Up the hammers vi

Λογικα Ostrogoth/Ruthless/Jaguar τη μια και Solstice/WHP/Dawn of Winter την αλλη και ειναι γαμημενη τελειοτητα!

Kαμια σχεση με θρασοντεθ αλλα δωσε το παρων anyway=P

Παρεξήγησις! Άλλους solstice κατάλαβα εγώ :wink: μα λέω κι εγώ, στο up the hammers… Ε λοιπόν θα ψάξω και τους σωστούς :stuck_out_tongue:

TRAMPAKOUL exeis anapsei foties me tous Cirith Ungol , auto na to ksereis !!! e re ti exei na ginei kai tou xronou !!!

Αν και το είχα ακούσει για Solstice και το ήξερα για Dawn of Winter, μέχρι να ανακοινωθούν, ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα!
ΚΑΥΛΑ!!!:vibrate:=P~

Οταν μιλαγα για Ostrogoth εγω…8)

Θελω πληροφοριες για Dawn Of Winter!

Kαι Solstice εννοειται γαματα!

Eπισης το ελληνικο τριμπιουτ εχει γαματο λαην απ και αυτοι οι Καναδοι Skull Fist μυριζουν πολυ old school και μου εκαναν καλη εντυπωση (οτι ακουσα απο μαησπεης).

Λιγους απο αυτους ξερω αλλα εχω πολυ καλες εντυπωσεις…Φυγαμε;8)

Kαλα εχω φυγει σουμπιτος και τις δυο μερες. Ευκολα ομως!

Α και παιδες στο επομενο απο του χρονου, περιμενω Jag Panzer. Δεν ξεχνω! :stuck_out_tongue:

προτεινόμενη σειρά

Halcyon
New Dark Age
Lamentations

Δωστε και καμια πληροφορια για Dawn Of Winter ρε παιδες. Ουτε νοτα δεν εχω ακουσει :stuck_out_tongue:

WHW και Solstice ίδια μέρα;

νομίζω πως ακόμα δεν έχουν χωριστεί τα γκρουπ σε μέρες.

Ah okay.

Ελπίζω να γίνει έτσι βασικά, γιατί ουσιαστικά αυτούς τους 2 θέλω να δω.

Eνδιαφερον…!

Μου ήρθε μήνυμα στο Facebook που λέει πως η επανένωση των Cirith Ungol είναι πλέον γεγονός.Αν ισχύει κάτι τέτοιο, θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν κι από εδώ!Και αν γίνει αυτό, θα αφήσω τα απομεινάρια μου στον χώρο της συναυλίας…:drunk:

εδιτ: όσο κι αν ψάχνω, δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό στο διαδύκτιο.Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα είχαν βουίξει τα σχετικά σάιτ.Οπότε μάλλον αγνοήστε αυτό το ποστ και σόρρυ για την αναστάτωση… :frowning:

Δεν τα πεταμε ετσι αυτα αγορι μου, θα παθουμε τιποτα στο ανθος της ηλικιας μας! Ενηγουεη, συγχωρεμενος :stuck_out_tongue:

Αληθεια, ξερουμε αν ψηνεται κανα αλλο ονομα και αν παιζει να κλεισει καποιο αλλο ξενο γκρουπ?

:suicide. Αν γινει αυτο και ειμαι Ισπανια θα πεσω στον Ατλαντικο…What does it take:!:

Απ’ ότι νομίζω, δύσκολα θα έρθει κάποιο ξένο συγκρότημα ακόμα.Λογικά θα μπουν 2-3 Ελληνικά(άντε να μπει ένα ξένο, αλλά όχι “μεγάλο” όνομα).Αλλά αν γίνει καμμιά επανασύνδεση CU, τότε σίγουρα θα τους φέρουν.Τους ψήνουν για να παίξουν στο επόμενο Keep it true, αλλά δεν υποκύπτει ο Baker…

παιδιά αυτά περι επανένωσης CU είναι ενα κακόγουστο αστείο του lindstrom

Ο ορισμός του κακόγουστου όμως… :frowning:
Αλλά οτι τους ψήνουν για KIT είναι αλήθεια.Το αν θα τους καταφέρουν είναι το θέμα…