Mπορει να μου πει καποιος τι εστι Wild Knight και τι λενε?
Edit: Και κατι αλλο. Στα φωνητικα των Savage Grace ειναι ο ιδιος τραγουδιστης? Αν οχι, αξιζει ο νεος?
Mπορει να μου πει καποιος τι εστι Wild Knight και τι λενε?
Edit: Και κατι αλλο. Στα φωνητικα των Savage Grace ειναι ο ιδιος τραγουδιστης? Αν οχι, αξιζει ο νεος?
Savage Grace τραγουδάει ο Logue, όπως στο After the Fall from Grace δηλαδή
ανακοινωθηκε το τελικο line up για το festival
χαμος θα γινει!!!
πανικός και ομίχλη
τα διήμερα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί και στην 1/2 βγαίνουν τα μονοήμερα
Ρε, εγώ κατέβηκα σήμερα να πάρω 2ημέρου και μου λέει ο No remorse, οτί του είχαν μείνει καμμιά 10ρια, αλλά πέρασε σήμερα ο Μανώλης και τα μάζεψε απ’όλους… Τι παίζει μ’αυτό, ξέρει κανένας?
Savage Grace, Marauder… Γουσταρω πολυ.! Πρωτη μερα θα παω 8)
ΩΠΑ!!! ATLANTEAN KODEX στη δεύτερη μέρα τελικά??? Ω ΡΕ ΚΑΥΛΕΣ!
Αυτό ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του 2ήμερου κάνω ότι δεν το διάβασα και γενικώς αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι αλήθεια.
και όμως είναι η πικρή αλήθεια
ευτυχώς η διαφορά δεν είναι μεγάλη. 8 ευρώ
Hail friends.
We are happy to announce the mighty Greek metal band Raging storm added to the line up! Despite the fact that the line up was full we decided to another band to this years line up cause that was an offer we couldn’t resist!!!I was very happy when my friend Harris, basist of raging storm, called me and told me they are back in business!!
In other news 2 day tickets are sold out, thanks for the mighty support especially to our friends from abroad who were the ones who mainly bought this ticket offer!
We will release the separate days tickets now on february 5th through Ticket house, sirens Records, No remorse and Eat metal records.
Heavy metal unbound and free!!!
ANETA ΗEADLINERS!!!
(πλέον υπάρχει περίπτωση να παίξουν και οι Trigger την άλλη μέρα :D)
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Ω ρε, πληρώνομαι κ πάω για εισιτήριο (2ης μέρας)!!
Πωπωπω, ονειρωξη. Doomsword στο καταγωγι και τα σπαθια στον αερα! Κολαση…
Απ΄όσο θυμάμαι τα εισιτήρια των 2 ημερών απευθύνονται κυρίως στα άτομα που έρχονται από το εξωτερικό.
σε όλους απευθύνονταν βασικά απλά ήταν μιά καλή ευκαιρία για αυτούς που ζουν στο εξωτερικό και κανονίζουν το ταξίδι τους αρκετό καιρό πριν
Η δεύτερη μέρα δείχνει πιο ελκυστική, λόγω Doomsword:):!:
Και Enforcer ε!
Και Slauter Xstroyes!
Eπίσης, tramp κ όσοι άλλοι ενδέχεται να γνωρίζετε, ισχύει ότι θα υπάρχει νέο CD από Strikelight στα stands του UTH? Έτσι είχαν πει στο live με Angel Witch πάντως.
γιά το cd Strikelight είναι πιθανό. ξέρω πως η eat metal σκοπεύει να το κυκλοφορήσει σύντομα οπότε ενδέχεται να προλάβει το UTH
Running order
Friday 5/3/2010
Raging Storm 16:30 ? 17:05
Convixion 17:20 ? 17:55
Arryan Path 18:10 ? 18:50
Mortician 19:05 ? 19:50
Marauder 20:05 ? 21:05
Praying Mantis 21:20 ? 22:20
Wild knight 22:35 ? 23:35
Savage Grace 23:50 ? 01:00
Saturday 6/3/2010
Dantesco 16:25 ? 17:00
In solitude 17:15 ? 17:50
Dexter Ward 18:05 ? 18:45
Atlantean Kodex 19:00 ? 19:45
Overdrive 20:00 - 20:50
Enforcer 21:05 ? 22:00
Slauter Xstroyes 22:15 ? 23:15
Doomsword 23:30 ? 1:00
Up the hammers warm up party
Thursday 4/3/2010
bands not in order
dexter ward
strikelight
macedon harriers
solitary sabred
dreamweaver
accelerator
start time: 19:00
Ticket price: 10 euro
sin city (ex underworld , texas necropolis)
Σκοπιανοί?