Up the hammers vi

με ποιο/α από τα 4 άλμπουμ τους να αρχίσω?

χμμ είναι ένα γκρούπ πού πιστό στον ήχο του, προτείνω 2 και 4 για αρχή και μετά πας 1 και 3 :slight_smile:

Ευχαριστώ.Ξεκινάω αναζήτηση :slight_smile:

υπάρχει κάποια επίσημη σελίδα για το φεστιβάλ? Ξέρουμε ποιοι παίζουν κάθε μέρα ή βγαίνει πρώτα το τελικό line up και μετά? Γιατί το λογικό είναι να έχουν κλείσει τις μπάντες για συγκεκριμένη μέρα ήδη από τώρα.

υπάρχει σελίδα
http://www.up-the-hammers.gr/
η σειρά δεν έχει βγεί ακόμα απόσο ξέρω

Xώστε στο Up the Hammers Diamond Ηead να γινει πανικος. Αν έχουν ακυρώσει για 13/11 ευκαιρία ειναι να γίνει πιο ποιοτικό το billing…

ε οχι και πιό ποιοτικό με Diamond Head φίλε Dominator…

Από άποψη κύρους και φήμης για την κληρονομιά που κουβαλούν φίλτατε Τραμπάκουλα. Πιθανή προσθήκη δεν θεωρείς πως μπορεί να φέρει +50-100 άτομα για αυτο τον λόγο; Στο παρελθόν, όπως ξέρεις και εσυ υπήρχαν άτομα που τίμησαν το fest για τους Witchfynde ή τους Praying Mantis. Από αυτή την άποψη το αναφέρω:)

σίγουρα θα φέρνανε μερικά εισιτήρια παραπάνω αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως ποιοτικά και καλλιτεχνικά το “ρίχνουν” το φεστιβάλ, δεν το ανεβάζουν. επαναλαμβάνω προσωπική άποψη: μέτριοι και υπερεκτιμημένοι.

Ουτε γω θα εσκιζα το μαγιο μου για Diamond Head [U]στο UTH[/U](αν δεν ακυρωνοταν η δικη τους ξεχωριστη συναυλια θα πηγαινα βεβαια αλλα αλλο μια δικη τους συναυλια).Γιατι αν τους φερναν,προφανως θα πηγαιναν για head λογω ονοματος και ενταξει κατα τη γνωμη μου υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες απ το να φαει headliner θεση μια μπαντα με ενα μελος απ το line up του δισκου που θα παιξουν ολοκληρο και επισης με οχι καποιο σχετικα προσφατο και δυνατο δισκογραφικο “μπαμ” που μαλιστα εχει ξαναρθει 3 χρονια πριν με ακριβως το ιδιο λαιν απ(θαρρω).Οχι οτι θα ηταν λογος να μη παω αλλα για head στο UTH θα θελα παρα πολλα πραγματα πριν τους Diamond Head.

agent steel ρε παιδια,agent steel,cyriis!

Ω ναι, σωστός ο φίλος!!

οι Agent Steel θα έρθουν μόνοι τους

Ούτε αυτό μας χαλάει.

Μα καθολου ομως…

Ένα έχω να πω.

[B]OSTROGOTH[/B]

Τι μου θύμισες…εποχές Χάπενινγκ+Αθηνάς…από’κει τόχε πάρει ένα φίλος μου τον κλασικό τους δίσκο, δεν θυμάμαι τίτλο και μου τό’χε γράψει σε κασέτα χωρίς να γράψει τίτλο δίσκου-τραγουδιών:):!:

τραμπακουλα,που το ακουσες αυτο για agent steel?σημερα κατι πηρε τ’αυτι μου και μενα.μακαρι θεε μου!κι ας μην ειναι στο up the hammers.

εχμ μιλάω με καποιά παιδιά που διοργανώνουν συναυλίες.

Bejelit. Ιταλικο power, το ονομα τους βγαινει απο το Berserk, οπου και μαζι με τον Lovecraft, ειναι κυριαρχο στοιχειο στους στοιχους τους. Δεν εχουνε παιξει ποτε εδω, μιας και βγαινει επιτελους η νεα σειρα Berserk, επιβαλεται να τους δουμε και απο κοντα στο φεστιβαλ.