Up The Hammers IV 6-7 Μαρτιου 2009

Κατα τισ 6 30 λογικα θα σκασω μυτη.Τα εισητηρια θα ειναι στα 29 ευρω και στο ταμειο ξερετε?

Φώτος by freedom:

http://rapidshare.com/files/206442803/UPTH_2009_-_1st_Day.rar.html

Enjoy!

monadiko parapono gia crystal viper…pou einai to last axeman???

Ήταν τελευταίο στο σετλιστ, είχαν φέρει και τσεκούρι για το συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά δυστυχώς απ’ ό,τι φαίνεται δεν τους άφησαν λόγω χρόνου, όπως έγινε και με άλλες μπάντες (πχ Dreamweaver)

Επίσης μη γράφεις greeklish αδερφέ, απαγορεύεται

MAYHEM, τα greeklish απαγορεύονται.

Όπως τα λέει ο μάνος είναι. Με ψιλοαπογοήτευσε το σετλιστ, ήθελα άλλα τραγούδια. Βέβαια σε τόσο λίγο χρόνο τι να πρωτοπαίζανε τα παιδιά… Τους περιμένουμε πάλι.

γυρισαμε και απο αυτο το λαιβ

εξουθενωμενοι

οι 2 μπαντες που πηγα να δω παιξανε τελεια
isole και titan force

οι reflection που παιζανε μολις πηγα με κερδισανε
και δεν ειχα ακουσει νοτα απο αυτους
κλεισανε και με διασκευη manowar

emerald δεν την παλεψα και πηγα για σουβλακια
κατα την διαρκεια των οποιων εχασα και crush

isole ητανε γαμω
επικο doom σε ολο το μεγαλειο
παιξανε απο ολους τους δισκους τους

titan force θεοι
ο tyrant τραγουδουσε στα υψη
ο ηχος πολυ καλος
παιξανε και απο τα 2 αλμπουμς
καθως και απο το πρωτο τους demo
και απο το demo που βγαλανε μετα απο winner loser
κλεισανε παιζωντας για δευτερη φορα το chase your dreams

τρελα respect στον ντραμμερ stefan flores που σκασε με μπλουζακι meshuggah!!!
να τα βλεπουν μερικοι κολλημενοι-η μουσικη ειναι μια!!
και μιας και ειπα κολλημενοι πρεπει να υπηρχαν αρκετοι
ενας που δεν καταλαβα τι παιχτηκε ακριβως, αρχιζε να λεει κατι μαλακιες κατα τη διαρκεια του σετ των titan force του τυπου γαμω την αμερικη και κατι τετοια
γαμω τα κομπλεξ μας γαμω!!!
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι πιο πολυ μετραει μια μπαντα οταν ειναι underground με ντεμο και δυσκολη διανομη κλπ κλπ κλπ παρα αν παιζει καλα!
anyway μια ζωη ετσι ηταν τα πραγματα…

Τελείωσε το Up the Hammers. :frowning: Κρίμα, ήταν γαμάτο. Δεν πειράζει όμως, του χρόνου πάλι με το καλό. :slight_smile:

Δυο λόγια για τη σημερινή μέρα (που ευτυχώς την έζησα όπως έπρεπε! :D):

Storrmbringer - Δυστυχώς τους έχασα, καθώς έσκασα μύτη την ώρα που παίζανε τελευταίο κομμάτι.

Darkest Era - Εξαίρετοι. Τα κομμάτια τους βγάζουν γνήσια επικό συναίσθημα και επί σκηνής τα δώσανε όλα. Tiocfaidh ar la! Πάντως, θα σκάσω αν δεν προσθέσω ότι όσοι μιλάνε για νέους Primordial υπερβάλλουν (για να το θέσω κομψά).

Etrusgrave - Καθαρά μουσικά, από τις καλύτερες μπάντες του φεστιβάλ. Νιώθεις ένα δέος όταν ακούς (και βλέπεις τόσο κοντά σου) τον αυθεντικό κιθαρίστα των μεγάλων Dark Quarterer. Τα κομμάτια από το album τους παιγμένα live επιβεβαιώνουν ότι μιλάμε ήδη για μια απ’ τις καλύτερες δουλειές της χρονιάς, απίστευτος πλούτος. Παράπονα; Δύο. Το ένα απ’ αυτούς που δεν έπαιξαν ούτε ένα κομμάτι από τα δύο πρώτα αριστουργήματα των Dark Quarterer (που στο κάτω κάτω ο ίδιος ο Serena τα έγραψε ως επί το πλείστον), και το άλλο από τους υπεύθυνους του ήχου που δεν άφησαν το παλικάρι στα φωνητικά να δείξει τις ικανότητες του ούτε για τρία γαμημένα λεπτά. [-X

Reflection - Κλασσικό metal μέχρι εκεί που δεν πάει. Έτσι πρέπει! Εντάξει, το υλικό τους δεν είναι για να τραβάς και τα βυζιά σου, αλλά το παίξανε άριστα. Από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας η διασκευή στο “Battle Hymn”! :metal:

Isole - Λυρικότατο, συναισθηματικά φορτισμένο και γενικώς πολλά υποσχόμενο το superdoom τους, με κέρδιζε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα και παρ’ όλο που στην αρχή μου είχε φανεί εντελώς αντισυναυλιακό. Άλλη μια πετυχημένη εμφάνιση.

Emerald - Κατά πάσα πιθανότατα η αποκάλυψη της ημέρας. Ολλανδοί παππούδες που επιμένουν να παίζουν METAL στα χνάρια των Priest και των Saxon σα να μην υπάρχει αύριο. Θα μπορούσαν να με καταστρέψουν ακόμα χειρότερα αν δεν τους είχε γαμήσει και αυτούς ο ήχος. :evil: Και πάλι όμως σ’ αυτούς έγινε (αναλογικά τουλάχιστον) ο μεγαλύτερος χαμός κάτω από τη σκηνή.

Crush - Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Δε με εντυπωσίασαν είναι η αλήθεια, αλλά ούτε και με χάλασαν. Μορφή ο τραγουδιστής! (ο Έλληνας Udo; :p) Είχαν κι αυτοί αρκετό και φανατικό κόσμο.

E, κάπου εκεί φύγαμε.

[SPOILER]Τι κάναμε λέει; ΧΑ!

[SPOILER][SIZE=“4”]TITAN FORCE! [/SIZE]

Όχι λοιπόν, δεν πιστεύω στο Θεό. Πιστεύω στο Harry Conclin! :papas:[-o<

ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. Τι άλλο να πούμε. Τεράστια εμφάνιση, το κερασάκι στο τούρτα από κάθε άποψη. Απίστευτη συγκίνηση να βλέπεις από κοντά τη Φωνή του metal… :cry:[/SPOILER] [/SPOILER]

οταν σας τα λεγα εγω:p:p το suicide το ειπαν?

H επομενη μερα με πονοκεφαλο…

Εφτασα στο τελος των etrus grave…
Reflection
Μ αρεσαν πολυ ο τραγουδιστης ειναι σαν πιο ψηλος Dio.Ο ηχος ηταν καλος και το κοπανημα μπολικο.Στη διασκευη εγινε χαμος
Ιsole
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο συναυλιακοι.Νομιζω πως τετοιες μπαντες τις ακους πολυ πιο ωραια σπιτι σου.Παντως ειχαν καλο ηχο και παιξαν πολυ πολυ καλα.
Εmerald
Oι Ολλανδοι παππουδες με ταδερματινα παντελονια.Τα φωνητικα ηταν υπερβολικα χαμηλά και απο τον τραγουδιστη σειρηνα δεν ακουσαμε σχεδον τιποτα(ηταν αρκετα θεος).Οι συνθεσεις δεν με τρελαναν αλλα ειχαν πολυ χαβαλε γαμωτη μου!
Crush
Koλλημενος καγκελο στα πρωτα τος κομματια.Φνηκαν μουδιασμενοι(ειδικα ο τραγουδιστης με παπουτσι λογιστη8)) αλλα η επικιλα ξεχειλειζε απο παντου.Μου αρεσαν οπως μου αρεσε και ο κοσμος που ηξερε τα κομματια τους.Ωραια εμφανιση.
Ομως η στιγμη εφτασε…
Τitan force
Toν Cocklin τον εφαγε ο ηχος το ειδαμε ολοι νομιζω.Ο ανθρωπος δεν υπαρχει πανω στη σκηνη.Ειναι τελειος.Εχει φωναρα καιι ακρως επικοινωνιακος.Ειναι απλα Θεος…Τα εφε σε καποια κομματια τα εκανε μονος του8).Γενικως η μπαντα απεδωσε τελεια και μα πορωσε τα μεγιστα.Ο μπασιστας δεν ηταν ο Flores αλλα ο τυπος ηξερε τι εκανε8)…Καλυτερη στιγμη για μενα το master of disguise αλλα ολο το σετ γ…(τα κομματια του ντεμο δεν με ενθουσιασαν)…ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.Στανταρ ειχαμε οργασμους:roll:…Αυτα.

YΓ.Μακραν η πιο αστεια δηλωση εγινε κατα τη διαρκεια του σετ των Emerald που παιρνει το μικροφωνο ενας και αρχιζει να βριζει πολυ ασχημα τους συλλεκτες η δεν ξερω γω τι:lol:True.-
ΥΓ2.Χαρηκα που γνωρισα και τον GRACCHUS BABEUF:D

Mε τα παληκαρια λιγο πριν ο tyrant παρει το ταξι της επιστροφης:(

@papardelas: Αν το Suicide είναι ένα που αρχίζει μπαλαντοειδως και στην πορεία γκαζώνει και γίνεται της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα, ναι το παίξανε. :smiley:

@Kiratzo :!:

8O 8O

Ρε κωλόφαρδε, πως τα κατάφερες; Γαμώτο πάω να σκάσω απ’ το κακό μου. Να μην είμαι κάπου εκεί κοντά να χωθώ σαν την τσουτσού; :frowning:

[SPOILER]Για να κάνουμε και λίγο μετασυναυλιακό κους κους πάντως, όλα τα λεφτά (:wink: ήταν ένα τραγελαφικό τυπάκι γύρω στο 1.20 :lol:, με μαλλί-παντόφλα, που όλη τη μέρα δε σταμάτησε να δίνει μια νέα (καμένη) διάσταση στον όρο “stagediving” (αν δεν ξέρεις να το κάνεις, γιατί να ανεβαίνεις στο κάγκελο και απλώς να “βουλιάζεις” πάνω στους υπόλοιπους, με κίνδυνο πχ κάποιων τα γυαλιά να πέσουν και να γίνουν κομματάκια; [-X) και μετά τη συναυλία είχε αράξει στη Σολωμού και έκανε… σκισμένα brutal φωνητικά. :dunno:

Που είσαι John, τώρα ακούω το Lamentations και ψυχανεμίζομαι ότι είχες απόλυτο δίκιο για τα γεννητικά όργανα του ακούσματος (όχι ότι είχα καμιά αμφιβολία δηλαδή, Solstice ftw! :D8))[/SPOILER]

Bασικα ηταν τυχαιο…Κατα τις 4 30 περασαμε απο dr feelgood οπου δεν ηταν εκει και κατα τυχη τον πετυχαμε στο πιτσαδικοσ τη γωνια μαζι με το υπολοιπο γκρουπ και τον κιθαριστα των Emerald(φωτογραφιες κ ετς)…

Μιλας για τον λεγομενο Πολωνο νομιζω.Απο οσο ξερω κανει κατι αναλογο σε ολες τις συναυλιες:DΔωσε βαση στο Last wish:)

ναι ο αλεξανδρος ο πολωνος ειναι

μεγαλη μορφη!!!

απορια
επειδη το ειδα οτι το δηλωσε και ο kiratzos και ο gracchus
τοσο φανατιλα το κοινο με τους emerald
και γιατι τοσο συγκρατημενοι με τους titan force?

πολυ μυστηριοι οι τρου-καλτ-επικ οπαδοι…

Με τον κινδυνο να κακοχαρακτηριστω, θα αναφερω πως μια σημαντικη μεριδα του true κοινου δε ξερει την τυφλα της. Θυμηθειτε τα περσινα και το πως μια σημαντικη μεριδα βγηκε απο το club οταν ξεκινησαν να παιζουν οι… Cage.

Ας μη σχολιασω αυτα που ακουσα για Crystal Viper. Οταν βγηκε το album κι επρηζα @@, οι περισσοτεροι που ασχοληθηκαν μου τα μασαγανε. Τωρα ομως γινανε μεγαλη μπαντα.

Δεν κατηγορω κανεναν, απλα εκφραζω ενα παραπονο (δικαιως ή αδικως).

Κατα τ αλλα πολυ κριμα που δεν τα καταφερα. Η διοργανωση πρεπει να ξεπερασε τα περσινα standards και θα ηθελα να συγχαρω τα παιδια που το διοργανωσαν για εναν και μονο λογο. Το billing αποτελουταν απο φρεσκες & καλες μπαντες, αλλα και δεδομενα δυνατους live performers. Συν καποια ονοματα που δεν ελπιζαμε να δουμε στη Ελλαδα. Το μονο που ευχομαι ειναι να συνεχισουν να κλεινουν μπαντες με αυτα ακριβως τα κριτηρια, επειδη η φετινη διοργανωση αγγιξε τα αντιστοιχα (καλα) heavy metal events της υπολοιπης ευρωπης.

Προσωπικα ευχομαι να φερναν Watchtower, αν και λογω της απουσιας μου, δε νομιζω πως εχω τετοιο δικαιωμα.

@signal

Εντάξει δεν τους έλεγες και συγκρατημένους. Μια χαρά παλμός υπήρχε και προσωπικά μου δωσε ένα vibe παρατεταμένης διασκέδασης/απόλαυσης με όλο το κοινό να περνάει καλά, παρά πώρωσης με τα ξεσπάσματα των Emerald.

Απλά κοίτα να δεις το θέμα μ’ αυτούς. Ήταν κάπου 20-30 άτομα απ’ αυτά που την ψάχνουν πολύ με το underground epic, που φαινόταν ότι είχαν έρθει κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) για τους Emerald, οπότε ήταν σε μια τέτοια κατάσταση πανζουρλισμού που παρασέρνανε κι άλλους και δινόταν μια εντύπωση άνευ προηγουμένου ανταπόκρισης. Η αλήθεια είναι ότι οι fans των Titan Force ήταν μεν λιγότερο τρελάρες, αλλά σαφώς περισσότεροι.

α ναι

ξεχασα να πω

τι ακουστηκε οτι επιδιωκουν να φερουν του χρονου

εγκεφαλικο

lethal

πολλαπλα εγκεφαλικα

watchtower

πανηγυρια

riot

@gracchus

ισως και να χεις δικιο

απλα μου κανε εντυπωση το παληκαρι απο την eat metal (με τις αφοπλιστικες δηλωσεις…)

που στην εμφανιση των emerald ητανε καγκελο μπροστα μεσα στον ενθουσιασμο

και στους titan force ειχε παει πιο πισω και απλως παρακολουθουσε

anyway

περασαμε καλα και αυτο εχει σημασια

E, ναι.

Και στο κάτω κάτω εμένα μου φαίνεται και λογικό ένας που είναι χωμένος στο underground epic να συγκινείται περισσότερο από το old school metal των Emerald, παρά από το εγκεφαλικό progpower των Titan Force. :wink:

Πάντως του χρόνου αν φέρουν ειδικά τους δυο πρώτους και ΕΙΔΙΚΑ τους δεύτερους που ανέφερες (μην αποκαλύψω και το spoiler) δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας στα Εξάρχεια λέμε! :vibrate:

Βέβαια εγώ θέλω να φέρουν κάποτε επιτέλους τους Slough Feg και (ξανά) Jag Panzer. :frowning:

ξερεις ποια ειναι η μαλακια ομως

υπαρχει ορος απο το γνωστο φεστιβαλ του εξωτερικου
οποια μπαντα παιξει σε αυτο να μην παιξει πουθενα αλλου τη χρονια αυτη
και τους θελουν να παιξουν εκει…

Μπα οχι…Αυτο ισχυε μονο για την περισυνη εμφανιση των Titan Force στο ΚΙΤ.
Οι Cage που επισης επαιζαν περυσι στο KIT μια χαρα μας απογειωσαν περυσι,το ιδιο και οι Battleroar.
H συμφωνια αυτη ηταν μονο για τους Titan Force.

Δηλαδή προσέχουμε πως μιλάμε μόνο για τους συμφορουμίτες?

Ο Πολωνός είναι μεγάλη ψυχή και γαμώ τα άτομα, δε χρειάζεται να του προσάπτεις χαρακτηρισμούς αν δε τον γνωρίζεις