fold pain @Mobetter 22-10, free entrance

Aν και την παρασκευή έχει Pro-pain, λόγω αφραγκιάς με βλέπω εδώ, οπότε λοιπόν ας ανοίξουμε ένα θρεντάκιον. 3fold έχω ακούσει από myspace και λένε.

ποτέ στο κωλομάγαζο, και τσάμπα Von Till να φέρουνε

Aπίθανη εμφάνιση από τους 217 για ακόμα μια φορά. Η μπάντα που βγάζει ήχο ακόμα και σε ασανσέρ, έβγαλε φυσικά ήχο και στο μομπέτερ. Έπαιξαν και μπόλικα καινούρια απότι κατάλαβα. Απλά εκπληκτικοί, κάποια στιγμή στερεύουν όλα τα καλά λόγια και οι έπαινοι που έχω να τους δώσω, και απλά μένω να τους χαζεύω εκστασιασμένος και να μαθαίνω πράγματα από αυτούς. Στο Fire ανέβηκε και ο παλιός τους ντράμερ Πέτρος από τους Need, με τον οποίο βρίσκονται με κλειστά αυτιά και μάτια. To κλείσιμο με το Never με έστειλε να τσιμπήσω το γαμηστερό t-shirt με τους στίχους του.

Οι 3fold pain καλοί, έπαιξαν και Σοαντ, Ντεφτονς, Linkin Park διασκευές και ήταν ωραίο ορεκτικό.

εγω που δεν το χα παρει πρεφα νωριτερα , κυριολεκτικα ειδα φως και μπηκα .
οτι λεει ο ρεντραμ , με την προσθηκη του εξης σχολιου . οι U217 πλεον παιζουν grind , τα κομμάτια δεν είναι οπως παλιά . είναι πιο μικρά . γιατι U217 ? τι σας συνέβει ? αυτο.

Xαχαχα, εντωμεταξύ σε είδα αλλά επειδή δεν ήμουν και πολυσίγουρος δε σου μίλησα. Την επόμενη.