Up The Hammers IV 6-7 Μαρτιου 2009

μ αρεσεις,45 κολασμενα λεπτα,πολυ καλο!!

πω τι μαναρι ειναι αυτο των Crystal viper…Κριμα που θα παω το Σαββατο:(… … …ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ!!!..TITAN FORCE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αν εχουν κακο ηχο η παιξουν σκατα θα παω να τους δειρω το λεω…Εχω φαυλωσει τοσο πολυ για αυτο το λαιβ…
Πειτε ποιες αλλες μπαντες του Σαββατου εχετα κουσει και πως σας φαινονται.
Ακουσα τους Ελληνες Crush και μου φανηκαν πολυ καλοι.Δεν εχω ακουσει δυστηχως ολοκληρο δισκο τους.
Isole ακουσα οσα κομματια εχουν στο space τους.

Έλα αυτό είναι εύκολο… Δες τα πμ σου… Και να υποσχεθεις ότι θα το αγοράσεις μετά, γιατί είναι και δίσκαρος,ε?

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! :smiley:

Παίδες, ελπίζω να δω όσο γίνεται περισσότερους από σας starting from tomorrow… :slight_smile:

Σε 5 ώρες θα βρίσκονται στην σκηνή οι Ereb Altor!

Ονείρωξη!

Αντε λινάτσα γράκχε, φόρα τα καρφιά και τις πανοπλίες σου.

6 παρά θα είμαι εκεί. Σόρρυ πορτραιτ, αλλά θα σας θυσιάσω για να την παλέψω μέχρι το τέλος. Hails.

Τα καλύτερα έρχονται μερικές ώρες αργοτερα :vibrate:

Τελικά απ’ ότι φαίνεται δε θα μπορέσω να είμαι από νωρίς. Και θα χάσω Ereb Altor και Crystal Viper. BUGGER! :frowning:

Ελπίζω να προλάβω Shadowkeep, ενώ Paradox και Witchfynde ευτυχώς δε χάνω με τίποτα. :slight_smile:

Μάνο, τί καρφιά και πανοπλίες… Αν σκάσω μύτη με πουκαμισάκι κατευθείαν από τη δουλειά, λέτε να φάω καμιά ντομάτα; :-s

:yesmaster:

Και νόμιζα ότ’ ήσουν τρου!:stuck_out_tongue:

Κι εγώ επειδή θα είμαι εντελώς τελείως μόνος μου (:p), λέω να κάψω τους portrait και να έρθω γύρω στις 6 παρά.Αλλά μλκ για το συγκρότημα αυτό.Θα παίξει μπροστά σε 30 άτομα(τα υπόλοιπα συγκροτήματα δλδ #-o )

ηρθε η ωρα,καλα να περασουμε!!

Η ιωση με χτυπησε βαρια, δυστυχως. Για σημερα δηλωσαμε απουσια.

Σκεφτομαι στα πολυ σοβαρα να παρω ενα ταξι αυριο και να κατεβω για Titan Force. Αν κι ως ενδεχομενο μοιαζει υπερχλωμο.

Για Exodus τα καταφερνω οριακα. 50-50. Ουφ, τι γκινια κι αυτη ρε γμτ.

περαστικά σου ρε.

Περαστικά Γιάννη, σε ψάχναμε αλλά δε…

Οι Viper γάμησαν, χειραψίες, μπαγκέτα, σετλιστ με υπογραφές, φωτογραφίες, σπαθιά, τσεκούρια κλπ, χαμός! Φοβερά τυπάκια!

Επίσης Ereb, Shadowkeep, Dream Weaver, Paradox πολύ καλοί.

Εντελώς συνοπτικά

Ereb Altor: Πολύ καλοί. Ντάξει αντικειμενικά δεν έδειξαν τίποτα απίστευτο επι σκηνής, ούτε ήταν κακοί. Είχαν όμως τραγουδάρες να παίξουν και καραγουστάραμε. Διασκευή Μπάθορυ? Μα όλα τα τραγούδια ήταν Μπάθορυ :Ρ

Dreamweaver: Μέηντεν όσο δεν πάει, ωραίοι ήταν όμως. Οι μοναδικοί Έλληνες της βραδιάς.

Crystal Viper: Απόλαυση. Απίστευτη ενέργεια στο σανίδι, ξίφη, πειρατικές σημαίες, τσαγανό και ένα Πολωνέζικο μωράκι (L) να μας πωρώνει. Shadows On The Horizon λέμε, ξελαρυγγιαστήκαμε. Στην εμφάνισή τους εξαργυρώθηκε όλο το εισιτήριο.

Shadowkeep: Με ψιλοαπογοήτευσαν. Δεν ήταν κακοί, αλλά είχαν πολύ πιο τραχύ ήχο από το στούντιο (τα πληκτρα πρέπει να ήταν unplugged δεν παίζει αλλιώς) με αποτέλεσμα να χάνεται ο προγκρεσιβ χαρακτήρας τους εις βάρος της χέβυ πλευράς τους. Το σημαντικότερο ήταν όμως ότι ο τραγουδιστής, παρά την δυναμικότατη σκηνική παρουσία του, δεν έπιανε τα καθαρά ψιλά αλα-Tate όπως στο στούντιο.

Paradox: Πανικός και κλωτσομπουνίδια στο Αν. Η μπάντα απέδωσε φοβερά. Ήταν η πιο δεμένη από όλες τις υπόλοιπες που είδα.

Κρίμα που δεν μπορώ να πάω αύριο να δω Darkest Era, Isole, Titan Force που θέλω. ¶ντε και του χρόνου.

με καλυψες απολυτα,oi crystal εκλεψαν την παρασταση!!!σε γενικες γραμμες πηγαν ολα καλα!!!

Ναι αλλά χάσατε τους Witchfynde!

[CENTER][I]Don’t pretend that you aint feelin restless
In your mind you’re askin’ who is the best
What you got we only want to borrow
So let go because we’ll be gone tomorrow.

But be there tonight
Be there tonight
Be ready to roll
[/I]

\:D/[/CENTER]

Με κάλυψε ο 87 σχεδόν σε όλα.

Protrait ψιλομέτριοι, Ereb Altor υποβλητικοί και η κορυφαία εμπειρία της βραδιάς για μένα (αυτό όμως λόγω μουσικών μου γούστων), Dream Weaver εξαιρετικοί, Crystal Viper υπερπωρωτικοί (oι Cage του φετινού UTH), Shadowkeep βαρετοί (μέχρι αηδίας), Paradox νγκαβλωτικοί, Witchfynde συμπαθέστατοι.

τι ωρα ξεκιναει ρε παιδια σημερα??

και ξερουμε περιπου ωρες που βγαινει η καθε μπαντα??

Page 14, post #111 :wink: