Νομίζω ότι το ζητούμενο πλέον από μια συναυλία/φεστιβάλ είναι να μην μας αποκαλέσουν πάλι γίδια
Πέρα από τα αστεία, πολύ δυνατό lineup! Titan Force άξιοι headliners από κάθε άποψη.
Γιδια που έλεγε και η Αικατερίνη Στικούδη / μπαοκάρα.
Βσκ και μόνο που έχει τον ναζιστή MS, τη στιγμή που BLM, ψόφο.
ΤΠΤ που δεν έχει παίξει, πρίν, όμως.
Μέρες με μηδαμινό κόστος, οι 2 πρώτες και τα υπόλοιπα βερεσέ. Εξάλλου τα λεφτά τα έχει εισπράξει ήδη. Εις υγείαν των κορoίδών Smoulder που του δίνανε και τα μισά λεφτά με την ελπίδα να παίξουν φέτος.
3μέρα. 50ευρώ ? Γελάνε και οι πέτρες.
Τitan Τίμιο. Και λένε οτι θα έχουν και νέο δισκάκι ?
Viper χωρίς Matos, meh.
Rods έχει ένα ενδιαφέρον,
Shok Paris μέτριος ο δίσκος, τίμια η μπάντα.
Καλά τον φασίστα, στο καιάδα.
Ambush αδιάφοροι, όπως και η κόπια του βασιλιά…απο Πορτογαλία.
Οι μακαρονάδες, την παλεύουν αν και στο δίσκο ακούγονται σαν να ηχογράφησαν σε πηγάδι το 1992
Οι τελευταίοι σαν πιο μέταλ avatarium και απελπιστικά πιο μέτριοι.
8 group απο το 3μέρο και τα πιο πολλά χαριστικά, θα ξανάβλεπα. οχι για 110 ευρώ.
Πλακα πλακα οι Smoulder γτ δε ειναι? Δεν παιζανε φετος? Δεν θυμαμαι.
Ε οχι και Avatarium oι Stygian Crown Καμια σχεση σαν υφος. Πολυ ωραιοι οι Avatarium by the way καποτε
Εδω για την ωρα λειπουν οι Scald…
Ωπ ναι! Σωστος. Ποιοι Smoulder
Παντως λεει οτι προσπαθει και για αυτους
και οι Spitfire εγιναν παλι Speedfire;
Εκείνο το δίσκο που απειλούν ότι θα βγάλουν εδώ και χρόνια, θα τον βγάλουν τελικά ?
Τελικά δεν πολυδούλεψαν τα ταχυδρομεία λόγω covid γιατί το πρώτο που μου έστειλαν δεν έφτασε ποτέ αλλά ήταν λατρείες και έστειλαν ξανά και έφτασε επιτέλους
Θελω να πιστευω οτι θα φερουν καποια και του χρονου
Θέλω να πιστεύω ότι θα φέρουν τους εαυτούς τους του χρόνου!
χλωμα τα βλεπω τα πραγματα…ηδη οι Riot City και οι Traveler, εχουν ανακοινωσει οτι δεν θα κανουν περιοδεια το 2021…
Αναμενομενο. Δεν ξερω προσωπικα ειμαι πολυ απαισιοδοξος. Δεν βλεπω να κουνιεται φυλλο μεσα στο 21
δεν περιμένω τίποτα μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον . Για καλοκαίρι τολμώ να αισιοδοξώ κάπως με το σκεπτικό ενός άσχετου που λέει ότι θα έχουμε και ένα 6μηνο μερικών εμβολιασμών
αλλά γενικά η φάση είναι πλέον " βλέποντας και κάνοντας "
Έλα ρε μην αγχώνεστε. Θα το αναβάλει την προηγούμενη μέρα και θα πρέπει να αγοράσουμε και νέα εισιτήρια με ένα μικρό παραπάνω κόστος για τη νέα εσοδεία κρασιών που πρέπει να δοκιμάσει ο σομελιέ
Ο γερμανός το πήγε του χρόνου το ΚΙΤ(ήταν να γίνει τέλη Απρίλη). Ο έλληνας δεν είναι μαλάκας όμως περιμένει
28 Οκτωβριου πηγε μεχρι νεωτερας…
It’s been almost one year since the pandemic outbreak forced us to postpone Up the Hammers 2020. It was a very dark time for the festival and for the bands involved, but your continuing and undivided support gave us renewed strength to make the UTH Combined Edition, which was supposed to take place this March. However once again, the covid situation worldwide makes it impossible to get together once again, like we do almost 15 years now.
It is the same support and confidence that you showed us that makes us want to try even harder, now that everyone needs it the most.
We want to try hard and exhaust all the possibilities to have a festival as soon as possible. Therefore, we decided to give 2021 a chance, and postpone the festival until October.
There is no way we will do a festival that it’s not 100% safe for the fans and for the bands. We know it is a long shot and we know that 2021 is going to be uncertain for festivals. But we also know that if there is a chance to make this happen, we are bound to take it.
In the unfortunate event that we will not be able to make the October festival possible, we have a contingency plan in place for March 2022.
Making a steady line up in this uncertain times is a huge puzzle and we try to do our best to keep all the bands already announced but unfortunately some of the them cant just make it for personal reasons.
Quicksand dream, Gothic stone and Shok Paris had to cancel their appearence and we will try to replace them with the best available options at the time. On the other hand we are very close to Return Scald in the line up and Crypt Sermon are confirmed in case the festival will take place in March.
All bands announced now are also confirmed for the back up plan of March.
All tickets bought are valid for the new dates whenever the festival will take place.
October 28th, 2021: Warm-Up Show
Atlantean Kodex
Crush
Ravensire
Achelous
Stellar
October 29th, 2021: 1st Main Festival Day
Toxik
Atlantean Kodex
Spitfire
Riot City
Solitary Sabred
- More bands T.b.a
October 30th, 2021: 2nd Main Festival Day
Fifth Angel
Slough Feg
Trespass
Dexter Ward
Vultures Vengeance
Sabire
+More bands T.b.a
October 31st, 2021: 3rd Main Festival Day
Titan Force
Viper
Medieval Steel
The Rods
Ambush
Midnight Priest
Firewolfe
Stygian Crown
+More bands T.b.a
Once again we want to thank each and every one of you, for supporting us and for giving us strength, this means the world.
In this world’s darkest hour
Up the Hammers is here to stay
θα τους παει στην παρελαση πρωτα;
Δεν είναι ανάγκη να τους πάει πουθενά. Χωρίς να έχω εμπλακεί στην ιστορία (δεν έχω εισιτήρια στα χέρια μου, δεν θυμάμαι καν αν ήθελα να πάω στο περσινό φεστιβάλ ή όχι), μπορεί να ανακοινώσει Iron Maiden & Led Zeppelin την ίδια μέρα αν θέλουν, κανείς δεν θα τους πει τπτ. Χωρίς διάθεση να φουντώσω κανέναν (), βλέπω το παρακάτω μοτίβο:
Όσοι αγόρασαν εισιτήρια τότε, δεν πήραν τα χρήματά τους πίσω (καλώς-κακώς, δεν το εξετάζω και δεν θα κρίνω τον διοργανωτή, αφού δεν τον ξέρω).
Ανακοινώθηκε μεταφορά για έναν χρόνο μετά, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τον Μάρτιο (χωρίς να φταίει ο διοργανωτής, αλλά he could see that coming).
Αντί να επιστρέψει χρήματα αφού πλέον πάει για 18 μήνες μετά η φάση, δίνει ημερομηνία Οκτωβρίου.
Καθώς με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το φεστιβάλ, ειδικά σε κλειστό χώρο, φαντάζομαι ότι η επόμενη κίνηση θα είναι “κομπλέ παίδες, τον Μάρτη του 2022 όλοι εκεί”. Και πιθανώς θα γίνει.
Στο μεταξύ, άλλα συγκροτήματα θα έβλεπες το 2020 και πιθανώς άλλα το 2022… Δεν εύχομαι την οικονομική καταστροφή κανενός, ούτε την εξαφάνιση οποιουδήποτε καλλιτεχνικού γεγονότος, αλλά δεν βλέπω win-win φάση εδώ.