Up the hammers vi

skull fist λεμε!8)

Winterhawk!!!

Tι ειναι αυτο?

Αυτό, είναι μια underground γκρουπάρα που εκεί στα τέλη των 70’ς/αρχές 80’ς, αν δεν κάνω λάθος, έβγαλε έναν φοβερό δίσκο hard rock/metal, με έναν απίστευτο κιθαρίστα μάλιστα, αλλά έμειναν για πάντα στην αφάνεια.

Άκου [U][B]αυτό[/B][/U], να πάρεις μια ιδέα.

Θα ακουσω σε λιγο αλλα μου εκανε εντυπωση που δεν βρηκα το group στο metal archives.

Προστεθηκαν και αυτοι, ε?

1)Γεια σου ρε Gracchus.Ακριβως ετσι οπως τα λες.
2)Martian,οχι δεν ανακοινωθηκαν.Απλα ευχη εκανα.Ψαξ’τους και δεν θα χασεις.
Για μενα ακου και αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=fPpbCnNfkiY&feature=related

Γκραχο δεν πολυταιριαζουν με το φεστιβαλ ή μου φαινεται;
Ειναι πιο ροκ!

Eιναι πιο rock οντως,αλλα μιλαμε για απιστευτη groupαρα!!!

Δεν είπα ούτε ότι ταιριάζουν, ούτε ότι πρέπει να τους φέρουν. Άλλωστε θαρρώ πως δεν υπάρχουν κιόλας πια!

Είπα απλώς ότι ήταν γκρουπάρα.

Ναι ρε συ!Απλα επειδη ειναι το θρεντ για το φεστιβαλ!

On topic:Ποτε θα ξερουμε κατι επισημο;Σαν εισητηρια,πληρης προγραμμα και λοιπα!

Χαλάρωσε, Νοέμβριο έχουμε ακόμα.

Για να κλείσει το θέμα με τους Winterhawk, αν ο jiopas ξέρει κάτι παραπάνω από μένα (π.χ. ότι είναι και πάλι active ξέρω γω) προσωπικά δε με χαλάει να τους δω, κι ας δεν κολλάνε 100% με το “σύνηθες” ύφος του φεστιβάλ.

Παιδια ας μην σας δημιουργησω φρουδες ελπιδες,απλα μια ευχη εκανα κ τιποτε αλλο.
Μιλαμε για ενα καταπληκτικο γκρουπ που δυστυχως εμεινε στην αφανεια και προσωπικα θεωρω οτι το ‘Revival’’ ειναι δισκαρα απο τις λιγες.Το εχω σε cd και ειμαι πραγματικα υπερηφανος.

Κατ’αρχας οι winterhawk γαμανε και αν υπηρχαν θα εκανα τα παντα να τους φερω στο φεστ. Τωρα στα δυσαρεστα οι Ruthless και οι Skullview ακυρωσαν ας μην μπλεξουμε με τους λογους. Αυτη την στιγμη ειμαι σχεδον ετοιμος να ανακοινωσω τους αντικατστατες με το ενα γκρουπ να ειναι ενα απο αυτα που ζητησατε πιο πολυ μεσα απο την ψηφοφορια που ειχαμε κανει.
Εισητηρια διημερου βγαινουν γυρω στις 20/12 και θα ειναι οπως παντα 100 λιμιτεντ στα 52 ευρω. η μονη αυξηση που καναμε οφειλετε στο γαμοφπα.
τα εισητηρια τις καθε μερας θα εχουν 30 ευρω και θα κυκλοφορησουν μεσα γεναρη.
σπευσατε λοιπον γιατι τα 100 ειναι πολυ λιγα και ειναι και μια αμεση υποστιριξη στο φεστ

:cry::cry::cry:

Χάθηκε η ευκαιρία…

Φερτε τίποτα cauldron να γουστάρω (ναι εγώ, μόνη μου :roll:)

κρίμα για ruthless όμως αλλα μένουν ακόμη μεσα πολλα καλά :slight_smile:

Οι Cauldron έχουν εμφανιστεί σε παλαιότερο UTH

Ηθελα πολυ Ρουθλες. Δεν πειραζει. Αναμενω τους αντικαταστατες!

Δεν θα πειραζε αλλη μια για τους μικροτερους που δεν τους είχαν δει τότε :roll: Σταματαω την κλάψα όμως, θα δούμε τόσα καλούδια φέτος :smiley:

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά υπάρχει περίπτωση να έρθουν οι Mystic Force??!!!8O

agent steel