Ενω θεωρω μεγαλο δισκαρο το the angel and the dark river (MDB), απλα δεν μπορω να το ακουσω, παρα μονο παρα πολυ σπανια, με ριχνει παρα πολυ.
αχ υπέροχο θρεντ, ρισπεκτ @QuintomScenario για την ιδέα
θα ξεκινήσω με τα “εύκολα”, 2 κομμάτια που με συγκινούν αλλά δεν έχω προσωπική σύνδεση, απλά με πιάνει κάτι λόγω αγάπης στους καλλιτέχνες
η καλύτερη εκτέλεση έβερ αλλά άβολο να βλέπω τον Layne . Θα επιστρέφω συνέχεια να τον θαυμάζω
Για παρόμοιους λόγους πολύ δύσκολο να επιστρέφω στον αγαπημένο μου ροκ τραγουδιστή και να τον ακούω να λέει I’ll wait for you there like a stone, I’ll wait for you there alone
Μη βάλω και Τσεστερ τώρα και με πάρουν τα ζουμιά
Δεν εχω ακουσει κανενα αλλο κομματι στη ζωη μου τοσες πολλες φορες συνεχομενες οσες το like a stone. Μιλαμε για 2-3 ωρες.
Προφανως δεν ημουνα νηφαλιος, συνεχιστε.
Σε διαλυει κ εσενα το σολο στη κιθαρα ή μονο εμενα;
Να προσθέσω και δύο κομμάτια τα οποία πλέον ΔΕΝ φοβάμαι να ακούσω, αλλά όποτε το κάνω φροντίζω να τους δίνω τον πλήρη σεβασμό μου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Τα πράγματα που έκανε ο Jarre σε αυτόν τον δίσκο ήταν milestones για πολλά είδη μουσικής.
Αυτή η κραυγή των φαλαινών στην αρχή του κομματιού, έτσι όπως μπαίνει με fade in, προκαλεί δέος:
Το κομμάτι αυτό νομίζω ότι έπαιζε σε διαφήμιση τσιγάρων στην ελληνική τηλεόραση, κοντά 45 χρόνια πριν… Υποθέτω ότι όποτε το άκουγα, πρέπει να έκλανα μέντες!
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.