Καλά, να δούμε Mike Scalzi και Tyrant σ’αυτό το festival και τι στον κόσμο… :roll:
Βεβαια κι αυτό που είπε ο Maiden1979 για τους Heavy Load θα ήταν καύλα, αλλα θα ήταν πολύ καλο για να είναι αληθινό…
επίσης πολύ ωραίο θα ήταν την πρώτη μέρα τα δυο μεγάλα ονόματα να ήταν jag panzer / slough feg και τη δεύτερη titan force / hammers of misfortune :!:
:vibrate:
Αν γίνει κάτι τέτοιο, δε με νοιάζει στις 8 του Μάρτη να γίνει η κηδεία μου…
Ω ναι!
ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…
Kριμα για warlock παντως.Αν και φαν δεν ειμαι θα ειχε ενδιαφερον.
20.09.2008 SHADOWKEEP AND DREAM WEAVER ADDED TO THE LINE UP!!
We are pleased to announce 2 more bands to this year?s line up. Melodic power metal act Shadowkeep from United Kingdom for their first show ever in Greece, the dark tower will fall on you! On the other hand Dream weaver from Greece will perform a special old school show including the whole ?fantasy revealed? ep and demo songs. Stay tuned more bands will follow!
Up The Hammers IV 6th & 7th March 2009 // An club
Confirmed bands so far:
? Crystal Viper (Pol)
? Crush (GR)
? Darkest Era (Irl)
? Dream weaver (Gr)
? Ereb Altor (Swe)
? Emerald (NL)
? Isole (Swe)
? Portrait (Swe)
? Paradox (D)
? Reflection (Gr)
? Shadowkeep (Uk)
? Titan Force (Usa)
Ναι, μόνο που θα είναι ομαδικός ο τάφος και όλοι μέσα θάμαστε…
Ακόμα καλύτερα. 8)
“A Fine Day Το Die” που θα λεγε και ο ΜΕΓAΛΟΣ.
6.12.2008 MOON MAGIC BY WITCHFYNDE AT UP THE HAMMERS FESTIVAL!
3 months before the festival and we are pleased to announce the headliner band of Friday, Witchfynde is one of the legendary forerunners of the NWOBHM movement and cited by many as an influence on the contemporary heavy metal scenefor. Their appearance at Up the hammers festival will be their first Show ever in Greece!
Up The Hammers IV 6th & 7th March 2009 // An club
Confirmed bands so far:
? Crystal Viper (Pol)
? Crush (GR)
? Darkest Era (Irl)
? Dream weaver (Gr)
? Ereb Altor (Swe)
? Emerald (NL)
? Isole (Swe)
? Portrait (Swe)
? Paradox (D)
? Reflection (Gr)
? Shadowkeep (Uk)
? Titan Force (Usa)
? Witchfynde (Uk)
Eτσι και witchfynde να γουσταρουμε…Τιποτα νεωτερο οχι ε?Ποιοι θα ειναι οι headliners?
Helstar???:roll:…Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση αλλα τεσπα.
εντάξει τι να θέλω άλλο,να δω μόνο αυτές τις μπάντες και μετά για καμιά βδομάδα και παραπάνω φυτό,τούβλο,δεν με νοιάζει…
Now playing: Empyrium - Mourners
via FoxyTunes
Έτσι θα είμαστε ούτως ή άλλως :twisted:
χωρίς πλάκα το περιμένω πως και πως…πέρυσι το έχασα κλασικά από βλακεία,φέτος και με τέτοιες μπάντες μόνο αν πεθάνω.
Now playing: Nest - Otter Heart
via FoxyTunes
Πως θα γινει να ερθουν οι RIOT ,οι JAG PANZER η οι HELSTAR ρε γαμωτο!!!
οπως και επισης οι ETRUSGRAVE(τσεκαρετε τους οπωσδηποτε οσοι ειστε φαν του epic)
πω καλά όνειρο αλλά αν έβαζαν και τίποτα Saturnus με όλες αυτές τις doom πάντες θα ήταν ονειρικό!
Now playing: Saturnus - Consecration
via FoxyTunes
Γιάννη, πόσταρε κι εδώ μια το πόστερ να το έχουμε.
Ξενέρα πάντως, τα είχα κανονίσει να πάω στις 6 του μήνα, τώρα με βλέπω διήμερο:P
Θα κανω ο,τι περναει απο το χερι μου για να ερθω τοτε στην Αθηνα…
Δεν σου δινεται πολλες φορες στη ζωη η ευκαιρια να δεις τους θεους TITAN FORCE !!!
+10000000000000000000000(Αρκεί να παίξουν τα παλιά…)
Θέλω Soldier of fortune!!!
Αλλά εγώ θα πάω έτσι κι αλλιώς…
Το billing ειναι θεικο… τι να λεμε τωρα. Και μαλιστα Ευρωπαικων προδιαγραφων.
Απο εδω και περα, οποιος παραπονιεται πως δεν ερχονται φρεσκες μπαντες, θα τον ρωταω αμα πηγε σε αυτο.