Up The Hammers IV 6-7 Μαρτιου 2009

Ακουγα σημερα το καινουριο witchfynde…Σαν πρωτη ακροαση μου φανηκε πολυ καλο…Βεβαια θα δειξει με το χρονο.Αν και νομιζω οτι εκει οπως και να ναι θα γουσταρουμε8)

Εγώ ξενέρωσα γιατί τα είχα σχεδιάσει αλλιώς. Ότι ήθελα να δω ήταν στις 6, τώρα γιατί τα ανακατώσανε??:frowning:

Παιδιά ξέρει κανένας πότε βγαίνουν τα εισητήρια, και πόσο θα έχουν?Για 2ήμερο με ενδιαφέρει.

μου είχες δώσει και σε μένα ελπίδα μπας και έβλεπα και crematory,αλλά τώρα UPHF!!!

εδτ:

αν δεν κάνω λάθος είναι 47€ για τις 2 μέρες…

Now playing: Anathema - Inner Silence
via FoxyTunes

δλδ βγήκανε?Μην πάθουμε καμμια νίλα!

23 τη πρώτη και 27 τη δεύτερη άμα θυμάμαι καλά. Ο ανγκμαρ έχει αφισέτο, ας το ποστάρει αμα δε το βρω στο νετ.

Now playing: Anathema - Destiny Is Dead
via FoxyTunes

23.01.2009 TICKET PRICES AND FINAL LINE UP ANNOUNCED
Hail Swordbrothers!
We are happy to announce the final line up and ticket prices for up the hammers festival that will take place on 6+7 March 2009 in Athens Greece. The doors for both days open at 16:30, make sure you will be there on time.
Friday 6/3/2009 (ticket 26 euro)
Portrait
Ereb altor
Dream weaver
Crystal Viper
Shadowkeep
Paradox
Witchfynde

Saturday 7/3/2009 (ticket 29 euro)
Storrmbringer
Darkest Era
Isole
Reflection
Emerald
Crush
Titan Force

There will be a limited 100 tickets for both days of the festival at the special price of 47 euro. All tickets will be available on the first days of February through Eat metal records, sirens, no remorse and ticket house. Stay tuned for more info.

By the way, σε περιπτωση που καποιος αγιος ανθρωπος διαβαζει το thread, ψηθειτε να φερετε Ruthless στο event της επομενης χρονιας!!

Μάρτιο?

Φτου γαμώτο!!

Ο Άγιος άνθρωπος είναι ο Battleroar φίλε… Στις συναυλίες δεν θα το βάλετε?

Φέτος Crystal Viper, το επόμενο θέλουμε Crom:!:

Kαι το ερωτημα…Ποια μερα παμε?:-k

Και τις 2 ισως?8)

(Ε τωρα αμα θες ντε και καλα μια,απλα θα το επεξεργαστεις μεσα σου και θα δεις οτι οι Titan δε χανονται για κανενα λογο,ε και θα πας τη 2η…)

Δεύτερη εννοείτε!!!
βέβαια αν ήταν οι vipers και αυτοί στην δεύτερη μέρα ακόμα καλύτερα…

Now playing: Equilibrium - Tote Heldensagen
via FoxyTunes

1.φοιτητης
2.Συναυλια entombed
:smiley:

Και περυσι προεκυπτε αναλογο θεμα με Omen manilla road…Και τελικα δεν πηγα καθολου:-s

Παντως για titan με βλεπω αν και witchfynde paradox ειναι παρα πολυ ελκυστικο ειδικα αν σκεφτεις οτι αν καποια στιγμης τους φερουν μονους τους θα χτυπησουν το 25αρι ανετα…Και παιζει να ειναι και οργανωση του κωλου οπως τα προσφατα οπου ο χωρος γινεται κλαμπ η παρτυ τυ χαμερ και αλλες τετοιες μουφες…

Εγώ πάλι τη 1 μέρα με βλέπω. Viper’s θέλω να δω οπωσδήποτε. Titan Force πάλι ο δεύτερος δίσκος δε με έχει κερδίσει ακόμη. Darkest Era ελπίζω να πετύχω κάποια στιγμή πάλι.

freedomofrock μην ακούω αηδίες. φαντάζομαι δεν έχεις δει ούτε jag panzer, πρέπει να δεις τον TYRANT live λέμε.

I know, αλλά άμα οι Viper κάνουν το 2/2 στο Φεβρουάριο με βλέπω σ’ αυτούς χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός άμα περισσέψουν τίποτα λεφτά για τη 2 μέρα.