Up the Hammers Special Edition με Manilla Road 14/10/2012 @ KYTTAPO

Υπαρχουν ακομα εισητηρια των 25?

στο fb λεει οτι εξαντληθηκαν (των 25)

Μου το παν και μένα χθες. Τον πούλο.

Αρα τωρα μονο στην εισοδο 30! τελεια!:-s

πω ρε μαλακες δηλαδη σε 10 μερες βλεπουμε μανιλλα ? :smiley: δεν το’χα συνειδητοποιησει…

το ξερω οτι γινομαι λιγο πρηχτης αλλα το θεμα με την ωρα μας πηδαει αναποδα οσους δεν εχουμε αμαξι

ειτε θα πληρωσουμε αλλα 15-20 ευρω για ταξι ειτε πρεπει να φυγουμε απο τις 12 η ωρα και αμα υπολογισουμε καμια μισαωρη καθυστερηση (σε σχεση με το προγραμμα που εχει ανακοινωθει) μεχρι να αρχισουν οι manilla οπως συνηθως γινεται σε συναυλιες με πολλες μπαντες τοτε ουσιαστικα θα δουμε 1μιση ωρα μανιλα απο τις 3 που θα παιξουν

θα μπορουσε να χε γινει λιγο καλυτερος προγραμματισμος και ειτε να ξεκιναγε πιο νωρις ειτε να μην υπηρχαν τοσες μπαντες, χωρις να χω τπτ με τα παιδια δε πληρωσα για να δω τους Midnight priest και τους war dance αλλα ολοκληρους τους μανιλλα

Ισχύει τελικά αυτό; Να ξέρουμε τι ώρα θα πάμε μη φάμε καμιά ήττα…

ναι ισχυει

Όμορφα, thanks. Άντε άλλες 5 μέρες λέμεεεεεεεε!

πωωω πρεπει να παω για τικετο…

στην εισοδο θα βρουμε εισητηριο ετσι?

Υπ’ οψιν, θα εχει και τα επισημα DVDs του τελευταιου Up The Hammers (με Shok Paris, Skyclad κλπ)

επειδη δεν εχω ξαναπαει κυτταρο, ταξι βρισκεις ευκολα μετα εκει περα;

Ναι. Είναι ακριβώς δίπλα στην Αχαρνών.

α οκ, εγω ειμαι απο πατρα και ειναι o πρωτος μου χρονος στην αθηνα (φοιτητης γαρ) και δεν τα ξερω καλα τα κατατοπια οποτε συγχωρηστε μου τις νουμπικες ερωτησεις
σε ωραια περιοχη βλεπω το χουν φτιαξει το μαγαζι, θα φερω και κανα τσεκουρι μαζι να μαι σιγουρος, αμα δε χρειαστει γι αλλο λογο, τουλαχιστον θα το ανεμιζω στο death by the hammer :!:

δεν ξερω κατα ποσο ξερεις απο αθηνα και αν σε βολευει αλλα τσεκαρε το τρολλευ το 11 απο πατησιων, μη στα φανε οι ταριφες κριμα ειναι…

Δε θα σου χρειαστεί για τον “άλλο λόγο” το τσεκούρι pagan_altar, οι εξ Ανατολών ορμώμενοι σκουρόχρωμοι φίλοι μας που μένουν στα πέριξ κατά βάθος δεν πειράζουν μύγα, άκου και μένα το ντόπιο.
Άμα είναι για το Death By The Hammer πάντως φέρτο :!:

εισιτηρια (εστω και 30αρια) μπορουμε να παρουμε νωριτερα η μονο στην πορτα τωρα ?

No remorse, Sirens, Ticket house μεχρι σαββατο μεσημερι

Οπως σου 'πε και ο Γρακχος, και επειδη και εγω τυχαινει να μενω στην περιοχη, και λογω φροντιστηριων κλπ να ειμαι καθε μερα εκει γυρω, τα πραγματα ακομα και τη νυχτα ειναι παρα πολυ ησυχα, συγκριτικα με οσα ακουγονται οτι συμβαινουν. Οποτε μην ανησυχεις!!! :slight_smile: