Up the hammers vi

το επόμενο ΚΙΤ έχει κλείσει από ονόματα αλλά γενικά ψήνεται η φάση. το μόνο εμπόδιο είναι ο Baker…

@Tραμπακουλα ποιο ειναι το προβλημα του Baker δηλαδη?δεν γουσταρει γενικα το reunion ή κατι αλλο τρεχει?

έχει “αποστασιοποιηθεί” από τη φάση (ξενερώσει να το πω…)
και είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον που σταμάτησε 20 χρόνια πριν και απομακρύνθηκε εντελώς από το αντικείμενο να επανέλθει στις σκηνές…

Για την heavy μερα το εχω καραψησει…Παρεα εχω,αρα…:metal:

@Τραμπακουλα κανουν τοσα συγκροτηματα επανασυνδεσεις που ηταν 20+ χρονια διαλυμενοι γιατι πλεον εγινε μοδα…
οπως και να εχει…νταξει τι να πεις δεν το νιωθουν κ ολοι…
:roll:

γιά μένα οι CU είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση και δεν θέλω να τους βάλω στο τσουβάλι με τους υπόλοιπους επανασυνδεδεμένους. οι συνθήκες που τους απομάκρυναν από τη σκηνή ήταν πολύ ιδιαίτερες…

ναι δεν κατηγορησα κατι ετσι? :stuck_out_tongue:

σιγουρα ξερεις περισσοτερα
απλως εχει αρκετους που το κανουν κ για τα χρηματα κυριως
δεν με ενδιαφερει τοσο γτ θα γουσταρα να επανασυνδεθουν συγκροτηματα που θα ψοφουσα να δω λαιβ…

μακαρι ομως να γινει το πολυποθητο CU reunion γτ εχω αρκετους που πεθαινουν να τους δουν ζωντανα…

SACRED STEEL ADDED TO UP THE HAMMERS LINE UP!
SPECIAL OLD SCHOOL SHOW PERFORMING THE WHOLE “WARGODS OF METAL” ALBUM. HEAVY METAL TO THE END!

ε ρε τι έχει να γίνει

Τι ακουμε πρωτα απ’αυτους?

Nαι παιδια!Λιγες πληροφοριες!

Wargods of Metal και Bloodlust γιά αρχή

Τελικά οι Solstice θα έρθουν?? δεν έχω δει επίσημη ανακοίνωση!

Αντε να αναψουν λιγο τα αιματα…!!! :twisted:

κανονικότατα

SKULLVIEW FROM THE HOLY LAND OF USA ADDED TO THE LINE UP FOR UP THE HAMMERS FESTIVAL

αυτα ειναι!:smiley:

AMAN 8O

it keeps getting better and better

Τι έγινε ρε πούστη μου?Από εκεί που περιμέναμε “συμπληρώματα” για να κλείσει το ρόστερ, μας πετάνε τα μυαλά στο μπλέντερ!!Με Skullview δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά Sacred Steel θα έχουμε πόλεμο!

να διορθωθεί παρακαλώ :stuck_out_tongue: