Up the Hammers Special Edition με Manilla Road 14/10/2012 @ KYTTAPO

Απο το Facebook της Music Box Productions:
Το Up the Hammers Special Edition επιστρέφει με Headliners τους θρυλικούς Manilla Road!!!

MANILLA ROAD (USA)
WITCHFYNDE (UK) original singer LUTHER BELTZ back!!
ETRUS GRAVE (I)

  • more acts t.b.a

Ωωω!! Κανονικά θα έπρεπε να χαρώ… :-\

Ωραία αρχή, άντε να δούμε και τη συνέχεια!! :slight_smile:

etrus grave???ααααααααααααααααααααααααααααααααααααρρρρρρρρρρρργκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ φέρτε τα τσεκούρια :!::!::!:

τσεκούρια;;; πάει αγρίεψε αυτός!!

Εκει θα 'μαστε…Ελρικ σε θελω πρωτη γραμμη στο μετωπο

Manilla μεγάλη αγάπη! Γεροσεβάσμιοι πολέμαρχοι! Warrior Bards! The Fires of MArs shall burn!!!

Και κατι που ξεχασα να αναφερω, επειδη μιλαω τοσο με τον διοργανωτη του Up The Hammers οσο και με τον ιδιο τον Mark Shelton (τι παει να πει “ποιος ειναι αυτος”) μεσω facebook, η μπαντα θα…

κρατησου…

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΟΣ “OPEN THE GATES”[/SIZE][/B][/SPOILER]

Σ’ εφτιαξα?

[I]ήρεμα[/I]…υπάρχουν και παιδιά-καρδιοπαθείς!

μπηκαν και οι Midnight Priest που ειχαν ακυρωσει στο περσινο UTH

προβλέπεται σφαγή βεβαίως βεβαίως

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=10167

Εδώ λεει ότι η μπάντα ετοιμάζει 3ωρο show για το Up the Hammers. Το έγραψε και ο Patrick στο fb. Εύχομαι μόνο να ισχύει ! :slight_smile:

Εκεί θα είμαστεεεεε, επειδή δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα, ξέρουμε τίποτα για εισητήρια;;

Επικείμενος οργασμός.

  • WAR DANCE και DARK NIGHTMARE:!:
    ε ρε καύλες :roll:

Ξερει απο καλο λαδι ο Καραζερης τι να λεμε τωρα.

όλα ωραία και όλα καλά και έχω όντως τιμήσει το φεστιβαλ και το γουστάρω και όλα τα σχετικά . απλά απότι βλέπω το φεστιβαλ εξελλίσεται σε έναν (άντε δυο) κράχτες και όλα τα υπόλοιπα συμπληρώματα . αυτό δν το λέω απαραίτητα για τους Dark Nightmare ή τους WarDance . Αλλά είναι ελληνικά συγκροτήματα , που θεωρητικά μπορεις να τα δεις οποιαδήποτε στιγμή σε κάποιο λαιβ τους . το σίγουρο είναι πως θα συνεχίζω να πηγαίνω στο φεστιβαλ γιατί είναι σίγουρα πολύ καλή προσπάθεια, απλά θα ήθελα κάτι παραπάνω .

α) Υπαρχει το ενδεχομενο να μην βγαινεις οικονομικα λογω των συνθηκων στην Ελλαδα για να πληρωσεις μεταφορικα διαμονη και τα ρεστα σε τοσες πολλες ξενες μπαντες

β) Ξερουμε παρα πολυ καλα και εγω και εσυ και ολοι μας οτι η πλειοψηφεια του ελληνικου μεταλ κοινου εχει γραμμενη στα παπαρια της την ελληνικη μεταλ σκηνη πλην 3-4 συγκροτηματων. Επομενως αν αυτες οι μπαντες οι οποιες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο μεγαθηρια του εξωτερικου δεν παρουν μια ευκαιρια να δειξουν τη δουλεια τους απεναντι στο ελληνικο κοινο σε καποιο φεστιβαλ, που μαζευει και λιγο περισσοτερο κοσμο περαν των συγγενων και φιλων :stuck_out_tongue: τοτε ποτε θα το κανουν? Ασε που οι περισσοτεροι που θα τους δουν θα ειναι τα μελη των υπολοιπων συγκροτηματων του billing, οσοι ξενοι εχουν ερθει για το φεστιβαλ, καθως και μετρημενος αριθμος απο μας που γουσταρουμε να στηριξουμε τις προσπαθειες που αξιζουν. Οι περισσοτεροι θα σκασουν μυτη λιγο πριν βγουνε οι Manilla Road στη σκηνη. Και ο ιδιος ο Καραζερης εχει δηλωσει σε ενα ντοκιμαντερ οτι ο σκοπος του δεν ηταν να φερνει τα περασμενα μεγαλεια στο UTH αλλα να μπαινουν νεες και ελπιδοφορες μπαντες ωστε να ενισχυθει η τοπικη σκηνη.

Και ξαναλεω οτι ισως το κατι παραπανω λογω των τωρινων συνθηκων να ειναι αδυνατο. Κι εγω θα ηθελα να δω τους In Solitude στην Ελλαδα και τους Anvil και απειρα ονοματα παλια και νεα. Αν ομως δεν υπαρχει χρημα, καθολου δεν με χαλανε οι War Dance, οι Wrathblade, οι Strikelight, οι Dexter Ward και ολα τα γαματα συγκροτηματα που εχουμε στην Ελλαδα και δεν το 'χουμε παρει χαμπαρι :wink:

Απο αυτα που λες εχω την εντυπωση πως εχεις καταλαβει λαθος. Δηλαδη, δεν προκειται για το φεστιβαλ του 2013, αλλα για μια διαφορετικη/σπεσιαλ εκδοση του. Οπως εγινε περσυ με Crimson Glory, ετσι φετος με Manilla Road. Εχει και Etrus Grave :Ρ

Άλλο το φεστιβάλ, άλλο αυτή η σπέσιαλ έκδοση που ουσιαστικά είναι για να απολαύσουμε τους Manilla σε ένα υπερχορταστικό show. Από κει και πέρα δεν με χαλάει καθόλου να δω War Dance. Αντιθέτως, μιας και τους θεωρώ την καλύτερη νέα μπάντα του χώρου ανεξαρτήτως προελεύσεως. Θα τους προτιμούσα από οποιαδήποτε ξένη μπάντα πέρα από των μεγάλων και καταξιωμένων που λατρεύω.

η προπωληση τou περιορισμενου αριθμου εισητηριων των 25 ευρω ξεκινισε απο το ticket house.